Midweek View 5

Αποκατάσταση ισορροπιών
Οι ισορροπίες και η πραγματικότητα αποκαταστάθηκαν. Μετά και την 5η αγωνιστική φάνηκε ποια ομάδα είναι ΟΜΑΔΑ και ότι τα αποτελέσματα ΚΑΜΙΑΣ ομάδας στην Ευρώπη δεν ήταν τυχαία.

Να περάσει ο επόμενος
Πάει και ο Τάκης. Next please... Ήθελα απλά να ξέρω πως ένιωθε στο πάγκο όταν οι οπαδοί της ομάδας του έκαιγαν την ελληνική σημαία.

Φιλικά παιχνίδια
Ίσως τελικά να είχαν δίκαιο οι χόχοι (μετά τις δηλώσεις Χατζηλιασή την 3η αγωνιστική) που μας έλεγαν να μην ανησυχούμε τάχα γιατί θα μας έβλεπαν στο "ντέρμπι" ...φιλικά. Και λέω  ίσως γιατί τελικά περισσότερο προπόνηση ήταν παρά φιλικό. Ελπίζω όμως να μην πείσουν τον Καρεκλοκένταυρο να μας παραπέμψει στη δικαστική και για τούτο!

Πανικός-πανικός ο πράσινος λαός
Μεγάλος πανικός στις κερκίδες (και στους καναπέδες) που ήταν οι χόχοι αφού δεν πρόλαβαν να πάρουν τις θέσεις του και τα κομμάτια άρχισαν να πέφτουν. Το τι έγινε στην αρχή του β ημιχρόνου ήταν αναμενόμενο. Σκεφτείτε απλά τι θα γινόταν... ο Γιωργαλλίδης θα κατέγραφε νέο ρεκόρ!

Με ρόπαλα και χασίς…
Μέσα σε λεωφορείο που μετέφερε οπαδούς της Ομόνοιας από τη Λεμεσό στη Λευκωσία, η Αστυνομία εντόπισε ρόπαλα και χασίς. Δηλαδή, είχαμε φιλάθλους οπλισμένους αλλά και μαστουρωμένους. Ένας φονικός συνδυασμός. Τι έκανε η αστυνομία; 

Οι πορτοκαλοί
Άψογοι οι οπαδοί μας που σε καμιά περίπτωση δεν παρασύρθηκαν. Μη ξεχνάτε ότι ο ομονοιάτης διαιτητής δεν θα έδειχνε ανάλογη ανοχή όπως έκανε με τους χόχους.

Στατιστικά
τα στατιστικά του παιχνιδιού με τη βοήθεια του Δυναμίτη:


6 σχόλια:

  1. Aildon = ΘΕΟΣ της μπάλας.
    Άμα θέλει να παίξει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο αιλτον πρεπει να ειχεν μαγνητουι πας το στήθος του
    ερκετουν η μαππα που τ αναθεμα εστοπαρεν την και μετα πανικος πανικος ο πρασινος λαγος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. re kopelia pou mporw na vlepw thn arrwstia sto londino?

    ΑπάντησηΔιαγραφή