Midweek View 6

ΑΠΟΕΛ = ΟΜΑΔΑ
Το γλυκό άρχισε να δένει όπως παλιά. Κατάλαβαν όλοι σε ποια ομάδα βρίσκονται, έβαλαν κάτω τους προσωπικούς εγωισμούς και τα αποτελέσματα φάνηκαν στο γήπεδο. Όχι μόνο στην απόδοση και στα αποτελέσματα αλλά και στη συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών. Με τέτοια ΟΜΑΔΑ πάμε ολοταχώς για ακόμη μία επιτυχημένη χρονιά.

Στρατηγός Ιβάν
Όταν μετά τα Χετάφε έλεγε ότι θα πάρει καιρό να το ξεπεράσουμε κάποιοι τον ειρωνεύτηκαν. Ευτυχώς όμως ο ίδιος ήξερε τι έλεγε και δούλεψε για να συνεφέρει τους παίκτες του. Όσο για τους τούρκους που τον πιάνουν στο στόμα τους να ρουφήξουν προς το παρόν και να μην μελαγχολούν, ο στρατηγός ξέρει τη δουλειά του και θα τους περιποιηθεί ξανά.

Προσοχή στην ΑΕΚ
Η ΑΕΚ έδειξε πως καθόλου τυχαία ομάδα δεν είναι φέτος. Ο Ιβάν το ξέρει και προσπαθεί να το μεταδώσει σε όλους, παίκτες και διοίκηση. Με τον ίδιο φακό θα πρέπει να δει το παιχνίδι και ο κόσμος ο οποίος έχει καθήκον να γεμίσει το ΓΣΠ το Σάββατο και να βοηθήσει με το δικό τους τρόπο την ομάδα να ξεπεράσει ακόμη ένα αντίπαλο που μας αντιμετωπίζει πάντοτε με μίσος.

Θα έρθει και η ώρα του παππού
Είπα ΑΕΚ και θυμήθηκα τον παππού που κατηφόρισε για να πάρει σύνταξη από το Μίλτο. Θυμάμαι όταν έδινε την παραίτηση του στην ΑΕΚ που δήλωνε ότι δε θέλει τώρα να δουλέψει αλλά να ξεκουραστεί. Πριν λίγες μέρες έκλεισε στο παράρτημα και δήλωνε ότι ήρθε γιατί ρώτησε και έμαθε αυτά που ήθελε και μάλιστα γρήγορα. Και ο παππούς δεν λέει ψέματα. Αφού επιβεβαίωσε αυτά που ήθελε ήρθε για να ξεκουραστεί! Ελπίζω όμως να αντέξει μέχρι το επόμενο μας παιχνίδι. Είναι πολλοί που το θέλουν…

Δικαστική
ΑΙΣΧΟΣ! Μόνο αυτός ο χαρακτηρισμός ταιριάζει στη δικαστική. Την έβγαλαν καθαρή με ένα πρόστιμο για τα αίσχη που έκανα στις 3/10. Και μετά περιμένουν  να σταματήσει η βία. Το πόσο αποτρεπτικές είναι τέτοιες ποινές φάνηκε προχθές στο Τσίρειο….

Δικαστική [2]
ΑΙΣΧΟΣ! Ακόμη λίγο να εξισώσουν το κάψιμο για της Σημαίας του Έθνους με το βρίσιμο ενός πολιτικού προσώπου που στο κάτω κάτω ο κάθε ένας έχει δικαίωμα να τον κρίνει. Αν είναι δυνατόν! Όσο για τους τούρκους που δηλώνουν αδικημένοι από το πρόστιμο για το κάψιμο μιας ξένης σημαίας (όπως τη χαρακτηρίζουν) ένα έχουμε να τους πούμε: εδώ είναι χώμα ελληνικό και αν δεν τους αρέσει ας πάνε στη Μογγολία. Το τι πιστεύουν το ξέρουμε: http://apoelnews.blogspot.com/2009/11/blog-post_11.html

Δικαστική [3]
Το μόνο που έμεινε είναι να μας παραπέμψουν και στη δικαστική γιατί με τις τριάρες προκαλούμε τον αντίπαλο να διακόψει το παιχνίδι. Έλεος κύριοι!

Ας μας πει τελικά, κάμνει του η φανέλα;
Πριν ένα μήνα γράφαμε για διαιτητή που μετά από παιχνίδι ντέρμπι ζήτησε τη φανέλα από παίκτη της μίας ομάδας (http://apoelnews.blogspot.com/2010/09/blog-post_14.html). Αφού τόσο εύκολα έβγαλε τη μάσκα ο Δημητράκης Χρυσοστόμου προχθές (και έκλεισε τα μάτια στο αντιαθλητικό χτύπημα από τον ΛούαΛούα ενώ προηγουμένως φρόντισε να αφήσει τον Ολυμπιακό με 10 παίκτες τιμωρώντας την πρόθεση του παίκτη του Ολυμπιακού, μπας και πιάσει κανένα πόντο η ομαδούλα του) ας μας πει τελικά… κάμνει του η φανέλα του Αλωνεύτη που του ζήτησε και πήρε στο φετινό παιχνίδι του Σούπερ Καπ όταν ήταν 4ος διαιτητής;Ας μας πει και πως νιώθει (ως στέλεχος της ΕΦ και λόκατζιης) που οι οπαδοί της ομάδας του καίνε Ελληνικές Σημαίες. Εκτός και εάν δηλώνει περήφανος και αναμένει τις επόμενες κρίσεις και προαγωγές από τον Παπακώστα.

ΡΙΚ: το κανάλι του παραστήματος
Το κρατικό κανάλι συνεχίζει την προπαγάνδα που του έμαθαν από την Εζεκία Παπαϊωάννου. Στο στιγμιότυπα του παραρτήματος με τον Ολυμπιακό έκαναν την πάπια και δεν έδειξαν το αντιαθλητικό χτύπημα του refugee. Τι περιμένουμε όμως από το αθλητικό τμήμα που ξαφνικά γέμισε τη τελευταία διετία με ομονοιάτες αθλιογράφους;

Στατιστικά ΑΠΟΛΛΩΝ – ΑΠΟΕΛ



4 σχόλια:

  1. Ο συνάδελφος Πανίκος Κωνσταντίνου («Super ΣΠΟΡ») ενώ έκανε τη δουλειά του στα δημοσιογραφικά θεωρεία του ΓΣΠ, στον χθεσινό αγώνα Ομόνοια-Ολυμπιακός δέχθηκε επίθεση από οπαδούς του «τριφυλλιού» γιατί τους ενόχλησε κάποια αναφορά του. Πού πάμε ρε παιδιά; Πού πήγε ο σεβασμός στον επαγγελματία και πού ο σεβασμός στην αντίθετη άποψη; Έλεος πλέον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα τον Ρε Πανίκο μου;
    Τον Χομονοιάτη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή