1-0 την Ομόνοια Β


ΑΠΟΕΛ-Αλκή: 1-0
Νέα νίκη πέτυχε ο ΑΠΟΕΛ, απέναντι στην Αλκή αυτή τη φορά κερδίζοντας την με 1-0. Το γκολ πέτυχε ο Γουστάβο Μαντούκα μετά από μια όμορφη ατομική ενέργεια.

Ο ΑΠΟΕΛ, χωρίς να παίξει σπουδαίο ποδόσφαιρο ήταν καλύτερο της αντιπάλου του και έχασε κάποιες καλές ευκαιρίες (ειδικά με Σολάρι Σολωμού, Πίντο και Αίλτον). Ο τερματοφύλακας της Αλκής, Λεονή απέτρεψε με την απόδοση του μεγαλύτερο σκορ, ενώ ο ΑΠΟΕΛ ζήτησε σε 3 περιπτώσεις πέναλτι τα οποία του αρνήθηκε ο διαιτητής Τσαγκάρης (για το ένα τουλάχιστον με τον Χαραλαμπίδη, είμαι σίγουρος ότι θα μας δικαιώσει ο τηλεοπτικός φακός…).

Το σκόρ 1-0
Το σκορ 1-0 (ή 0-1) είναι μέχρι στιγμής το αγαπημένο σκορ του ΑΠΟΕΛ (4 φορές στις 9 πρώτες αγωνιστικές + 2 στα 6 ευρωπαϊκά ).

Ο Σκεύος και οι άλλοι… (Ομόνοια Β)
Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Παρασκευάς Χρήστου απέδειξε για ακόμα μια φορά ότι δεν έπρεπε να φύγει από την ομάδα μας. Στη φάση του γκολ, αυτός έδωσε την ασίστ στον Μαντούκα…

Στην ομάδα της Λάρνακας έκτός από τον δηλωμένο ομονοιάτη Παρασκευά Χρήστου (τον οποίο για ένα φεγγάρι φέραμε στην ομάδα μας για να τον κάνουμε άνθρωπο – τρομάρα μας) έπαιζαν επίσης, ο ομονοιάτης από κούνια Κωστάκης Καϊάφας και οι πρώην πράσινοι Ντοπρασίνοβιτς, Σλόγκαρ, Πάντιτς και Λεονή. Στον πάγκο (δεν αγωνίστηκε) ήταν και ο πρώην ομονοιάτης Μάρης μαζί με τους Άκη Ιωακείμ (βοηθός προπονητής) και ο Μιχαήλοβιτς (τεχνικός διευθυντής).

Καταλαβαίνεται τώρα γιατί με την ομόνοια παίζουν φιλικά και μαζί μας τελικούς κυπέλλου…

10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΣΑΒΒΑΤΟ, 13.11.2010, ΑΠΟΠ/ΚΙΝΥΡΑΣ Πέγειας – ΑΠΟΕΛ, ΔΗΜ. ΣΤΑΔΙΟ ΠΕΓΕΙΑΣ / 18:00 / PRIMETEL

3 σχόλια:

  1. OLE OLE LEYENDA LEYENDA mierda puta POUTANA AKEL( ΙΣΠΑΝΙΚΑ) ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΡΝΗ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΟΥ ΑΚΕΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Lol
    Πολύ πετυχημένο το ΟΜΟΝΟΙΑ Β :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο αχάπαρος ο σχολιαστής της LTV είπε ότι ο Μαντούκα πέτυχε το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα! ΛΑΘΟΣ: Ο Μαντούκα πέτυχε το 3το του γκολ (πέτυχε και 2 με τον Απόλλωνα). Στη φάση που ο Σολάρι έχασε την κλασική ευκαιρία, είπε ότι ο Σολάρι έχασε την ευκαιρία να πετύχει το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα! ΛΑΘΟΣ: Ο Σολάρι πέτυχε το 2ρο του γκολ (το πρώτο το πέτυχε με τον Απόλλωνα). Ο Αβρααμίδης είπε στην εκπομπή του ότι ο ΑΠΟΕΛ έφερε για 4η φορά φέτος το σκορ 1-0!

    ΑπάντησηΔιαγραφή