7up = 7 βαθμούς πάνω από ομόνοια!


ΑΠΟΕΛ-Δόξα: 3-1
Χωρίς να κάνει πολύ μεγάλη εμφάνιση ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε τελικά δίκαια με 3-1 την μαχητική Δόξα η οποία αιφνιδίασε! Με τη νίκη του αυτό ο ΑΠΟΕΛ παρέμεινε πρώτος έχοντας 5 βαθμούς διαφορά από την δεύτερη ΑΕΚ και 7 από την τρίτη ομόνοια.

Η καλύτερη ομάδα
Η Δόξα ήταν χωρίς αμφιβολία η καλύτερη ομάδα που πέρασε από το ΓΣΠ. Έπαιξε επιθετικά, δεν κλείστηκε καθόλου, και κατάφερε να προηγηθεί! (Σκεφτείτε μόνο ότι η Δόξα πέτυχε και γκολ εναντίων μας ενώ η ομόνοια όχι)!

Το ρεκόρ του Χιώτη
Ο Διονύσης Χιώτης ήθελε 17 λεπτά για να καταρρίψει το προηγούμενο ρεκόρ του ΑΠΟΕΛ συνεχόμενων λεπτών χωρίς να δεχτεί τέρμα. Τελικά δέχτηκε γκολ στο 17ο προς 18ο λεπτό και μάλλον το ισοφάρισε χωρίς να το καταρρίψει… (Περιμένουμε από τους στατιστικολόγους να βγάλουν το τελικό πόρισμα τους).

Τα γκολ
- Στο 17 ο Ενρίκε εξέθεσε την άμυνα μας (κυρίως τους Γκριτσάνοφ και Χιώτη) και από την γραμμή του κόρνερ πέτυχε το 0-1.

- Στο 39 ο Χαραλαμπίδης εκτέλεσε φάουλ και ο Μποαβεντούρα με κοντινή κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1. Το γκολ αυτό θύμισε το γκολ το γκολ που ο Μπόα πέτυχε απέναντι στην ομόνοια.

- Στο 58 ο Μαντούκα εκτέλεσε πέναλτι και έφερε τον ΑΠΟΕΛ μπροστά στο σκορ (2-1). Το πέναλτι κέρδισε ο Σολάρι που ανατράπηκε στην αντίπαλη περιοχή.

- Στο 83 ο νεοεισελθών Νεκτάριος Αλεξάνδρου βρήκε με ωραία σέντρα τον (επίσης νεοεισελθών) Τσισκόφσκι ο οποίος αφού κοντρόλαρε την μπάλα σκόραρε (3-1) από μια θέση που πρέπει να έχει 100% ευστοχία!

Τρισκόφσκι
Ο Ιβάν Τρισκόφσκι είναι αυτή τη στιγμή ο πρώτος σκόρερ της ομάδας μας και έδειξε ακόμα μια φορά πως όταν είναι υγιής, είναι εγκληματικό να μένει στον πάγκο…

Μίρο
Ο Μίρο πάτησε το χορτάρι του ΓΣΠ μετά από πολλούς μήνες και αποθεώθηκε.

Πέτσινο πέναλτι στην Πάφο
Στην Πάφο η ομόνοια παρόλο που κέρδισε ανύπαρκτο πέναλτι (δεν το ζήτησε καν ο Κωνσταντίνου) δεν κατάφερε να κερδίσει… Ψηφίστε στη δημοσκόπηση πάνω αριστερά για το τι πιστεύετε ότι συνέβηκε σε εκείνη τη φάση.

Η συνέχεια
12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ, ΣΑΒΒΑΤΟ, 27.11.2010, ΑΠΟΕΛ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, Γ.Σ.Π / 18:00 / LTV

3 σχόλια: