Πράσινε λαγέ... Πάντα θα τρέχεις...!

Δεν το αντέχουν οι λαγοί μετά και τη νίκη μας επί του μικρού παραρτήματος, ή καλύτερα όπως το έθεσε και ο APOELfire, της Ομόνοιας Β (φυσικά θα μου πείς γιατί Β αφού μας δυσκόλεψε περισσότερο από την υποτίθεμενη ομόνοια Α;)! Ήλπιζαν ότι η ομαδούλα τους Λίλλη θα μας έκοβε βαθμούς και τώρα από το άγχος του δεν ξέρουν τι λένε. Μέχρι και στην εκπομπή του Αβραμίδη βγήκε ο ομονοιάτης ο Λίλλης για να παραπονεθεί. Έκανε όμως τα στραβά μάτια στην ανεχτικότητα του διαιτητή προς την ομάδα του που εκτός από τα 3 πέναλτυ που κατάπιε, έπρεπε τουλάχιστον να παίζει με 10 παίκτες! 

Όσο για τα χοχάκια, συνεχίζουν να έχουν παράπονο για το χέρι του Πίντο στο μεταξύ μας παιχνίδι, μπας και καταφέρουν να αποπροσανατολίσουν τα υπόλοιπα αρνιά. Ξέχασαν ποιος τους σπρώχνει και ποιος τους έσπρωξε πέρσι να πάρουν το πρωτάθλημα. Τον μόνο που υποστηρίζουν είναι το Χρυσοστόμου και έχουν παράπονο γιατί έχει μερικές αγωνιστικές να κάνει παιχνίδι. Να σας θυμίσω ποιος είναι ο Χρυσοστόμου... αυτός που στο σούπερ καπ ήταν τέταρτος και όταν τέλειωσε το παιχνίδι έτρεξε να ζητήσει και να πάρει τη φανέλα του Αλωνεύτη! Μέχρι που τους έμαθαν να μας λένε ότι αρχίσαμε να νιώθουμε την ανάσα του Μπάγιεβιτς και τρέμουμε! Μπας και βλέπουν την βαθμολογία ανάποδα;

Άσε που βλέπουν και φαντάσματα τώρα. Τα ίδια φαντάσματα που έβλεπαν και στην Ανόρθωση πριν καιρό. Τους ζήτησε η ΚΟΠ το αυτονόητο (να παρουσιάσουν το δίπλωμα PRO του βατράχου  όπως προβλέπει η προκύρηξη του πρωταθλήματος) και αυτοί βλέπουν συννομωσίες και δεν ξέρω τι άλλο.. Τι θέλετε ρε χοχάκια, να έχετε ασυλία επείδη είστε κυβέρνηση; Είναι λένε, γραμμένο στην ταυτότητα της ΕΠΟ ως προπονητής επιπέδου PRO! Μα έλα που η προκύρηξη δε λέει για ταυτότητες και επίπεδα αλλά μιλά καθαρά για κάτοχο διπλώματος UEFA PRO! Τι να κάνουμε ρε χοχάκια; Να αλλάξουμε και την προκύρηξη εν τω μέσω του πρωταθλήματος; Καλή ιδέα ε; 

Δεν ξέρω τι λέει στην ταυτότητα της ΕΠΟ αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι στον κατάλογο της ΕΠΟ (κλικ εδώ) δεν είναι μέσα ο βάτραχος όπως δεν είναι μέσα ούτε στον κατάλογο της Σερβικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου (κλικ εδω). Αν δυσκολεύεστε με τα σέρβικα να σας βοηθήσω: ψάξετε εαν έχει κάποιο με δίπλωμα PRO και ημερομηνία γέννησης 10/12/1948!!! Εκτός και αν το πήρε από καμιά ομοσπονδία χώρας πρώην της Σοβιετικής Ένωσης (ξέρετε εσείς τι λεώ... όπως αγοράζατε πολλά πτυχία την τότε εποχή!).

Πάντως αν δεν τα καταφέρετε να παρουσιάσετε έστω και δίπλωμα μαϊμού για το UEFA PRO σας προτείνω να φέρετε πίσω το Sir Takis. Αυτός τουλάχιστον είναι κάτοχος του σχετικού διπλώματος!

Και για να σας βοηθήσουμε για το UEFA PRO, πατήστε εδώ να μάθετε τι είναι και κοιτάξετε και την εικόνα για να το αναγνωρίζεται!


Το Σάββατο στο ΓΣΠ θα έχει πλάκα . Θα παίξουν το "οποιος θα παρουσιάσει το PRO πρώτος κερδίζει"!

Άντε γεια χοχάκια και προς το παρών ....ρουφάτε!

Υ.Γ. ...εκτός και αν "επιπέδου PRO" στην ταυτότητα σημαίνει αυτό:

6 σχόλια:

  1. Η απάντηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (ΕΠΟ) ήταν σαφής και ξεκάθαρη, όταν της ζητήθηκε διευκρίνιση επί του θέματος: «Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν είναι κάτοχος του διπλώματος UEFA Pro»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαχαχαχα Το δανείζομαι από το forum tou apoel.net :

    Γιατί Ο βάτραχος δεν πάει να γραφτεί στην θυρα9 (όλοι μουνια, αρνιά κλπ..) ?

    Με το που θα γραφτεί εκεί αυτομάτως παίρνει τα διπλώματα: ΚΟ ΚΟ-pro, XOXO-pro, RABBIT-pro, SHEEP-prο, ΤΟΠΟΥΖΟ-pro, ΧΩΡΚΑΤΟ-pro κλπ… Να σημειωθεί ότι κατέχει ήδη το FROG-pro!

    Έλεος, ε πόσα pro θελει τουτη η κοπ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. enw an eixe to fifa file mou.. pro kai pellares!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. san to fifa en eshi... egio elalounto panta oti to fifa en kalitero pou to pro.

    ΑπάντησηΔιαγραφή