Διαβάστε τι κλίμα καλλιεργούν στη Λεμεσό πριν το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ!!!

1.Μιχάλης Κουνούνης (καλαθοσφαιριστής αελ)
Ξεσηκωθήτε ΛΕΟΝΤΕΣ!!!

Φίλοι μου,

Παρασκευή και Σάββατο η ομάδα μας δίνει δυο σημαντικά παιχνίδια μέσα από τα οποία θέλει να συνεχίσει την ανοδική πορεία την οποία άρχισαν πριν δυο εβδομάδες απο κοινού. Ζητάμε τη στήριξη σας με τη μαζική κάθοδο σε κλουβί και τσίρειο και είμαι αισιόδοξος πως θα περάσουμε ένα επιτυχημένο κίτρινο Σαββατοκυρίακο.

Προσοχή στις προκλήσεις τη Παρασκευή γιατι μας περιμένουν στη γωνιά. Το Σάββατο απέναντι στη συγκεκριμένη ομάδα ως συνήθως παίζουμε εναντιόν όλων. Οπότε προσεκτικά από την ώρα που θα μπείτε στο αυτοκίνητο να πάτε γήπεδο, που ξέρετε, μπορεί να σας βάλουν φυλακή γιατί φοράτε κασκόλ με τον ΛΕΟΝΤΑ ή μπορεί αν φωνάξετε ΑΕΛ και να σφυριξουν πέναλτυ.

Αλλά τι λεω πάλι ο κομπλεξικός κι' ο προκατελειμένος. Γι' αυτό δεν πάμε μπροστά. Έτσι δεν μας λένε; Για ακόμα μια φορά κύριοι πάρτε το χαμπάρι..

ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΕΡΝΕΙ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ.
ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ..
ΚΑΙ Η ΑΕΛ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΟΥΣ.
40 ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ.
ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΩΛΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ;
ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΑΣ ΦΟΒΑΣΤΕ;
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ,ΕΜΕΙΣ ΜΙΑ ΖΟΗ ΕΔΩ.
ΑΕΛ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΑΕΛΑΡΑ ΣΤΙΣ ΗΤΤΕΣ

Με εκτίμηση,
Μιχάλης Κουνούνης


2.Ανακοίνωση του ΣΥΦΙ ΑΕΛ
«ΑΕΛΙΣΤΕΣ, αυτή την εβδομάδα η ομάδα μας καλείτε να δώσει σημαντικούς αγώνες σε ποδόσφαιρο και καλαθόσφαιρα. Ο κόσμος χωρίς δικαιολογίες πρέπει να κατακλύσει και το κλειστό μας αλλά και το Τσίρειο κιτρινίζοντας τις κερκίδες και δίνοντας σύνθημα για ακόμα μια φορά προς την νίκη.

Αρχής γενομένης το βράδυ της παρασκευής στις 19:00 στο Νίκος Σολωμονίδης, όπου η βασίλισσα αγωνίζεται σε καλαθοσφαιρικό αγώνα, είναι καθήκον όλων μας το κλουβί να μοιάζει με φλεγόμενο γήπεδο. Καλούμε τον κόσμο να δώσει μαζικά το παρών του, δείχνοντας την δυναμική του κίτρινου λαού και να δώσει σαφές μήνυμα στους αντιπάλους ότι πριν ξεκινήσει καν το παιχνίδι, η νίκη θα είναι στην μεριά της ΑΕΛ. Έτσι, θα δώσουμε και το σύνθημα για το σαββατιάτικο παιχνίδι.

Ευτυχώς γα κάποιους, το καλοκαίρι καλά κρατεί και στο Τρόοδος ούτε χιόνια ούτε νερά δεν έχει, μιας και για δεκαετίες στο Τσίρειο με την ΑΕΛ έρχονταν σαν ποντίκια και όλοι μαζί στριμωγμένοι σε μια γωνιά από αυτό το φυσικό τρέμουλο που καλά κρατεί για τα προστατευόμενα παιδιά του κράτους και της παράγκας. Μιας και μαζί σας έρχονται άλλοι τόσοι οπαδοί της ομάδας σας για να σας προστατεύσουν, αλλά αυτοί είναι καμουφλαρισμένοι με την στολή της ομάδας.

Είμαστε σίγουροι για τον κόσμο της ΑΕΛ, ότι χωρίς συστάσεις και παροτρύνσεις θα γεμίσει την ανατολική εξέδρα του Τσιρείου και με 90 λεπτά τραγούδι θα δώσει έξτρα δύναμη στην ομάδα για την νίκη, όπως το έχει πράξει και την περασμένη εβδομάδα.

Το Σάββατο (04/12), στις 16:00 θα ξεκινήσει μεγάλη μαζική πορεία προς το Τσίρειο και καλείτε ο κάθε ΑΕΛΙΣΤΑΣ να δώσει το παρών του στο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ για να ξεκινήσουμε όλοι μαζί την πορεία προς το γήπεδο. Πρέπει να παραλύσει η Λεμεσός και να κιτρινίσει ο δρόμος από το ΣΥ.Φ.ΑΕΛ μέχρι το Τσίρειο.

ΑΕΛΙΣΤΑ δώσε το παρών σου και στα 2 παιχνίδια και ας καλωσορί σουμε και τις 2 ομάδες στην πόλη μας

Η ΠΟΛΗ ΖΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΤΗΣ ΘΥΡΑ 3».

3.ΛΟΙΖΟΣ ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ πρών ποδοσαφαιριστης αελ
Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις που έκανε στην ιστοσελίδα, www.limassolsports.com, η μεγάλη δόξα της ΑΕΛ, Λοΐζος Μαυρουδής, ο οποίος έστειλε σύνθημα νίκης στους χιλιάδες οπαδούς της Λεμεσιανής ομάδας.
Μεταξύ άλλων ανέφερε: "Εδώ είναι Λεμεσός. Ο Αελίστας δεν νικήθηκε ποτέ και πρέπει να το αποδείξει για μια ακόμη φορά".

Πόσο μα πόσο κρίμα είναι οι συγκεκριμένοι οπαδοί...

5 σχόλια:

  1. Μια ζωή κομπλεξικοί! Ας τους δώσουμε αυτό που τους αξίζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κουνουνη μαθε ορθογραφια πρωτα και μετα γραφεις και ......επαναστατικο μηνυμα.

    Τουλαχιστον το παραδεχονται: 40 ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αελ - Απολλων 63-70

    κουνουνη
    ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ,ΕΣΕΙΣ ΜΙΑ ΖΟΗ(!!!) ΕΚΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τελικά θα δείξει τι παιχνίδι η LTV?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή