Πρωταθλητές Χειμώνα – απώλειες στη Λεμεσό…

Παρά τις απώλειες που είχε ο ΑΠΟΕΛ στη Λεμεσό (2-2) με ΑΕΛ, τελικά κατέκτησε τον ανεπίσημο και χωρίς αντίκρισμα τίτλο του Πρωταθλητή Χειμώνα. Το μόνο θετικό της αγωνιστικής είναι το γεγονός ότι και η δεύτερη στη βαθμολογία ΑΕΚ έχασε βαθμούς (ήττα στη Πάφο) και έτσι η μεταξύ μας διαφορά αυξήθηκε στους 6 βαθμούς. (Η ομόνοια η οποία κρατιέται στον αναπνευστήρα εδώ και καιρό για να μείνει κοντά μας, παίζει σήμερα με τον Απόλλωνα στη Λευκωσία).

ΑΕΛ-ΑΠΟΕΛ: 2-2
Παίζοντας ένα από τα χειρότερα φετινά του παιχνίδια ο ΑΠΟΕΛ πήρε τελικά αυτό που του άξιζε στη Λεμεσό απέναντι στην πολύ παθιασμένη (όπως πάντα απέναντι μας) ΑΕΛ. Το αποτέλεσμα θα μπορούσε να ήταν πολύ διαφορετικό πάντως αν ο διαιτητής του αγώνα δεν έδινε εις βάρος μας ένα πέναλτι το οποίο εγώ δεν κατάφερα να δω όσες φορές και αν είδα την φάση στο replay και στο slow motion...

Σκοπιανός βαθμός
Ο βαθμός που πήρε ο ΑΠΟΕΛ στην Λεμεσό ήταν θα μπορούσε να πει κάποιος «Σκοπιανός» αφού και τα 2 τέρματα της ομάδας μας πέτυχαν οι 2 διεθνής Σκοπιανοί μας (Τρισκόφσκι και Γριτσιάνοφ).

ΠΡΟΣ ΚΟΥΝΟΥΝΗ:
Η σελίδα είναι στη διάθεση του καλαθοσφαιριστή της ΑΕΛ για να μας κάνει όποιες δηλώσεις θέλει σχετικά με τον τελευταίο ποδοσφαιρικό αγώνα ΑΕΛ-ΑΠΟΕΛ! Αλήθεια κύριε (???) Κουνούνη, ένοιωσες πάλι να παίζατε «Εναντίων όλων». Αν αδικήθηκε μια ομάδα το Σάββατο στο Τσίρειο αυτή ήταν η δικιά σου ομάδα;

Η Συνέχεια
ΚΥΡΙΑΚΗ, 12.12.2010
ΕΡΜΗΣ Αραδίππου – ΑΠΟΕΛ / ΓΗΠΕΔΟ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ / 18:00 / LTV SPORTS HD

3 σχόλια:

  1. ΜΑΣ ΕΣΦΑΞΕ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΕΧΤΕΣ (ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΛΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ!!!)EIXAME ΣΥΝΙΘΗΣΕΙ ΝΑ ΚΟΥΝΤΟΥΝ ΤΗΝ ΧΟΜΟΝΟΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΣΦΑΖΟΥΝ ΕΜΑΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΟ!!!ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΡΓΑ!ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΛΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΑΠΟΦΕΡΕΙ ΚΑΡΠΟΥΣ!!!ΚΗΝΗΘΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΑ!!!ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΤΕΘΗΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ!ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ!ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΠΟΛΥ ΦΑΝΕΡΟ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΑΤΟ ΤΡΟΠΟ!ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΤΣΙ!!ΞΥΠΝΑΤΕ!!ΠΑΙΞΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΧΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ!!!
    FILOSOFOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επαιξαμε χάλια. Καλυτερα που χάσαμε ποντους σε ντερπυ παρά να την επαθεναμε που μικρή ομάδα. Οι απώλειες σε ντέρπυ είναι εντός του προγράμματος.(χασαμε 2 βαθμούς συνολικά από 5 ντέρπυ).Είμαστε στο +5 και πρεπει να διατηρηθούμε εκεί μέχρι το επομενο ΑΠΟΕΛ-χομονια(τουρκο)σπορ.

    Πέναλτυ ή όχι η άμυνα μας ήταν παιδική χαρά εκείνη τη φάση

    ΑΠΟΕΛ ΘΡΎΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. mpravo sto sigmalive pou leei thn ali8ia thn opoia fovounte na thn poun oi oipolipoi:

    Έπαιξε ρόλο η απόφαση του Μάριου Παναγή!
    Καθοριστικό σημείο που στοίχισε στον ΑΠΟΕΛ ήταν η απόφαση του διαιτητή του αγώνα του Μάριου Παναγή να καταλογίσει το πέναλτι υπέρ της ΑΕΛ στο 71. Η Λεμεσιανή ομάδα δε μπόρεσε να απειλήσει ουσιαστικά και όμως μπήκε στον αγώνα μετά την απόφαση του. Το πέναλτι ήταν ανύπαρκτο και δεν έπρεπε να δοθεί. Σίγουρα στον ΑΠΟΕΛ δεν έχουν ασπίδα τη συγκεκριμένη φάση για δικαιολογήσουν τις απώλειες , όμως είναι δεδομένο ότι αν δεν έδινε το πέναλτι αφού δεν υπήρξε ανατροπή του Χιώτη στον Χόφς που έπεσε μόνος στην περιοχή τότε δεν αποκλείεται να ήταν πολύ διαφορετική η έκβαση του αγώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή