ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ


Η εκτίμηση της σελίδας μας και του APOELfire για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι δεδομένη! Είμαστε  από αυτούς που πιστεύουν ότι ο Ιβάν είναι ένα λαχείο που έτυχε στον ΑΠΟΕΛ και είμαστε πραγματικά πολύ τυχεροί που τον έχουμε κοντά μας! Δεν είναι τυχαίο που ο Μιλτής κάνει τούμπες να τον έχει στη δικιά του ομάδα. Μακάρι ο Ιβάν να μείνει για πάντα στον ΑΠΟΕΛ!

Το ίδιο συγκριτικά ισχύει και για τον πρόεδρο του ΑΠΟΕΛ

Η πιο πάνω θέση μας βέβαια δεν θέτουν αυτόματα τον προπονητή και την διοίκηση της ομάδας στο απυρόβλητο.

Χωρίς να υιοθετούμε, δημοσιεύουμε τους προβληματισμούς που μας έστειλε ο γνήσιος οπαδός της ομάδας και αναγνώστης μας Χ.Χ.:

Προς Ιβαν:
Η αποτυχία στην Λεμεσό είναι αποκλειστικά δική σου ευθηνή. Δεν νοείται η ομάδα να παραπαίει για 70 λεπτά και εσύ να κάθεσαι κουκουλούι, να κρατάς το πιγούνι σου και στο τέλος να κανείς τις χειρότερες επιλογές που μπορούσες. Ο Σολάρι δεν θα γίνει ποτέ Μίρο, δεν θα μπορέσει ποτέ να κρατήσει μπάλα στο κέντρο ούτε να την σπάσει δεξιά αριστερά. Η τον βάζεις κορυφή η στο πάγκο. Ο Αλμέιδα είναι ο ποιοτικότερος ποδοσφαιριστής που υπάρχει αυτή την στιγμή στο κυπριακό ποδόσφαιρο, αλλά για σένα ο πρώτος που φεύγει από το γήπεδο. Πραγματικά διαιρούμαι δεν βλέπεις πως με Μαρσίνιο Αλμέιδα ο ΑΠΟΕΛ είναι άλλη ομάδα; Άντε σε παρακαλώ απόβαλε τις εμμονές σου, επανέφερε το 4-5-1 με κορυφή Αλμέιδα και από πίσω Μαρσίνιο να τελειώνουμε.


Προς Διοίκηση:
Με Τούρκους, Τουρκοκύπριους, Ομονοιάτες, Λεμεσιανούς και κάθε λογής αρρωστημένα αντιΑΠΟΕΛίστικα υποκείμενα δεν θέλουμε να έχουμε καλές σχέσεις. Εμείς θέλουμε πρόεδρο που να παίρνει τον παλμό του κόσμου και να εκφράζει τον κάθε αδελφό. Να συντρώγομε να γελούμε να αγγελιαζόμαστε με τους ορκισμένους εχθρούς μας αυτό είναι κατάντια και μεγάλη υποκρισία. Μας πιάνουν στον ύπνο και να τα αποτελέσματα όσες φόρες περάσαμε από Τσίρειο ήταν δια πυρός και σιδήρου και όχι με χάδια και αγγελίες (όπως κάποιοι άλλοι)! Παρά να ερωτοτροπούμε με τον κάθε μισητό καλά είναι να ανοίξετε επιτέλους τα μάτια και να βγείτε με μια δυναμική πολιτική έναντι της διαιτησίας . Τα ιδία τα περσινά άρχισαν και φέτος. Εδώ και το παρδαλό κατσίκι γνωρίζει τα φιλοομονοιάτικα αισθήματα του Παναγή. Μεγαλωμένος στην πράσινη Λακατάμια, σύμφωνα με τον ίδιο τον πρώην πρόεδρο της ΑΕΛ Έλληνα, μέχρι πρόσφατα τα βράδια φορούσε πιτζιαμούες της χομόνοιας, κατάντησε να μας διαιτητεύει σχεδόν όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια μας και μάλιστα να μας συμπεριφέρεται με την ανάλογη εχθρότητα που τον προστάζει το Κόμμα στο όποιο είναι και μέλος και εσείς εκεί με χάδια και φιλιά. Το αποτέλεσμα το είδαμε όλοι στο Τσίρειο και έπονται χειρότερα, ώσπου αυτή η διοίκηση ενδιαφέρεται περισσότερο για την καλή της εικόνα, τα πόσα μπράβο θα εισπράξει από τους εχθρούς για την δουλοπρεπή και ανεκτική συμπεριφορά τους αντί να αφουγκραστεί τον κόσμο και να υπερασπιστεί τον ΑΠΟΕΛ.


Προς Υπέροχο Κόσμο:
Άστε την διοίκηση μας να ζει στη κοσμάρα της, εξάλλου μια ζωή ασπίδα και δόρυ της ομάδας ήμασταν εμείς. Δώστε απαντήσεις παντού στα ραδιόφωνα στα γραφεία σας και όπου συναντάτε τους πραγματικούς ευνοούμενους τόσο του κράτους όσο και της διαιτησίας. Τέρμα στην ανοχή! Βαλε και εσύ το λιθαράκι στον αγώνα για να λάμψει η αλήθεια και να δουν όλοι επιτέλους τους πραγματικούς ευνοημένους του κυπριακού ποδόσφαιρου που τόσα χρόνια ήταν καλά κρυμμένοι πίσω από την πράσινη προπαγάνδα και την ανοχή της διοίκησης μας.

8 σχόλια:

  1. Καμμιά ομάδα πουθενά δεν παίζει συνέχεια στο ίδιο ψηλό επίπεδο. Παρόλο που δεν παίξαμε καλά προχθές δεν χάσαμε. Επομένως να σταματήσουμε την αδικαιολόγητη μουρμούρα που μόνο ζημιά κάνει και να κοιτάξομε μπροστά. Ας μην συμπεριφερόμαστε σαν τα αρνιά του παραρτήματος.Η ισοπαλία πιστεύω ότι θα μας κάνει καλό διότι μερικοί από μας είχαν ήδη καβαλήσει το καλάμι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστος. Ηρεμια και βλεπουμε μπροστα!
    Ναι η διοικηση δεν πρεπει να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια αλλά ούτε πρέπει να αφήσουμε το αποτέλεσμα να μας πάρει από κάτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. To penalti tis omonoias to edose o aetomatis boithos leei o Andreas Michailidis...

    Ite etsi ite alloios pali tous esproxan ekei pou hreiazont!n.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. pedia min to psaxnete to sxedio einai poli kala organomeno!3erame oti kountoun tin xoxo auto p den 3erame kai to ma8ame fetos einai oti mporoun na mas sfa3oun kai emas!den leo kaname poli kako pexnidi stin lemeso alla kai pali me eukolia mposousame na figoume me to triponto an den itan o panagi!!!an deite efagan kai tin aek gia na er8oun 2 oi xoxoi!to goal tis pafou itan offside kai to 2o autogoal!!anw me ta klapsourita den katafernoume tpt!auto omos den prepei na meinei etsi!prepei oloi na sineisferoume stin omada gia na tous to kopsoume p tin arxi touton p skeftounte gia na mas sfazoun se ka8e mats!os dioikisei p sevete prota ton kosmo kai tin omada prepei na kini8oun paraskiniaka!emeis os opadoi 8a sinexisoume na kanoume to ka8ikon mas panta dipla stin omada alla prepei na ginoume pio entonoi stis diamartiries pros tin dietisia tin ora tou mats!
    afou 8eloun na mas kanoun polemo 8a mas vroun mprosta tous!!! APOEL ULTRAS OS TO TELOS!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. osa parapano mas kamnete re xoxakia toso pio polla mas poronete!!!ME TO ETSI KAI TO 8ELO O AUTOKRATORAS 8A EINAI STO 8RONO TOU!!!tr prepei na meinoume enomenoi kai seispiromenoi oso pote!kai kosmos kai dioikisi!exoume to pano xeri kai prepei na to ekmetalleutoume sto epakro gia na 3efigoume kai pali va8mologika!

    OLOI DASAKI!!!VOI8ISTE OLOI EMPRAKTA TIN OMADA KAI PAME PIO DINATAAAAAAAAAAAAAAAAA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή