Τι αποκαλύπτει για το παρασκήνιο εναντίον του ΑΠΟΕΛ γνωστός δημοσιογράφος!

Ακολουθώντας την μόδα των ημερών με τις διαρροές εγγράφων, διαρρέουμε και εμείς μια τηλεφωνική συνομιλία που είχε οπαδός του ΑΠΟΕΛ (εκτός αέρα) με ΠΟΛΥ γνωστό αθλητικογράφο μεγάλου δημοσιογραφικού οργανισμού της Κύπρου, δεδηλωμένου υποστηρικτή άλλης ομάδας πλην του ΑΠΟΕΛ.


Η συνδιάλεξη έχει σαν κύριο θέμα το πέναλτι που δόθηκε εις βάρος του ΑΠΟΕΛ στο παιχνίδι με την ΑΕΛ, αλλά αγγίζει και άλλες πτυχές του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Το όνομα του δημοσιογράφου είναι στη διάθεση μας. Στον πιο κάτω διάλογο όμως θα αναφερόμαστε με το γράμμα Δ στον δημοσιογράφο και στο γράμμα Φ στον φίλαθλο. Με ΧΧΧΧ σβήνουμε ευαίσθητες πληροφορίες που θα πρόδιδαν την ταυτότητα του.

Στέλνω του μήνυμα στο ράδιο το πρωί που έκαμνε εκπομπή... λαλώ του “πιάσμε τηλ να σου πω κάτι που αφορά τους δημοσιογράφους και τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ” (εξαναέστειλά του παλιά πολλά μηνύματα, συνήθως ενευρίαζέν με και έπιανέν με τηλ για να συζητήσουμε)..


Πιάνει με από το σταθερό τζιαμέ στον σταθμό του (22ΧΧΧΧΧΧ)...


Αρχίσαμεν να συζητούμεν..


Δ = Δημοσιογράφος


Φ = Φίλαθλος


…………………………………………………………..


Φ: «Κύριε ΧΧΧΧΧ, να σου πω κάποια πράματα που αφορούν και τον σταθμό σου αλλά και γενικά τους δημοσιογράφους... Έτσι για να καταλάβεις οι δημοσιογράφοι στο επόμενο ματς ίσως θα έχουν πρόβλημα… Οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ είναι αγανακτισμένοι ως τζιαμέ που δεν πάει τζιαι δεν ξέρω κατά πόσο θα αισθάνονται άνετα στα θεωρεία οι συνάδερφοί σου…»


Δ: «Γιατί;»


Φ: «πρώτον πέμου την άποψή σου για την φάση του πέναλτυ της αέλ... κατά την άποψή σου ήταν ή δεν ήταν;;»


Δ: «Εν πράμα που με ρωτάς ρε φίλε;;; δεν ήταν φυσικά, αφού εν είσιε καμιάν επαφή!»


Φ: «Ε παρατήρησε ούλλες τες ιστοσελίδες ΧΧΧΧΧ, εκτός από το κερκίδα και το σπορτ φμ, να δεις τι εγράψαν! Πήραν θέση και ήταν σίγουροι μάλιστα ότι ήταν πέναλτυ!»


Δ: «Καλά λαμβάνεις υπόψην το τι λαλεί ο κάθε άσχετος;»


Φ: «Ναι ρε ΧΧΧΧΧ αλλά διαμορφώνουν απόψεις τζιαι οδηγούν σε άλλα πράματα. Τζιαι κάτι που σε αφορά… Οπαδοί του ΑΠΟΕΛ έχουν τα και με το σάιτ σας εσάς, αφού ΔΕΝ πήρατε θέση και απλώς εγράψετε ότι εκτελέστηκε το πέναλτυ... ενώ σε άλλες περιπτώσεις, όπως εχτές πχ. με την ομόνοια, εγράψετε αμέσως ότι ήταν παράβαση και ότι σωστά εδόθηκε!»


Δ: «Έχεις δίκαιο αλλά ο λόγος που δεν εγράψαμεν το Σάββατο ήταν διότι κάτι εσυνέβη εκείνην την ώρα λόγω της μετάδοσης του ματς στην Πάφο και δεν μπορούσαμε να έχουμε replay... Ήμουν εγώ στο στούντιο δαμέ και αναγκαστικά ρωτήσαμε τους ανταποκριτές στην Λεμεσό. Είπαν μας ότι ήταν αλλά δεν γράψαμε τίποτε ώσπου να δούμε την φάση...αλλά σήμερα θα ξεκαθαρίσουμε τα πράματα!»


Φ: «Ανήκω σε πολλά φόρουμ του ΑΠΟΕΛ ΧΧΧΧΧ και τούτο το πράμα συζητείται ανάμεσα στους οπαδούς μας. Να σκεφτείς ανοίχτηκε και θέμα εναντίον σου και σένα, αλλά οι παραπάνω υπερασπίζουν σε αφού εν γνωστό ότι εσύ προσπαθείς να είσαι αντικειμενικός! Τις δηλώσεις του Κουνούνη είδες τες;;»


Δ: «Ποιου;;»


Φ: «Του Κουνούνη, του καλαθοσφαιριστή της αέλ»


Δ: «Α τζιείνου του… τέλοσπαντων! Τι είπε;»


Φ: «Τζιαι τι δεν είπε… πριν το ματς μαζί μας έστειλε επιστολή στο σάιτ της αέλ τζιαι ό,τι φανταστείς έλεγε! Είπε ότι όποτε παίζουμε με την συγκεκριμένη ομάδα είμαστε εναντίον όλων… Εκαλούσεν τους δήθεν να μεν φωνάζουν «αέλ» ή «λέοντες» γιατί μπορεί να τους συλλάβουν ή μπορεί να σφυρίσουν πέναλτυ εναντίον τους. Είπε επίσης ότι το ΑΠΟΕΛ παίρνει σικέ νίκες και τίτλους αντίθετα με τζιείνους που είναι η μεγαλύτερη ομάδα αφού ό,τι παίρνουν, παίρνουν το άξια! Αυτά τα είπε πριν το ματς!»


Δ: «Μα που τα είπε τούτα;;»


Φ: «Στο σάιτ της αέλ!»


Δ: «Το επίσημο;;»


Φ: «Απ ό,τι θυμούμαι στο ael-limassol.net»


Δ: «Καλά ακούεις του κάθε ΜΑΛΑΚΑ τι λαλεί;;»


Φ: «Ήντα ακούω τον κάθενα τι λαλεί!! Τούτα εκυκλοφορήσαν από στόμα σε στόμα και εκατάλαβες τι έγινε! Αν εγινόταν τίποτε στο ματς ήταν να λέμε για βίες και μαλακίες!»


Δ: «Έχεις δίκαιο.. έχει κάποιους αμπάλατους που είναι επικίνδυνοι για τους άλλους!»


Φ: «Επίσης οι φιλάθλοι μας τα έχουν και με τον ΧΧΧΧΧΧΧΧ [το όνομα άλλου δημοσιογράφου]…!»


Δ: «εν ΑΠΟΕΛίστας ρε!»


Φ: «Ξέρω το ρε φίλε! Αλλά θυμάσαι το ματς της Πάφου με το ΑΠΟΕΛ;;; το πρωτοσέλιδα του ΧΧΧΧΧΧ ήταν ʽʼΔια σφυρίχτρας Ανδρονίκουʼʼ ή κάτι έτσι τελοσπάντων. Ο λόγος που ο κόσμος είναι έξω φρενών με τον συγκεκριμένο είναι διότι ενώ επήρε θέση στο συγκεκριμένο (καλώς ή κακώς – δημιουργώντας κλίμα πάλε) σε παρόμοιες περιπτώσεις παίζει πελλόν!»


Δ: «Ε φίλε κατάλαβε κάτι. Τούτα ούλλα εν μαλακίες! Τζιαι ξέρεις γιατί;;; γιατί συγκεκριμένοι δεν μας αφήνουν να κάμουμε την δουλειά μας! Ασκούν μας πιέσεις ως τζιαμέ που δεν πάει!»


Φ: «Ποιοι;»


Δ: «Ε άιστο τούτο! Δεν μπορούμε να σηκώσουμε κκελλέ!»


Φ: «Φίλε, έχουμε άλλους δημοσιογράφους, πχ Βιολάρης, Παπαγιώργης κτλ που δεν φοούνται να πάρουν θέση τζιαι γράφουν ό,τι θέλουν χωρίς συνέπειες! Έχουμε επίσης συγκεκριμένες ιστοσελίδες, να προκαλούν συνέχεια, να λογοκρίνουν ανακοινώσεις… πχ προχτές εύκαλε ανακοίνωση ο ΠΑΝΣΥΦΙ ΑΠΟΕΛ. Είχε μια γραμμή που έσυρνε υπονοούμενα για την ομόνοια. Την συγκεκριμένη παράγραφο αφαιρέσαν την τζιαι εβάλαν ολόκληρη την ανακοίνωση των οργανωμένων της αέλ που ήταν τζιει που τις προκλητικές! Δηλαδή κάποια πράματα δεν έχουν όριο δαμέσα δα!»


Δ: «έλα να σου πω μιαν ιστορία… πριν κάποιες μέρες εύκαλε ανακοίνωση το ΑΠΟΕΛ…»


Φ: «Η διοίκηση ή οι οργανωμένοι;»


Δ: «Οι οργανωμένοι ρε… η διοίκησή σας πότε εύκαλε;; Η ανακοίνωση ήταν έτσι λίο μιλλωμένη τζιαι εμίλησα με τον Σπύρο τον Κκουλλά τζιαι είπα του το τζιαι το… Αλλά ρε κουμπάρε εν εξαναείδα έτσι πράμα… Εππέσαν ούλλοι οι δημοσιογράφοι πάνω τους να τους φάν! Εν γίνεται κύριε δημοσιογράφε, αν θέλεις να είσαι αντικειμενικός να βλέπεις μονόπλευρα τα πράματα… οκ ήταν λάθος η ανακοίνωση… ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΌΤΑΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ομόνοιας ΕΥΚΑΛΑΝ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ;;; ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΟΤΑΝ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ομόνοιας ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΘΕΩΡΕΙΑ ΤΟΥ ΓΣΠ ΤΖΙΑΙ ΕΠΡΟΠΗΛΑΚΙΖΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ;;; ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΚΥΡΙΕ ΟΤΑΝ Ο ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΕΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ ΚΑΙ ΕΠΟΛΕΜΟΥΣΕ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΒΙΟΛΑΡΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ;;; ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΚΥΡΙΕ ΟΤΑΝ ΤΖΙΕΙΝΟΙ ΟΙ… ΑΤΕ ΝΑ ΜΕΝ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΩ ΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΚΟΙ ΤΗΣ αελ ΕΠΡΟΠΗΛΑΚΙΖΑΝ ΤΖΙΑΙ ΕΒΡΙΖΑΝ ΕΝ ΧΟΡΩ ΤΟΝ ΤΡΟΥΛΛΟΥΡΗ ΤΖΙΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ;;; ΕΝ ΤΖΙΑΙ ΕΝ ΚΑΤΙ ΚΡΥΦΟ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΙΣΩ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥΝ!»


Φ: «Δηλαδή έσιει πράγματι οργανωμένο σχέδιο εναντίον μας!»


Δ: «Ε έτσι φαίνεται… αφού δεν είναι λογικά τούτα που συμβαίνουν! Μόνο στην Κύπρο γίνονται, ούτε στην Ελλάδα δεν έσιει έτσι πράματα!»


Φ: «Υπάρχουν κάτι ιστοσελίδες ρε φίλε… πραγματικά είναι γελοία τα πράματα που γράφουν. Κάτι protathlima.com και λοιπά..!»


Δ: «Μα μπαίνεις μέσα σε τζιείνο το σάιτ;;; Είπαμεν να βλέπετε κάποια πράματα τζιαι να καταλάβετε τι γίνεται! ΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΝ ΒΑΛΤΟΙ ΤΖΙΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΔΗΓΙΕΣ;;;»

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

5 σχόλια:

  1. Επιτέλους, έστω και ανώνυμα επιτέλους κάποιοι γράφουν κάποιες αλήθειες…….

    Το κακό είναι ότι πολλοί δημοσιογράφοι και παράγοντες σε προσωπικές συζητήσεις παραδέχονται το, αλλά δημόσια κανένας. Ποιος έχει τα αρχίδια να κάνει δημόσια τοποθέτηση επί του θέματος. Ποιος έχει το θάρρος να έρθει σε αντιπαράθεση με τον Καυκαρίδη συνεπάγεται με τον Μιλτή συνεπάγεται με την κυβέρνηση.

    Μόνο με υπονοούμενα μιλούν, αλλά εν τόσο καλά στημένο το προπαγανδιστικό επιτελείο της κίνας που καταφέρνουν πάντα να στρέφουν το κλίμα εναντίον μας και να στρέφουν όλα τα βλέμματα στο ΑΠΟΕΛ. Κακά τα ψέματα σε τούτο το τομέα εν πολλά μπροστά μας (στα πρότυπα της ΕΣΣΔ)

    Αυτά που μόλις διάβασα είναι γνωστά στους κύκλους των οπαδών και συζητιούνται από όλους πλην των αρνιών που ότι τους πουν πιστεύουν και επιμένουν ότι η χοχο (κοκοκομονοια) αδικείται.

    ***** ΑΠΟΕΛ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ *****

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εγω τα ειπα και σε κομμεντ σε προηγουμενο αρθρο της ιστοσελιδας οτι αυτα που συμβαινουν ειναι ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ!!!ε πως αλλιως εξηγειτε οτι μετα την σφαγη μας στο ματς με την αελ και την ηττα της αεκ με οφσαιτ γκολ η χομονοια ενω δεν ειχεν υποθεσην στο ματς με τον απολλων την ωρα που τα ειβρεν σκουρα εδωκαν της το πεναλτουι και εκερδισεν!!!ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΕ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΗΝΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΑ ΟΠΩΣ ΚΑΜΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ!ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟΝ ΑΠΟΕΛ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΠΑΡΙΖΕΙΣ ΟΤΑΝ ΣΕ ΣΦΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΙΟΥΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΟΥΓΚΑ ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΕ ΑΛΛΗΝ ΟΜΑΔΑ!!!ΕΛΕΟΣ ΠΙΟΝ!!!ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ 8Α ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ ΟΤΑΝ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΣΤΑ ΙΣΑ!!ΠΙΕΝΕ ΚΥΡΙΕ ΑΠΕΙΛΑ ΤΖΑΙ ΕΣΥ ΤΟΝ ΚΟΥΤΣΟΚΟΥΜΝΗ ΟΤΑΝ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!ΠΙΕΝΕ ΕΒΡΕ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΚΑΨΑΝ ΤΖΑΙ ΠΕ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΙ ΕΜΕΙΣ ΕΝ ΕΦΚΑΛΑΜΕΝ ΑΧΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΨΕΣ ΤΖΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΙΣ ΕΛΑ ΤΖΑΙ ΒΟΗΘΑΜΕ ΣΕ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΔΥΣΚΟΛΕΥΚΟΥΜΕ!!ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΛΛΙΩΣ ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΠΙΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΦΚΑΛΛΟΥΜΕΝ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΖΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΑ ΝΑ ΜΕ ΠΕΡΙΠΕΖΕΙ ΤΖΑΙ ΝΑ ΧΑΡΙΖΕΙ ΤΗΣ ΧΟΜΟΝΟΙΑΣ???
    ΥΓ: το τελευταιο για να μεν παρεξηγηθω γιατι οι φανατικοι ΑΠΟΕΛιστες εν για αλλον λογο που πιενουμεν μαπα(για να υποστηριξουμεν την ομαδα οτι τζαι να γινεται)λαλω το για τον απλο φιλαθλο που εν ΑΠΟΕΛ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 93΄Γκολ για τον Απόλλωνα με τον Μιρτάκοβιτς από το σημείο του πέναλτι. 1-1

    (Ο Οκκαρίδης έκανε την κεφαλιά, ο Μιρτάκοβιτς βρέθηκε στο έδαφος ο κ. Τρύφωνος έδειξε την άσπρη βούλα.)

    κατα τ' άλλα ελεγχουμεν την διαιτησία ρε λεμεσιανουθκια(αναφερομαι στους αλλόθρησκους)

    κλοπη 2 βαθμων από τη Δοξα

    Καραγκιοζηδες. Επομενη παράσταση αυριο στο ΓΣΖ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ανυπαρκτο πεναλτυ η χομο σημερα ανοιγει το σκορ με την αεκ(ο αβρααμ στον αερα τραβα το ποδι του πανω στον αμυντικο). ως τζιν την ωρα η αεκ μονο απειλουσε ουσιαστικα. ΩΣΠΟΥ ΕΝ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή