Περάσαμε και από το Αμμόχωστος


Ερμής – ΑΠΟΕΛ: 0-2
Με 2 γκολ του Εστεμπάν Σολάρι ο ΑΠΟΕΛ πήρε ακόμα 3 πολύτιμους βαθμούς που τον κρατούν μόνο στην κορυφή με 5 βαθμούς διαφορά από την δεύτερη ομόνοια.
Ο Σολάρι έγινε ο πρώτος σκόρερ της ομάδας με 7 γκολ

ΑΠΟΕΛ: Δ. Χιώτης, Πάολο Ζόρζε, Γκριντσάροφ, Σ. Πουρσαϊτίδης, Ν. Αλεξάνδρου, Μοραίς, Πίντο, Μαρσίνιο, Μαντούκα, Τρισκόφσκι (71' Αίλτον), Ε. Σολάρι (88' Μιροσάβλιεβιτς)

Το ρεκόρ του Ιβάν
Στο παιχνίδι με τον Ερμή ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έγινε ο προπονητής με τις περισσότερες συμμετοχές στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ (192).

Οι άλλοι
Πάλι δυσκολεύονταν να βάλουν γκολ. Η βουτιά του Αβραάμ έγινε το όγδοο πέναλτι υπέρ της κυβερνητικής ομάδας. Η κόκκινη στον αντίπαλο ήρθε να διασφαλίσει μπας και γίνει καμιά στραβή προς το τέλος…

Ο μεταξύ μας αγώνας πλησιάζει! ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!

Η συνέχεια
Με Παραλίμνι στο ΓΣΠ

8 σχόλια:

  1. file m APOELfire o Ivan en 193 simmetoxes p ekleisen oi 192! :)
    anw pedia aman sinexisoume stous idious rithmous den to xanoume kai 30000 penalty na tis dosoun..PAMEE PIOOO DINATAAA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ναι ρε συμφωνουμε πως αμαν συνεχισουμε ετσι εν το χαννουμε. αν δεν συνεχισουμε ομως? υπαρχει περιπτωση να πιαμε τζαι μεις 5 πεναλτυ σε 4 ματς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σωστος ο Κωστας διότι φιλε μου όταν δεν σε αφηνουν να χασεις ποντους οταν πρέπει να χάσεις. Εβρετε μου ενα παιχνιδι που εδερε η χοχο με την αξια της πλην του παιχνιδιου με την ανορθωση. Ακόμα και την ισοπαλία με την πάφο εν την αξιζε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. σωστο επειδη τζαι η ομονοια εχει ομαδα και σε μια φαση εν να ρολαρουν τζαι λιο. αμαν τωρα που ΔΕΝ ΚΟΥΤΣΙΟΥΝ εν τουw αφηννoyn να χασουν βαθμους ε εν τζαι εν δυσκολο να γινει ο χαττας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ε ναι σιουρα!τουτον ομως εννεν δουλεια μας!πρωτα από ολους η διοικηση πρεπει να κινηθει!!αν δουν οτι τα πραματα συνεχιζουν ετσι τζαι εν καμνει τιποτα πρεπει εμεις ως οπαδοι να το απαιτησουμεν να πεξουν τζαι τουτοι βρωμικα.
    να ειστε απολυτα σιουροι οτι η διαφορα δεν προκειτε να αυξηθει!το πιο πιθανο ειναι να μειωθει αλλα τουτον εξαρταται μονο που εμας!!! ο μιλτης απειλησεν οτι εννα φυγει αν δεν πιασουν πρωταθλημα τζαι καταλαβαινετε τι θα γινει αν αφηκει την χοχο με τοσα χρεη!!εν να εν αναγκασμενη η κοπ να την στειλη διαβαθμηση διοτι δεν θα πληρει τα κριτηρια της ΟΥΕΦΑ!οποτε παιζουνται τεραστια οικονομικα συμφεροντα πισω που τουτον, για αυτο τζαι θα τους κουντουν ως το τελος!επισης δεν συφερει της κοπ να ανοιξουμεν μεγαλη διαφορα διοτι μετα οι χοχοι εν θα πιεννουν μαπα και η κοπ θα χανει λεφτα!!!!αρα παιζουμε μαπα να τελειωνουμεν γληορα τα ματς μας τζαι που τζαμε τζαι τζι περιμενουμε να μεινει η διαφορα στους 5 μεχρι να ερθει το μεταξυ μας ματσ!ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αν ημουν Διοικηση δεν θα περιμενα αλλο! Θα καταγγελα τις διαιτησιες στα παιγνιδια της Ομονοιας!!! Και θα απειλουσα με αποχωρηση απο το πρωταθλημα! ΤΩΡΑ! Που η διαφορα ειναι στους πεντε βαθμους (ενω θα επρεπε να ηταν στους 15!) Αν αυριο το βρωμικο σπρωξιμο σνεχιστει και μας φτασουν, καμια διαμαρτυρια μας δεν θα εχει πια νοημα! Το παθαμε περσυ! Ας μην το ξαναπαθουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. το Κομματόσκυλο του ακελ ο Σοφοκλέους(πρόεδρος αελ) αφήνει αιχμές ότι ο εθνικός ευνοείται συνεχώς από τη διαιτησία. Όλα καλά κι όλα ωραία μέχρι εδώ. Το περίεργο όμως είναι η χρονική περίοδος που επέλεξε να το κάνει, ακριβώς πριν από το παιχνίδι των χόχων με τον εθνικό. Μυρίζει κατσουριδη η κατάσταση κοπέλια, εκοντεψαν και οι εκλογές... ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. θορώ στο kerkida.net συγκεκριμένη ομάδα ευνοήται λαλώ τζαι γω επιτέλους κάποιος ανακάλυψε την τασιηνόπιττα. Μετα θορώ εν ο σοφοκλεους κατι εν παει καλά λαλώ. Ε τελικά εν για τον εθνικό που λαλεί. Οι συμπτώσεις που λέει τζαι ο APOEL UK συνεχίζουνται. Δαμέσα εν ο μόνος τόπος που οι επαναλαμβανόμενες συμπτώσεις δεν παύουν να είναι συμπτώσεις. Σύμπτωση αυτό, σύμπτωση και (όλα) τα πέναλτυ και πάει λέγωντας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή