ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: ειδική προπόνηση στις βουτιές κάνουν στο Ηλίας Πούλλος!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:
Μπήκαμε στο Ηλίας Πούλλος και καταγράψαμε με κρυφές κάμερες πλάνα από την προπόνηση της ομόνοιας:


-----------------------------------------

Εκεί στο Ηλίας Πούλλος, αφιερώνουν πολύ χρόνο στις προπονήσεις, σε ειδικές ασκήσεις ώστε οι παίκτες τους να κερδίζουν πέναλτι. Πληροφορίες της στήλης, μάλιστα, φέρουν τον Ντούσαν Μπάγιεβιτς να έχει ζητήσει από τον μάστρε Μιλτή την κατασκευή πισίνας ολυμπιακών προδιαγραφών στο Ηλίας Πούλλος, ώστε οι επιθετικοί της ομάδας να εξασκούνται καλύτερα στις βουτιές!

Οι εντολές προς τους παίκτες της ομόνοιας είναι απλές:

Όταν η μπάλα δεν μπαίνει στο πλεκτό διαφορετικά, αρχίστε βουτιές μέσα στην περιοχή της αντιπάλου ομάδας. Όλο και κάποιο πέναλτι θα μας δοθεί.

Από τον καιρό που έφυγε από την ομάδα ο Οκκάς, καλύτερος μαθητής είναι ο Μιχαλάκης Κωνσταντίνου που ενώ είναι ολόκληρο θωρηκτό και θέλει νάρκη για να πέσει, μέσα στην περιοχή γίνεται φύλλο και φτερό!

Πολύ καλοί στις βουτιές είναι επίσης οι Εφραίμ , Χαραλάμπους και Αβραάμ, ενώ ο νάνος είναι πολύ πεσμένος φέτος στον συγκεκριμένο τομέα.

Στο τελευταίο παιχνίδι της ομόνοιας με τον Εθνικό, (λίγο πριν το ημίχρονο και αφού το σκορ ήταν 0-0) ο Ανδρέας Αβραάμ, ακολουθώντας κατά γράμμα τις οδηγίες που είχε στις προπονήσεις, τράβηξε το πόδι του πάνω στον αντίπαλο αμυντικό και έκανε μια εξαιρετική βουτιά!

Όμως, ο ανεκδιήγητος διαιτητής του αγώνα, αντί να εκτιμήσει την θεαματική βουτιά και να σφυρίξει πέναλτι - όπως έκαναν σε προηγούμενους αγώνες οι συνάδελφοι του - έδειξε κίτρινη κάρτα στον εξαιρετικό δύτη Ανδρέα Αβραάμ!

Πιο κάτω αποκαλύπτουμε βίντεο που διδάχτηκε επίμονα από τον Ντούσαν Μπάγιεβιτς στους παίκτες του στο θεωρητικό κομμάτι της προπόνησης:



ΥΓ: Και για να μην ξεχνιόμαστε, στην υγεία σας χόχοι!

1 σχόλιο:

  1. Δείτε στο πρώτο βίτεο στο 0:18 τον πιο καλο το μαθητή Ανδρέα Αβραάμ στην προπόνηση.
    Αυτό θα πει δουλεμένο στην προπόνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή