Εκτός κυπέλλου! Σφαγή με το βαμβάκι…

Απόλλων- ΑΠΟΕΛ: 2-0
Εκτός κυπέλου Κύπρου βρέθηκε νωρίς ο ΑΠΟΕΛ αφού αποκλείστηκε από τον Απόλλωνα χάνοντας στο Τσίρειο με 2-0 (σκορ του πρώτου αγώνα 1-1).

Χωρίς πολλά λόγια και ανάλυση των φάσεων, το μόνο που μπορεί να ισχυριστεί ο κάθε αντικειμενικός φίλαθλος που παρακολούθησε τον αγώνα είναι ότι ο διαιτητής δεν πρέπει να σφυρίζει ούτε στη Γ κατηγορία!!!

Δεν θα σταθούμε στο πέναλτι πού έδωσε υπέρ του Απόλλωνα (που μόνο αυτός είδε) ούτε σε αυτά που έπρεπε να σφυρίξει υπέρ του ΑΠΟΕΛ. Ο άνθρωπος απλά ή βρισκόταν σε εντεταλμένη υπηρεσία ή απλά δεν έχει ιδέα από το άθλημα που ονομάζεται ποδόσφαιρο! (Προσέξτε: Πρώτη φορά γράφουμε τόσο βαριά λόγια για κάποιον διαιτητή σε αυτή τη σελίδα!!!!).

Οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ
Είχαμε γράψει πρόσφατα μετά τον πρώτο αγώνα κυπέλλου ότι οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ πρέπει να ξυπνήσουν! Μπορεί ο ανεκδιήγητος διαιτητής Βασίλης Δημητρίου να εκνεύρισε όσο δεν πάει άλλο τους παίκτες μας, όμως αυτό δεν δικαιολογεί τη απόδοσή τους. Εμείς περιμένουμε από τους παίκτες του ΑΠΟΕΛ να φτύνουν αίμα και να κερδίζουν αντιπάλους και μαζί και τους διαιτητές αν χρειαστεί!

Ας αποδείξουν με την ομόνοια την αξία τους! Ας μας δώσουν πίσω τις χαρές που μας στέρησαν το 2011.

ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ ΜΕ ομόνοια!!!!

8 σχόλια:

  1. Apo tis kaliteres fetines emfanisis tis omadas mas... Distixos omos to sxedio eksontosis mas einai organomeno. To savvato pame sto gipedo me PATHOS kai MISOS, giati etsi goustaroume... Na min afisoume kanena na mas parei to protathlima mesa apo ta xeria mas. To theloume, to aksizoume, tha to paroume.

    AU79 - den ksenerono kai tragoudao

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένα email από τα πολλά που λάβαμε από αναγώστες της σελίδας μας για τιν PRIMETEL:

    Ντροπή σας κύριοι,
    Απο την στιγμή που δεν μπορείτε να παρέχετε αντικειμενικές και ισόνομες υπηρεσίες στους συνδρομητές σας τοτε καλύτερα να καλύπτετε μόνο την Λεμεσό. Φυσικά και αναφέρομαι στον αγώνα απόλλων-ΑΠΟΕΛ και στις εκπομπές σας μετά το παιχνίδι.
    Νιώθουμε αηδία και δυσμενή μεταχείριση απο τους σχολιαστές, τους ανταποκριτές και γενικά απο την εταιρία σας.
    Και το χειρότερο είναι οτι δεν μπαίνετε στην διαδικασία να απολογηθείτε γι αυτο το αίσχος που παρουσιάσατε.
    Εαν δεν δω ενέργειες απο εσάς εγω προσωπικά θα διακόψω την συνδρομή μου (όπως και πολλοί άλλοι). Ήδη ξεκίνησα διαδικασίες αναζήτησης νέου δικτύου.
    Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν η δήλωση της Ομόνοιας δεν αποτελεί πρόσκληση προς τους φιλάθλους της σε βία, δεν ξέρουμε τι αποτελεί.

    Γιατί η Ομόνοια επέλεξε να αναδείξει θέμα βίας; Ποιους θέλει να τρομοκρατήσει η Ομόνοια με την ανακοίνωση της;

    Το ΑΠΟΕΛ; Γνωρίζει ότι δεν μπορεί.

    Τη διαιτησία και την ΚΟΠ μήπως; Είναι ολοφάνερο ότι αυτός είναι ο στόχος της με την απρόκλητη ανακοίνωση της.

    Ας αφήσει τις αφ’ υψηλού νουθεσίες η συμπολίτισσα μας κι ας δει τις δικές της ευθύνες για το που οδηγούνται τα πράγματα στο κυπριακό ποδόσφαιρο από την απροκάλυπτη διασύνδεση του ποδοσφαίρου με την πολιτική, που οδήγησε ακόμη και σε συλλήψεις ξένων διαιτητών πριν από κρίσιμους αγώνες.

    Το ποδόσφαιρο παίζεται στο γήπεδο και πουθενά αλλού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Prepi na tous liosoume to savvato
    PAME DINATA!!!!!!

    http://portokalimagia.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. APOEL karfoto aurio. En tha 3eroun pou na pan na sta8oun pale

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. KLAMAN O LAOSSSSSS EISTE OI KALYTEROI PELATES RE MALAKES RE MALAKESSS PW PW KAVLA PW PW KAVLA TOYRKOSPORA TOYRKOSPORAKIA EISTE TAVLA ...ΕΤΣΙ ΓΑΜΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥΤΑΝΟΠΑΙΔΑ ΠΕΛΑΤΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΠΕΛΑΤΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΜΙΑ ΖΩΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή