Άλλαξε χρώμα κι΄ όνομα…

Ο αρχοντοχωριαστισμός ορισμένων δεν έχει όρια…

Επέστρεψαν από την Β κατηγορία. Έστησαν καλή ομαδούλα. Τους χαρήκαμε. Ακόμα και όταν κόντραραν στα ίσα την ομόνοια στην πρώτη αγωνιστική και έχασαν αδίκως, εγώ προσωπικά τους χειροκρότησα. Έστω και αν οι ίδιοι δεν υπερασπιστήκαν τον εαυτό τους και ο αξιότιμος κος Κάνεν έβγαλε τον σκασμό!

Τον τελευταίο καιρό – δυστυχώς για αυτούς – δεν πάνε και τόσο καλά. Παρουσιάζουν αγωνιστική κάμψη αφού μετά την ήττα στο γήπεδο τους από την Αλκή με 0-2, ήρθε η λευκή ισοπαλία στην Πάφο με τον ΑΠΟΠ/Κινύρα. Η ΑΕΚ ήθελε, λοιπόν, διακαώς να ανακάμψει! Και σαν μεγάλη ευκαιρία είδε τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΖ. Τελικά, παρόλο που προηγήθηκαν έχασαν με 1-2 από τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος. Και κάπου εκεί άρχισε το θέατρο του παραλόγου, προκειμένου να δικαιολογηθεί η αγωνιστική πτώση της ομάδας…

Ας πάρουμε όμως τις επίμαχες φάσεις από την αρχή (χρησιμοποιούμε τα σχόλια του αναλυτή φάσεων και γνωστού ομονοιάτη Κυπριανίδη στον ΑΝΤ1):

- Η φάση του γκολ της ΑΕΚ. Επιθετικό φάουλ είδε ο Κυπριανίδης πάνω στον Ζόρζε αφού ο επιθετικός της ΑΕΚ χτυπάει τον Ζόρζε προκειμένου να κερδίσει πλεονέκτημα (Ευνοήθηκε η ΑΕΚ – αδικήθηκε ο ΑΠΟΕΛ που δέχτηκε το γκολ).

- Πριν το πρώτο γκολ του ΑΠΟΕΛ ο διαιτητής σφύριξε ένα φάουλ υπέρ του Μοραίς το οποίο σύμφωνα με τον Κυπριανίδη δεν ήταν (στη φάση αυτή ευνοήθηκε ο ΑΠΟΕΛ).

- Στο γκολ της ΑΕΚ που ακυρώθηκε. Σωστά ακυρώθηκε αφού στην φάση αυτή υπήρχε ΚΑΙ φάουλ στον Χιώτη ΚΑΙ offside (διπλή παράβαση). Σωστή η κρίση του διαιτητή.

- Η δεύτερη κίτρινη που δέχτηκε ο παίκτης της ΑΕΚ, σωστά δόθηκε! Σωστή η κρίση του διαιτητή!

- Δεν έπρεπε να δοθεί η πρώτη κίτρινη στον παίκτη της ΑΕΚ που αποβλήθηκε.

- Κακώς δόθηκε Offside εναντίων του ΑΠΟΕΛ σε μια φάση με προϋποθέσεις για γκολ.

- Έπρεπε να δοθεί όμως μια άλλη κίτρινη σε παίκτη της ΑΕΚ για σκληρό παίξιμο πάνω στον Αίλτον.

- Και έπρεπε να δοθεί ακόμα ένα φάουλ υπέρ της ΑΕΚ σε ένα μαρκάρισμα του Πίντο!

Στα φάουλ και στον πειθαρχικό τομέα έγιναν λάθη εις βάρος και των 2 ομάδων.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ: Ουσιαστικα, ο ΑΠΟΕΛ δέχτηκε γκολ που δεν έπρεπε να μετρήσει και η ΑΕΚ διαμαρτύρεται για ένα γκολ της που ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΔΕΝ ΜΕΤΡΗΣΕ και για μια κίτρινη ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΔΟΘΗΚΕ!


ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!

Καπιτανής
Ο διαιτητής τον οποίο πάμπολλες κερκίδες έβρισαν (δικαίως) εν χορό, ο διεθνής διαιτητής που με τα ρεζιλίκια του έγινε πρωτοσέλιδο για την εκκεντρικότητα του στις μεγαλύτερες αθλητικές εφημερίδες της Ευρώπης, δεν λέει να μας αφήσει ήσυχους! Πρέπει να τον υποστούμε τώρα να μας κάνει τον έξυπνο και από το κρατικό κανάλι!

Πόσο καιρό θα υποφέρουν οι πανταχού ΑΠΟΕΛίστες μαζί σου κ. Καπιτανή; Ούτε τώρα που βγήκες στη σύνταξη δεν μας αφήνεις ήσυχους..

Η στήλη του πληρώνει τα έξοδα προκειμένου να μείνει στη Λάρνακα και να ασχολείται με το καινούργιο του σπορ, το τένις αφού με το ποδόσφαιρό ποτέ δεν είχε καλή σχέση…



Άλλαξες χρώμα και όνομα, μα ακόμα και σαν ΑΕΚ το κόμπλεξ σου καλά κρατά…

11 σχόλια:

  1. ξεχασατε δυο σημαντικες φασεις οπου αδικηθηκε το ΑΠΟΕΛ! Παικτης της ΑΕΚ φευγει επικινδυνα απο καταφανη θεση Οφσαιντ, και δεν δινεται πεναλτυ στον Τρισκοφκσυ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. REEE EGW GAMW THN MANA TOUS .. MA AKOMA NA TO KATALAVETE MERIKH ALOPOS APOEL ENANTIWN OLWN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. respect στην ανακοίνωση του ΠΑΝΣΥΦΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. MANTIDES ITAN K MANTIDES EMINAN...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. http://www.sentragoal.com.cy/article.asp?catid=18868&subid=2&pubid=111038691

    "Αν εργαζόταν στην Ομόνοια:

    1) Η διοίκηση των «πρασίνων» θα έβγαζε ανακοίνωση με δέκα σημεία που αδικήθηκε, από τα οποία προήλθαν τα γκολ που είχε δεχτεί.

    2) Ο Φάντης θα πήγαινε στον Αβραμίδη με στοιχεία ότι ο Μπέιν από μικρός ήταν ΑΠΟΕΛίστας και ότι είναι βαλτός για να καταστρέψει την Ομόνοια.

    3) Ο Λώρης Λοϊζίδης θα είχε μπόλικο υλικό για τις «Πατάτες Αντιναχτές» (φανταστείτε απολογία του Μπέιν στο Προεδρικό, μετά από δεκάρα σε «αιώνιο ντέρμπι»)!"

    Μπραβο στον δημοσιογράφο που εστω και εμμέσως ριχνει τις μπηχτες του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μάλιστα η αεκ διαμαρτύρεται για 46 φάσεις που περιλαμβάνουν φάσεις και από τα 2 παιχνίδια μαζί μας. Γιατί άραγε δεν διαμαρτύρεται για αυτά τα 2 πέναλτυ;
    http://www.youtube.com/watch?v=A-ai_Gw4kzs
    http://www.youtube.com/watch?v=geJCqWSQ9BE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Επειδη εν τα εδωκε οταν επαιζαν εναντιον του ΑΠΟΕΛ ρε φιλε μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όμως, έτερον εκάτερον.
    Το Σάββατο, η ΑΕΚ δεν έπαιξε εναντίον δώδεκα. Ήταν ένα παιγνίδι 11 εναντίον 11 στο οποίο έγιναν διαιτητικά λάθη σε βάρος και των δύο ομάδων. Ήταν ένα παιγνίδι μεταξύ δύο πολύ καλών ομάδων, στο οποίο κυριάρχησε το πάθος και η δύναμη και που στο τέλος το κέρδισε η καλύτερη ομάδα.
    Η δικαιολογία ότι ήταν ένα ξέσπασμα για τους προηγούμενους αγώνες, δεν πείθει ιδιαίτερα. Οι δηλώσεις του προπονητή της ΑΕΚ έγιναν μετά το παιγνίδι με το ΑΠΟΕΛ σε αυτό το επίπεδο θα τις κρίνουμε. Δεν έγιναν ούτε μετά τον αγώνα με την Πέγεια, ούτε μετά τον αγώνα με την Αλκή.
    Ήταν φανερό πως ο Κάανεν στη συνέντευξη τύπου ήταν «φορτωμένος». Η προκατάληψη στη Λάρνακα σε βάρος του Χρίστου Νικολαϊδη, ήταν στο ανώτατο σημείο και αυτό δεν είχε να κάνει με το συγκεκριμένο παιγνίδι. Κάποιες φάσεις που έγιναν στον αγώνα του Σαββάτου, ήταν αρκετές για να φέρουν το ξέσπασμα. Όμως, σε καμιά περίπτωση, ο αγώνας ΑΕΚ-ΑΠΟΕΛ μπορούσε να προκαλέσει τέτοια αντίδραση. Και ο ίδιος ο Κάανεν, όταν το ξανασκεφτεί, ενδεχομένως να μετανιώσει.

    http://sport-fm.com.cy/main/index.php?option=com_content&task=view&id=20724&Itemid=116

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. paidia sxoliaste toantin malaka ton fanti ton tourkogyfto

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. skaliotissa skaliotissa ema8a pws to kaneis skaliotissa skaliotissa ema8a pws to kaneis oxi apo kei pou katouras skaliotissa alla apo kei klaneis ...APOEL ENANTIWN OLWN AU 79

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. μα τι να πεις για ενα ξιμαρισμένο σπουδασμένο αρχοντοχώριατο που ούτε καν είδε το παιχνίδι μας τζαι εμάσιετουν να πείσει τον κόσμο πως ευνοήθηκε τζαι ευνοείται το αποέλ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή