Εξάσφαιρος ο ΑΠΟΕΛ!

ΑΠΟΕΛ-ΑΠΟΠ/Κινύρας: 6-2
Το μεγαλύτερο σκορ του φετινού πρωταθλήματος πέτυχε ο ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ, απέναντι στον ΑΠΟΠ/Κινύρας.
Μετά από αυτή τη νίκη και τις νέες απώλειες της ομόνοιας, η μεταξύ μας διαφορά επανήλθε στο +7, τρείς μόνο αγωνιστηκές πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Α’ Μέρος
Στο ‘Α μέρος έγιναν τα περισσότερα πράγματα. 5 γκολ, 2 αναγκαστικές αλλαγές, 2 πέναλτι κ.α.
Τα άκουσμα των απωλειών της Ομόνοιας στο «Α. Παπαδόπουλος» έδωσε φτερά στην εξέδρα που μεταφέρθηκαν νωρίς και στο γήπεδο από τους παίκτες του ΑΠΟΕΛ που είχαν διάθεση για ένα πάρτι, αναγκάζοντας την Πέγεια σε παθητικό ρόλο. Από το 18’ ξεκίνησαν τα όργανα μετά το κόρνερ του Χαραλαμπίδη και το τακουνάκι του εκπληκτικού στο πρώτο μέρος Μαντούκα στον Αίλτον που απλώς χρειαζόταν να σπρώξει τη μπάλα στα δίκτυα. Όλα τελείωσαν νωρίς, με τον Μαντούκα να «ταΐζει» τον Χαραλαμπίδη αυτή τη φορά στο 24’, αυτός γύρισε την μπάλα με το κεφάλι και αφού πρώτα το δοκάρι και μετά ο Ζέσεβιτς έσωσαν την Πέγεια, ήρθε ο Μαρσίνιο να γράψει το 2-0. Ήταν τέτοιο το κλίμα στο γήπεδο, αλλά και η πίεση από τις προηγούμενες ήττες και έτσι κανείς δεν σταμάτησε να φορτσάρει. Αποτέλεσμα άλλα δυο γκολ από τον Μαντούκα πρώτα μετά την ασσίστ του Αίλτον 29’ και μετά με πέναλτι στο 32’. Όλα τελείωσαν με την Πέγεια απλώς να μειώνει με τον Παύλου στο 41’ μετά από πέναλτι που υπέπεσε ο Κίσσας. Στα αξιοσημείωτα και οι δυο αναγκαστικές αλλαγές Χαραλαμπίδη και Μποαβεντούρα.

Β’ Μέρος
Το δεύτερο ημίχρονο εύκολα μπορούσε να προβλεφθεί πως δεν θα είχε τις συγκινήσεις του πρώτου, όπως και έγινε αφού όλα είχαν κριθεί. Χαμηλό το τέμπο με τις δυο ομάδες να έχουν κάποιες καλές στιγμές προτού έρθει το τρίτο πέναλτι στο ματς, που κέρδισε ο Πουρσαιτίδης και εκτέλεσε εύστοχα ο Μαντούκα κλείνοντας το χατ-τρικ. Στη συνέχεια ήταν η Πέγεια που βγήκε μπροστά και δοκίμασε τις ικανότητες του Κίσσα, αλλά αυτός ανταποκρίθηκε στα σουτ των Λούκμαν και Ταλ κρατώντας τη διαφορά. Στο 75’ ο Μαντούκα αντικαταστάθηκε και γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο. Η υπεροχή της Πέγιεας τελικά καρποφόρησε στο 83’ με την αλλαγή του Σοφοκλέους Άνι με ωραία ατομική ενέργεια να μειώνει, αλλά ήρθε ο Γκριντσάροφ με κεφαλιά να γράφει το 6-1, διαμορφώνοντας και το τελικό σκορ.

Βραζιλιάνικο χρώμα
Βραζιλιάνικο χρώμα είχαν τα πρώτα 5 γκολ του ΑΠΟΕΛ αφού τα πέτυχαν οι βραζιλιάνοι άσσοι του Αίλτον, Μαρσίνιο και Μαντούκα (3). Το άλλο γκολ πέτυχε ο Γκριτσάνοφ.

Ανακοίνωση Θύρας 9
Σε έκτακτη ανακοίνωση της αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα Ανόρθωση-ομόνοια (0-0), η Θύρα 9 δηλώνει ότι: «Ο ξυλοδαρμός των ποδοσφαιριστών της Ομόνοιας θα συνεχιστεί αύριο Δευτέρα μεταξύ των ωρών 16.00-18.00 στο Ηλίας Πούλος. Στη διάρκεια του ξυλοδαρμού θα διανέμονται δωρεάν αναψυκτικά 7up»

Ρατσιστές οι ομονοιάτες!
Στο μεταξύ μας παιχνίδι το μοναδικό γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο έγχρωμος επιθετικός του ΑΠΟΕΛ Μαρσίνιο. Όπως θα θυμάστε, ο Μαρσίνιο αμέσως μετά την επίτευξη του γκολ κατευθύνθηκε προς την Θύρα 9 κάνοντας τους νόημα με το δάκτυλο του να σιωπήσουν. Οι οπαδοί και οι παράγοντες της ομόνοιας ακόμα διαμαρτύρονται γιατί ο παίκτης του ΑΠΟΕΛ δεν δέχτηκε κίτρινη κάρτα για τους πανηγυρισμούς του!
Και ερωτούμε: Όταν σας εκτελούσε ο Σταύρακας και σας έκανε το ίδιο γιατί δεν διαμαρτυρόσασταν; Όταν ο Φερναντέζ σας έκανε νόημα να σκάσετε μετά που σας είχε βαφτίσει γιατί δεν είπατε τίποτα; Όταν ο Μαλέκος σας διέλυσε και σας πυροβολούσε με το χέρι του σαν να κρατούσε αυτόματο όπλο τι κάνατε;

TIPOTA!!! Απλά σκάσατε…

Και τώρα… βγήκατε τον Μαρσίνιο να ξεσπάσετε; Επειδή αυτός είναι μαύρος; ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!

4 σχόλια:

  1. Αχ ρε αποελάρα μου πως τους κατάντησες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Pedia. HALARA kai Prosgeiomena. Ehoume akoma 9 agones. OXI alles emfaniseis opos to 2o Imihrono!! FORZA APOELAKKA!!!! FORZA me full tahytita!!! Apoel 1973

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η θρυλική απαντηση του ταττη στον βατραχο! "εχεις δικιο ΜΙΣΤΕΡ" χαχαχα! θα μεινει στην ιστορια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή