Στο +9 η διαφορά!

Ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε την Δόξα στο Μακάριο με 0-1 (με γκολ – κεφαλιά του Αίλτον στο 81) την ίδια στιγμή που η ομόνοια έμενε στο 1-1 με την Πάφο στο ΓΣΠ.


Μετά και από αυτά τα αποτελέσματα η διαφορά του ΑΠΟΕΛ από τη δεύτερη ομόνοια αυξήθηκε στους 9 βαθμούς 8 μόλις στροφές πριν από το τέλος του πρωταθλήματος.

Χαμηλοί τόνοι
Ο Ιβάν κρατάει χαμηλούς τόνους και καλά κάνει! Όλοι οι αντικειμενικοί παρατηρητές όμως παραδέχονται ότι ο ΑΠΟΕΛ πλέον μόνο με αυτοκτονία χάνει τον τίτλο…

Η λευκή πετσέτα του Ντούσαν
Ο πρίγκιπας που έγινε βάτραχος φαίνεται ότι έχει ρίξει λευκή πετσέτα! Έτσι εξηγείται και η αντίδραση του στο γήπεδο (αλλαγή Παναγή στη θέση του Ρενχίφο όταν η ομάδα του ήθελε γκολ) αλλά και οι δηλώσεις του μετά το γήπεδο όπου ουσιαστικά δήλωσε ότι δεν έχει κάτι άλλο να προσφέρει σε αυτή την ομάδα! (Θυμίζουμε ότι ο Ντούσαν έχει μόνο μια ήττα στον πάγκο της ομόνοιας – αυτήν με τον ΑΠΟΕΛ – αλλά και 4 συνεχόμενες ισοπαλίες…).

Η ομάδα των  ακριβοπληρωμένων κοντών
Σε τηλεοπτική εκπομπή ο Κασιανός ανέλυσε την ομόνοια: φτιάχτηκε λέει χωρίς προγραμματισμό. Ξόδεψαν μια περιουσία για να αγοράσουν παίκτες τους ίδιους (Αλωνέυτη, Μακρίδη, Αβραάμ, Χριστοφή, Λουα-Λούα, Εφραίμ), κοντούς, γρήγορους που θέλουν από μια μπάλα ο καθένας τους μέσα στο γήπεδο… Αυτή δεν είναι ομάδα! Είναι ακριβοπληρωμένοι νάνοι τους οποίους μάλιστα θέλουν να τους μειώσουν τους μισθούς και ο μάστρε Μιλτής δεν τους πληρώνει και κανονικά…



ΑΠΟΕΛ μου δυνατά παίξε μου διπλοπενιά και ο μήνας έχει 9! :)

11 σχόλια:

  1. Γι' αυτό να μην ξαναπεί κανένας τίποτε για τον στρατηγό Ιβάν. Ο Γιοβάνοβιτς πρέπει να μείνει στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ ώσπου να πάθει Αλτσχάιμερ! Η σταθερότητα στη θέση του προπονητή είναι που μας έφερε σ' αυτή τη θέση.

    Ο Ντούσαν θέλει να φύγει από τη χοχό ! Τα έχει τσουγκρίσει άσχημα με τους παίχτες του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακόμα έχουμε δρόμο. Προσοχή και προπάντως όχι παράκαιρους πανηγυρισμούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ..H diafora twra pou tous xoxous einai osi einai i...8ura tous!!! Xaxaxaxa!!! Ate dwste mas to tzai kanei!!! APOEL GIA MIA ZWI !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θύρα -9. Πλήν 9. Χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΧΝΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΙΒΑΝ ΓΙΟΒΑΝΟΒΙΤΣ. Ο ΙΒΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΜΕΙ ΔΙΣΕΓΓΟΝΑ.ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΤΣΑΜΠΙΟΝ ΛΙΝΓΚ ΠΡΕΠΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΡΗΤΡΑ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Oi xoxoi exoun ta me ton milth kai to komma. Axaristia ws to amin.

    Ti allo na sas kamoun re paidia? Egorasan sas olokliro protathlima meta pou 7 xronia me ta xrhmata tou kypriou forologoumenou... na men kleme kiolas.

    To top ths agwnistikhs htan ta arnia pou anartisan pano "psifizoume omonoia".

    Enna to valw background mazi me to sfirodrepano pou sikwsan sta vaftisia tous (vlepe marcinho)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Α και μην ξεχναμε το πανω του ακελ που κρατουσαν περσυ στους πανηγυρισμους τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. gamate ton pousti ton olympiako

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο τακτακαλας εχει γρηγορη ομαδα, κατα τη γνωμη μου η αμυνα θα χρειαστεί βοήθειες απο το κεντρο( αφου θεωρητικα θα ξεκινήσει ο Γκιντσιαροφ ). Μετά απο ΑΠΟΕΛ και ανο, ο ολυμπιακός είναι η πιο ικανή ομάδα στο σκοραρισμα. Από την άλλη ίσως το καταλληλότερο σχήμα να είναι το 4-4-2 όπως στο παιχνίδι του πρώτου γύρου αφού αμυντικά δεν τα πάνε και τόσο καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. re kopelia epaize o Gritsarof shmera? dete th fash tou termatos pou fame gia na katalavete ti ennow

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή