Τυχαίο; (δεν νομίζω...)


Ο ομόνοια ο Shίλλα έβαλε 6 στην Δόξα + 3 στον Άρη, μας κάνουν 9!


Η Θύρα τους είναι η 9.

9 και οι βαθμοί διαφοράς από τον ΑΠΟΕΛ!

Τυχαίο; Δεν νομίζω…

5 σχόλια:

  1. η θύρα 9 πλέον δεν ονομάζεται έτσι.. όπως πολύ εύστοχα αναφέρεται στο apoel.net/στήλη VIP πλέον η θύρα 9 λέγεται θύρα after eight!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Agaphmena tragoudia twn xoxwn

    12 para
    12 ki oute ena tilefwnhma
    12 akribws

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. agaphmenh tainia 12 monkeys

    http://www.imdb.com/title/tt0114746/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πόνεσαν τα μάτια τους όσοι Αελίστες παρακολούθησαν το απόγευμα του Σαββάτου (19/03) την ομάδα τους κόντρα στο ΑΠΟΕΛ. Η ομάδα της πόλης μας για ακόμη ένα αγώνα της πήγε για «βόλτα» και επέστρεψε από την Λευκωσία με την ήττα καθώς απλά οι ποδοσφαιριστές των «γαλαζοκιτρίνων» έβλεπαν τους ποδοσφαιριστές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς να κάνουν ότι θέλουν.

    Το συγκρότημα του Ράιμον Άττεφελτ ήταν και πάλι εκτός τόπου και χρόνου και είναι ζήτημα αν απείλησε περισσότερες από τέσσερις φορές την εστία του Διονύση Χιώτη.

    Η ομάδα της πόλης μας άντεξε για ένα ημίχρονο να μην δεχτεί τέρμα ωστόσο... στο δεύτερο ημίχρονο ο ήλιος χτύπησε στα μάτια των ποδοσφαιριστών της ΑΕΛ με αποτέλεσμα να φύγουν ηττημένοι από το ΓΣΠ.

    Πλέον οι «γαλαζοκιτρίνοι» θα πρέπει να ευχαριστήσουν την Ανόρθωση που νίκησε τον Εθνικό Άχνας και έστειλε την ομάδα του Τόζα Σάμπουριτς στο 3ο γκρουπ και όχι την ΑΕΛ. Έτσι στο 2ο γκρουπ οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν για την τεράστια προσπάθεια που έκαναν την φετινή περίοδο 2010-2011!!!

    apo limassolsports , kai to vlimma o attefeld
    lalei oti epaizan enantion 12 kai 13. Ate re assixtir

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. http://www.youtube.com/watch?v=xwOR8Vw8mvc&feature=related

    ΑπάντησηΔιαγραφή