ΑΕΛ και πάλι είσαι Καρναβάλι!


Ο Ολλανδός προπονητής της ΑΕΛ, Άτεφελντ, εμποτισμένος με το κόμπλεξ και την παράνοια των Λεμεσιανών εργοδοτών του έριξε την ευθύνη της ήττας του από τον ΑΠΟΕΛ στη διαιτησία!

Και όλα αυτά σε ένα παιχνίδι που ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε είχε την υπεροχή και κέρδισε ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ με 2-0.

Έχουν την αναίδεια να διαμαρτύρονται για τη διαιτησία σε ένα αγώνα στον οποίο τα σοβαρότερα λάθη η διαιτησία τα έκανε υπέρ τους!

Φανταστείτε δηλαδή τι θα έλεγαν αν ακυρωνόταν σε αυτούς καθαρό γκολ (και όχι στον ΑΠΟΕΛ). Σκεφτείτε αν το χέρι του Φρέντι που δεν δόθηκε το έκανε παίκτης του ΑΠΟΕΛ…

Με αυτή τη νοοτροπία, θα παραμείνουν για πάντα μια μικρή επαρχιώτικη ομαδούλα που θα έχει περισσότερες πιθανότητες να κατακτήσει τίτλο στη Β κατηγορία παρά στην Α.

Πάντως, είναι γενικώς αποδεκτό, ότι κάθε χρόνο τα καταφέρνουν πολύ καλύτερα στο Καρναβάλι παρά στο ποδόσφαιρο…

5 σχόλια:

  1. είναι για γέλια οι αελούλλες! εφέραν νέο προπονητή και αντί να τους δώσει νέα νοοτροπία αφού λέν θέλουν να κάνουν πρωταθλητισμό το πρώτο πράμα που του έμαθαν είναι το κλάμα!!!

    έμαθα ότι ο Σιακόλας έδωσε 2 εκτ στη χοχό πιθανόν ως δωροδοκία στη κυβερνηση για ευκολίες στις επιχειρήσεις του. Ίσως είναι καιρός να μπουκοτάρομε τον άπληστο κολόγερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η κατάσταση με τις διαμαρτυρίες όλων όσων τις τρώνε από το ΑΠΟΕΛ έχει καταντήσει κουραστική και εκνευριστική. Ακόμα και αυτοί που δεν έχουν δει το παιγνίδι της ομάδας τους με τον ΑΠΟΕΛ, με το που μαθαίνουν ότι έχασαν φωνάζουν για τη διαιτησία !!!

    Η κατάσταση αυτή οφείλεται σε τρείς λόγους:

    1ον: Στην ενορχηστρωμένη και καλά στημένη προπαγάνδα της χοχός.

    2ον: Στο υπεράνω ύφος που τηρούσε ο ΑΠΟΕΛ για όλους αυτούς, αφήνοντας τους να σπιλώνουν το όνομα μας. Ευτυχώς τον τελευταίο καιρό αρχίσαμε λίγο να αντιδρούμε και να τους βάζουμε στη θέση τους (ιδίως ο Τάκης Αντωνίου).

    3ον: Στη δική μας συμπεριφορά απέναντι σε άλλες ομάδες με φιλοσοφίες του τύπου "ΑΠΟΕΛ εναντίων όλων" και άλλα παρόμοια. Με αυτή μας τη συμπεριφορά έχουμε στρέψει σχεδόν όλους τους αντιπάλους εναντίον μας, τους έχουμε προκαλέσει την αντιπάθεια και επομένως την πόρωση για να μας κερδίσουν. Θα πρέπει αμέσως να βάλουμε μυαλό και να σταματήσουμε να προκαλούμε. Για παράδειγμα, εκπλάγηκα και θύμωσα, όταν τις προάλλες άκουγα τους φιλάθλους μας να βρίζουν τους Ολυμπιακούς !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. iparxun kaloi pextes sto kipriako podosfero. gia paradigma: aek: priso,cabreras,hoffland,van djaik,margaca, olimpiakos: paulinho,zoao paulo,apop:paulou,tal anorthosi:"laban,ramos enosis:mertakkas,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Paulou: Eklise AEK
    Tal: Ermi

    Deftero men 3exnas oti en yparxei periptwsh na dwkoume lefta gia agora paixtwn.

    Tou Laban lhgei to symvoleo tou opws kai tou cafu. tous allous en 3erw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. iparxi pextis pou itan apo ton genari stin lista exoun gini diavoulepsis kai ine pextis piotitas sto orio ilikias. tha gini sinantisi oson afora afton gia teliki simfonia 25 tou aprili.

    den diarei to onoma gia 2 logous.
    1. diatagi giovanovits
    2. ine stin lista kai allis omadas

    pros to paron na teliosi mathimatika kai tha mboun akoma 2 periptosis gia sizitisis i apo ispania kai i alli periptosi apo kypro.

    ΑπάντησηΔιαγραφή