Κάτι «παίζει» με τον Μόρα!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Καθημερινής, η οποία επικαλείται πηγές από την Ιταλία, ο ΑΠΟΕΛ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του διεθνούς Ελλαδίτη Αμυντικού Βαγγέλη Μόρα!

Το δημοσίευμα:

Για τον Ελλαδίτη αμυντικό της Μπαλόνια, Βαγγέλη Μόρα, ενδιαφέρεται ο ΑΠΟΕΛ, σύμφωνα με δημοσίευμα του sportal.it. Οι Ιταλοί γράφουν ότι οι γαλαζοκίτρινοι έχουν πάρα στα σοβαρά την περίπτωση του 30χρονο (τον προσεχή Αύγουστο) μπακ, στον οποίον προσφέρουν τριετές συμβόλαιο.

Ο Μόρας είναι τέσσερα χρόνια στην Ιταλία και έχει 14 συμμετοχές φέτος, οι 12 ως βασικός. Είναι εν ενεργεία στέλεχος της Εθνικής Ελλάδας, έπαιξε 90 λεπτά στο ματς του Μουντιάλ με την Αργεντινή και άλλα τόσα στο φιλικό με τον Καναδά, τον περασμένο μήνα.

Mε ύψος 1.93μ. ο Μόρας θεωρείται από τους καλύτερους Έλληνες αμυντικούς και είναι στη μεταγραφική λίστα Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού. Ξεκίνησε την καριέρα του από τη Λάρισα, έπαιξε δυο χρόνια στην Προοδευτική απ' όπου τον πήρε η ΑΕΚ, όπου έμεινε τέσσερις σεζόν. Έχει 13 συμμετοχές με την Εθνική Ελλάδας, όπου έκανε ντεμπούτο μόλις το 2009, αν και το 2004 ήταν μέλος της Ελπίδων.

15 σχόλια:

  1. dyskolo, prepei na dokoume polla! o monos logos gia na rthei tha einai to champions league

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολλα δυσκολο τη συγκεκριμένη περιοδο..

    τα λεφτα του τσ.λ. ξεχάστε τα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ καλή περίπτωση ο Μόρας ΑΝ τελικά τα καταφέρουμε. Μακάρι αλλά είναι πολύ δύσκολο...

    Εντωμεταξύ 1000 μπράβο στον ΠΑΝΣΥΦΙ για την ανακοίνωση τους για το Νίκο Αναστασιάδη.

    ΚΟΜΜΑ ΜΑΣ Ο ΑΠΟΕΛ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. apoelistes... ta lefta to cl epetasan...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. En o pansyfi pou egyrize kai edian filladia tou kosmou na psifisei kasoulidh 2h kyriakh alla aistous na to paizoun ane3arthtoi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. http://www.apoel1926.com/easyconsole.cfm/id/1097

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. http://www.apoel.net/apoel2/esyToEipes/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κατα τη γνώμη μου θελουμε

    Α. 2 κεντρικους αμυντικους δεδομενου οτι φευγει ο Broerse και ενας εκ των Jorge, Grncarov.

    B. Αμυντικό Μεσο εντεκαδας

    Γ. 1 Επιθετικο πολυθεσιτη

    Δ. Τερματοφύλακα κλάσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φίλε APOEL UK συμφωνώ αλλά ο Grncarov εν ταράσσει. Απ' ότι φαίνεται εν μεταξύ Κόντη και Jorge. Συμφωνώ με τις θέσεις που λαλείς εκτός ίσως που τερματοφύλακα. Τα πολλά λεφτά θα πρέπει να διατεθούν για αμυντικό και αμυντικό μέσο για να μεν μας μείνει στον τόπο ο Morais καμοιάν ημέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ναι ρε φιλε, εν γι αυτο που τα βαλα με τουντη σειρα. Ο Grncarov εμενα εν μου αρεσκει(οπως το είπες εν ταρασσει, κυριολεκτικά ομως) προτιμώ τον Jorge αλλα μισή σεζον φκαλει ο γεριμος με τους τραυματισμους του και εκαμε και εκεινος αρκετες μαλακίες φέτος. Εννεν κακο να μεινει ο Κοντης για 2η επιλογη, μιας και μπορεί να παιξει δεξής μπακ.

    Γενικά η άμυνα μας φέτος ηταν αναξιόπιστη και επειδή είδαμε αρκετές λάθος πάσες στο κέντρο, θέλουμε γρήγορους αμυντικούς να μπορούν να ανακόψουν αντεπιθέσεις αφού πλέον όλοι έτσι μας παίζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ναι αν ο Jorge εν ήταν γυάλινος ήταν να είναι ο καλύτερος μας αμυντικός. Όπως και να χει θέλουμε ένα αμυντικό εντεκαδάτο γρήγορο που να κτιστεί πάνω του η άμυνα του χρόνου. Ο Μποουθόν της χομο εν ωραίος παίχτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ne en epridi epexe polla pexnithia fetos o bouthon haha

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. sto 3-0 pantws epaize file mou!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Παντως μεν ακουτε τα δημοσιευματα, το παρελθον έδειξε οτι τα ονοματα διαρρέουν το συντομοτερο μερικες ωρες πριν την ολοκληρωση της μεταγραφής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Φίλε εννοώ όσον έπεξε άρεσεν μου σαν παίχτης. Εν κάτι τέθκιο που θέλουμε στο καλύτερο και όχι μόνιμα τραυματισμένο

    ΑπάντησηΔιαγραφή