Σηκώσαμε το 21ο (και το πήραμε πάνω τους)!!!



ΑΠΟΕΛ Vs ομόνοια
Φέτος τους κερδίσαμε και τις 3 φορές που τους αντιμετωπίσαμε!
Το σκορ στα μεταξύ μας παιχνίδια είναι 6-0!
Δεν κατάφεραν να μας βάλουν ούτε ένα γκολ!
Μπήκαμε στ play offs με διαφορά +12 (κάτι που συνέβηκε για πρώτη φορά από την εποχή που υιοθετήθηκε ο θεσμός των play offs).
Πήραμε τον τίτλο πάνω τους – όσο και αν προσπάθησαν να το αποφύγουν αυτό – όσο και αν του πονούσε!

Mpides Show
Ο αρχηγός του ΑΠΟΕΛ, ο Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης σκόραρε και τα 2 τέρματα απέναντι στην ομόνοια. Το πρώτο με εκπληκτικό γκολ-φαουλ από 30 μέτρα και το άλλο με πλασέ μέσα από την περιοχή μετά από εξαιρετική σέντρα του Μαντούκα.
(Ο ΑΠΟΕΛ έχασε και πέναλτι με τον Μαντούκα – Όλα αυτά στο πρώτο ημίχρονο…).

Ηλίθιοι οπαδοί!
Κάποιοι – ελάχιστοι μεν αλλά ικανοί να κάνουν τεράστια ζημιά – οπαδοί του ΑΠΟΕΛ συμπεριφέρονται σαν να είναι εντελώς φυτά! Με τις ενέργειές τους δείχνουν είτε ότι δεν αγαπούν τον ΑΠΟΕΛ είτε ότι είναι εντελώς ηλίθιοι! Δεν γίνεται να περιμένουν μόλις μπει ο διαιτητής στο γήπεδο για να ξεκινήσει το Β ημίχρονο να πετούν καπνογόνα! Δεν γίνεται μετά να σταματούν και να ανάβουν ξανά καπνογόνα μόλις ο διαιτητής κάνει ανακοίνωση ότι θα διακόψει το παιχνίδι!
ΑΠΟΜΟΝΟΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ! ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΠΟΕΛ!!!!

Η γελοία περίπτωση του Γιωργαλλίδη
Μόλις ο Γιωργαλλίδης δέχτηκε το γκολ από τον Χαραλαμπίδη, κάποιος ηλίθιος οπαδός μας έριξε μια κροτίδα 10 περίπου μέτρα μακριά από τον πορτιέρο της ομόνοιας. Ο τελευταίος εκμεταλλευόμενος το γεγονός έπεσε στο έδαφος και σπαρταρούσε σαν ψάρι έξω από το νερό. Όσοι έτρεξαν κοντά του είδαν ότι δεν είχε κάτι οπότε ο πονηρός Γιωργαλλίδης (θυμηθείτε ότι φοίτησε στην μεγάλη δραματική σχολή του μέγιστου ηθοποιού του είδους Άντρου Παναγιώτου) προσποιήθηκε ότι ζαλιζόταν! Λογικό αφού η ζάλη δεν μπορεί να αποδειχτεί.
Όταν κατάλαβε ότι με το πέσιμό του ο αγώνας δεν επρόκειτο να διακοπεί, σηκώθηκε πάνω αλλά άρχισε να παραπατά… Μετά από λίγο ξάπλωσε κάτω και ζήτησε φορείο για να βγει από το γήπεδο. Καθώς το φορείο τον μετέφερε εκτός αγωνιστικού χώρου βούτηξε ξανά στο γρασίδι από το φορείο αυτή τη φορά κάνοντας ξανά τον ζαλισμένο! Μιλάμε για τρομερή κωμωδία με την οποία έγινε έξω φρενών ακόμα και ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς που νευριασμένος τον έκανε αλλαγή μη περιμένοντας τον να αποφασίσει αν μπορεί να συνεχίσει ή όχι!

Πρέπει πάντως να παραδεχτούμε ότι ο Γιωργαλλίδης όντως έφυγε από το γήπεδο ζαλισμένος και παραπατώντας… - και εγώ έτσι θα έφευγα αν ο Χαραλαμπίδης με κάρφωνε από τα 30 μέτρα!

Μάγκας ο Ντούσαν!
Οφείλω πάντως να βγάλω το καπέλο στον Ντούσαν Μπάγιεβιτς ο οποίος φάνηκε πραγματικά μάγκας! 1. Όταν ξεκινούσε το παιχνίδι ο Γιωργαλλίδης παραπονιόταν ότι του έριχναν αντικείμενα. Ο Ντούσαν τον έστειλε στο τέρμα του λέγοντάς του να σταματήσει να παραφέρεται! 2. Στη φάση του πρώτου γκολ, ο Ντούσαν φάνηκε να λέει «πως έστησε το τοίχος ο μαλάκας…» 3. Στη φάση του (δήθεν) τραυματισμού του Γιωργαλλίδη ο Ντούσαν νευρίασε με τα καμώματα του και αποφάσισε να τον κάνει αλλαγή άσχετα αν μπορούσε να συνεχίσει ή όχι! 4. Μετά τα καραγκιοζλίκια του Γιωργαλλίδη ο Μπάγιεβιτς κάθισε στον πάγκο και δεν ξανασηκώθηκε αφήνοντας τον βοηθό του να κοουτσάρει την ομάδα…
Ο Ντούσαν Μπαγιεβιτς που πέρασε από Τούμπα, Καραϊσκάκη, Χαριλάου και που έφαγε το ξύλο της αρκούδας από τους οπαδούς της ΑΕΚ, τέτοια καραγκιοζλίκια ΔΕΝ ΤΑ ΣΗΚΩΝΕΙ!

23 σχόλια:

  1. http://sigmalive.com/sports/football/cyprus/a%20league/372225

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mpravo ston Bajevic, apedei3e oti einai pollhs gia na akolou8hsei thn nootropia twn xrysanthou kai kaukaridh.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χοχοι τι εν χειροτερο;

    To 21o;

    To +15;

    To 6-0;

    Το ότι είστε οι καλυτεροι πελατες;

    Το οτι τα βασανα σας εν ακομα 1 μηνα πισω;

    Ή το ότι είστε οι ντροπη των φιλαθλων αλλα και ομάδας. Αφού και σ ακόμα ενα παιχνιδι που ο ΑΠΟΕΛ εκανε οτι ήθελε είχετε την απαίτηση να διακοπη το παιχνιδι εναντίον μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί να μου στερεί το δικαίωμα που ΑΓΟΡΑΣΑ με τα λεφτά μου, να παρακολουθώ την ομάδα μου, ο κάθε πίθηκος που είναι χωσμένος στους πορτοκαλοι? Να τους επικηρήρηξει όπως έκανε η ανώμαλη. Ασσιχτηρήστε τους απο την ομάδα τζιε κανεί. Αυτοί καταστρέφουν ότι κτίζει η ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τα δύσκολα τώρα αρχίζουν για μια Ευρωπαική πορεία αντάξια της περσινής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τώρα κοπέλια μάγκες και λεβέντες που ενα μας τιμωρήσουν με 2 αγωνιστικές και ενα γυρεουκε ημερομηνία να κάνουμε την φιέστα και να πληρώνετε εξτρα εισητηρία για την φιέστα...μαλάκες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το ΑΠΟΕΛ πρέπει άμεσα:
    1ο Να καταγγείλει τον ηθοποιό Γεωργαλλίδη και να ζητήσει να τιμωρηθεί διότι προσπάθησε να διακόψει τον αγώνα
    2ο Να προτείνει τον ηθοποιό Γεωργαλλίδη για Όσκαρ 1ου Γυναικείου ρόλου
    3ο Να εντοπίσει τους κάφρους οπαδούς μας και να τους κρεμμάσει από τον εξώστη του σωματείου μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Po8en ws ta po8en na fame 2 agwnistikes re?
    to polli na fame mia, kai pale ekeinoi pou eprepe na fan en efan fetos giatt na fame emeis?

    An den kanw lathos h monh pou efaen kekleismenwn htan h ano epeidh ediakopse match(Diladi to match eneteliwse)

    Pou etravmatisan ton Koulli ton Paulou ton prwto gyro me Pegeia ekeinoi giati den zhthsan na diakopei to match? (Pou soun tote re Thodori???)

    Giati den eipan pws o diaithths den eixe ta arxidia na to diakopsei?

    O Xiwths giati den eppese opws thn georgaLoulla na kanei ton karagkiozi otan epesan krotides dipla tou?

    Pws oi opadoi mas ekaman malakies, ekaman! Alla oi malakies eginan meta thn diakoph.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Είμαι απο τους οπαδούς που ποτέ δεν κατέκρινα τον Jovanovic και ούτε θα το κάνω στον προπονητικό τομέα. Η απουσία του από τους πανηγυρισμούς ήταν όμως κτυπητή και πιθανόν προσβλητική προς τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ. Η αιτιολογία ότι προτιμά να παραστεί στην επίσημη φιέστα είναι ατυχής. Σωστά επέλεγε τη στάση της μετριοφροσύνης και της ταπεινότητας μέχρι να κατακτήσουμε και μαθηματικά το πρωτάθλημα αλλά ο στόχος επετεύχθη. Προσωπικά θυμάμαι ότι είχε ακριβώς την ίδια στάση και πριν 2 χρόνια αλλά όλοι τον χαρήκαμε όταν πανηγύριζε έξαλλα (για τα δικά του δεδομένα έστω) ανεβαίνοντας προς τον εξώστη.

    Δηλαδή περίμενε φέτος να αλλάξουμε συνήθειες? Περίμενε από τον κόσμο να μη βγει στους δρόμους μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος πάνω στο παράρτημα? Είναι αρκετοί οπαδοί μας που νιώθουν πικραμένοι από αυτή του τη στάση αλλά πιστεύω μια παραδοχή εκ μέρους του μπορεί εύκολα να διασκεδάσει τις εντυπώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. re ma giati prospathite na vriskete provlimata????

    tora epiamen to protathlima tzai pouta 11 comments ta 8 en gia na krinoun anthropous tzai katastaseis

    na pou sou efteksen to ra o ivan en katalavo...

    pou tin alli me tis krotides tzai tis fotovolides tzai ta kapnogona egio pistefko oti oulla en malakies tis kop... se ellada,italia, tzai se polles alles megales podosferika xores ginounte polla shirotera pramata. i mappa panta ishe tes fotovolides tis...dete dame: http://www.youtube.com/watch?v=jeGUnDKO0o8
    en pou to teliko tou 1996 pou ekrouse oullo to tsirio pou tis fotovolides.. diladi na pistepso oti se oulo to tsirio itan ouloi pelloi...Apla tote ouloi ethelan na pan sto gipedo tzai na paroun tin fotovolida tous... Tora diladi epidi allakse tous kanonismous i KOP gia na piani ta rialia ton somation me sinexomenes pines en kalitera.. Enomisete en na ginoume agglia??
    Katalavete kati!!!! Ospou kamoun `pio sfiktp ta pramata entos agonistikou xorou(kerkides) tha afksanete tzai i via ektos gipedon...prin 10-15 xronia pou ishe fotovolides tzai krotides oi opadoi tou apoel tzai tis omonias efefkan mazi pou to gipedo. Tora prepi na eshi 2000 astinomikous se ouli ti lefkosia mipos tzai ginoun fasaries

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. tzai kserete tzai kati?
    stin agglia pou mesa sto gipedo en eshi tipote tzai oi opadoi en martouthkia ekso pou ta gipeda sfazounte me masherka. Tzai opote fefkoun oi aggloi na pan gia ektos edras evropaiko agona kamounta oulla tis poutanas...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. kala re ti sas kamnoun oi fotovolides? exiasete pou ws prin 3 xronia poses anafkan sti kerkida?? tzai den thimoume tosa xronia na epathe kapoios kati pou fotovolida

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών τιμωρήθηκε το καλαθοσφαιρικό ΑΠΟΕΛ(Μπασκετ) γιατί προσέφυγε σε πολιτικό δικαστήριο


    ΡΕ ΜΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. eimai opados tou APOEL apo ta genofaskia mou, den eimai tou AKEL kai exw mia aporia? an kratw kypriaki shmaia k panigirizw to prwtathlima h akoma an paw sto ghpedo me tin kypriaki shmaia tha antimetopisw kapoio provlima?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Avgi,
    η διαφορά μας από τους χόχους είναι ότι έχεις το δικαίωμα να κάμεις όπως εσύ νομίζεις καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. H diafora me tous xoxous en oti se mas apagorevontai oi shmaies oi tourkikes kai tou pseudokratous. Se ekeinous apagorevontai oi ellhnikes ektos an einai gia kapsimo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Auto pou vgainei pros ta e3w gia ta pei8arxika paraptwmata einai oti oi paiktes antedrasan dioti emeinan ektos apostolhs gia to derby!

    Nai men o Boa ta parakane, nomizw to pio swsto einai na apologithei kai dektei vary xrhmatiko prostimo, kai ennow miniatiko kai vale gia paradeigmatismo kai twn allwn.

    Estw ki an h symperifora tous einai adikeologith nomizw o logos pou antedrasan etsi isws na mporei na theorithei san elafrintiko.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 2 stous 2 o Ivan fetos, prwta Lemonis meta Bajevic. An feroun kai ton 3o egkaira yparxei pi8anothta na spasei rekor 3 stous 3 se mia agwnistikh periodo. Kai klama o la(g)os

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Εμείς δεν έχουμε πρόβλημα με την Κυπριακή σημαία. Εξάλλου, αύριο που ο πρόεδρος θα θέλει να την αλλάξει (για της ανάγκες του νέου κράτους) να ξέρεις ότι αυτοί που θα κρατάνε σημαίες της Κύπρου θα θεωρούνται εθνικιστές.

    Βασικά είναι οι χόχοι που έχουν πρόβλημα με την Ελληνική σημαία. Βγάζουν σπυρούθκια. Τζιαι νομίζουν ότι επειδή εκείνη είναι κομπλεξικοί, θα είμαστε κι εμείς με την Κυπριακή σημαία. Γι' αυτό και μετά που εκαταλάβαν εκαταλάβαν ότι δεν μας πειράζει η Κυπριακή σημαία, εβκάλαν σημαίες του Ψευδοκράτους, του Πακιστάν (πράσινη-λευκό και μισοφέγγαρο) κτλ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Evxaristw paidia gia tis apantiseis, einai mia aporia pou eixa edw k kairo. Evxomai stin omada mas na synexisei etsi k na palepsoume gia tous omilous, pistevw pws, an k dyskolo, mporoume na ta ksanakataferoume.

    ΑπάντησηΔιαγραφή