Σαν σε προπόνηση με το μυαλό στην Ευρώπη

ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ: 3-0
Σαν σε προπόνηση ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε με 3-0 την ΑΕΚ στο ΓΣΠ με τέρματα των Ζόρζε, Σολάρι και Μαρσίνιο.
Ο αγώνας δεν αντέχει κριτικής αφού οι 2 ομάδες δεν είχαν κίνητρο - ο ΑΠΟΕΛ έχει στεφθεί πρωταθλητής ενώ η ΑΕΚ τερμάτισε οριστικά στη 4η θέση.
Όσοι βρέθηκαν στο ΓΣΠ πάντως πέρασαν ένα ευχάριστο και χαλαρό απόγευμα. Είναι χαρακτηριστικό ότι ανάμεσα στους θεατές υπήρχαν και πολλά παιδιά.
Επόμενος και τελευταίος αγώνας για φέτος, με την ομόνοια την Τετάρτη η ώρα 17.00

Το μυαλό στην ΕυρώπηΤο μυαλό όλων μας βρίσκεται στα εν εξελίξει ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και στο αν ο ΑΠΟΕΛ θα είναι στο group των 10 δυνατότερων ομάδων στο Champions League

6 σχόλια:

  1. Αυτο θα πει σκοραρουν ολες οι γραμμες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. symfwnite gia tin se periptwsi apodeusmesi tou Paulo Jorge,Boban Grncarov,Joost Broerse k tou miro? k ti pistevete oti prepei na kanei o APOEL se periptwsi pou exei kali protasi gia ton Trickovski?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. AVGI mou katarxin Miro kai Broerse einai kai episima parelthon.nomizo oti stis duo autes periptoseis oloi symfonoume.edosan prosferan kai piran polla!o kyklos tous omos ston APOEL ekleise!tou eidate o Miro distixos apla den mporei, o broerse einai pio argos kai apo mia xelona...TOUS EUXARISTOUME THERMA alla etsi eprepe na ginei.EMEIS VLEPOUME TO KALO TIS OMADAS KAI MONO!!!KANENAS DEN EINAI PANO APO TON APOEL OUTE PEXTIS OUTE KAN O JIOVANOVIC!!!PEXTES KAI PROPONITES PERNOUN KAI FEUGOUN..O APOEL OMOS THA EINAI PANTA EKEI!!!EMEIS EIMASTE O APOEL.OI PISTOI OPADOI TOU!!!tora gia ton Jorge kai Grngarof pezete...den exei krithei tipota akoma.mporei na meinei o enas apo tous dio i kai oi dio i na apoxorisoun kai oi dio.Ego pistevo o Jorge na meinei akoma ena xrono.einai apo tous 3 pou exoume o kaliteros sto kentro.einai epirepeis stous travmatismous alla pistevo oti otan einai igieis einai oti kalitero exoume.fetos polloi nomizan oti olo to diastima pou itan e3o itan epd itan travmatias.OXI!!fetos travmatistike 2 fores alla ton perissotero xrono pou itan e3o itan logo tou oti o Jiovanovic ton ithele e3o epd Kontis-Grngarof ta pigennan kala kai den i8ele na spasei to didimo.o Grngarof einai poli dinatos sto 4ilo pexnidi alla poli argos pextis.nomizo omos oti mporei kai a3izei na meinei!EGO 4IFIZO NA MEINOUN KAI 3(milo kai gia ton konti)GIA TRICKOVSKI EAN MAS KANOUN PROSFORA pano apo 1,7 NA FYGEI!!einai megalos pextis alla ston APOEL den mporoume na ton kratisoume distixos logo kai tou bugget mas.kalo tah itan omos na min viastoume na ton poulisoume prin 3ekatharisei ti tha ginei me tous omilous.an den mpoume na poulithei amesos.an mpoume na poulithei ton genari se kaliteri timi (isos kai diplasia konta sta 3ek.)DEN PREPEI NA TO KATHISTERISOUME PARAPANO.O TRICKO PREPEI NA FYGEI AYTON TON XRONO.na sas thimiso kai kati allo..otan ton genari pou mas perase, i Lokeren mas ekane prosfora 1,2 kai tin apori4ame den parousiastike deforme o Ivan???KATHOLOU TYXEO kata tin apo4i mou!ean to kathisterisoume tha ginei akrivos to idio.Den mporeis na tous steriseis na agonistei se kalitero protathlima...e3allou an ton afisoume kai auton ton xrono kanenas meta den tha endiafertei na ton agorasei giati to kalokairi teleionei to simvoleo tou kai apla tha perimenoun na ton paroun DOREAN!!!xoris na mpoun lefta sta tameia mas!thelete na pathoume ta idia opos ti periptoseis makridi,fernantes,solari????EGO OXI GIATI OPOS EIPA PANO APO OLA O APOEL!!ta lefta ta exoume anagki ean theloume na exoume kathe xrono isxiri omada..sto kato kato oudeis anantikatastatos(theoritika tora giati stin pra3i diskola-poly pextaras o tricko,omos ama paroume lefta pernoume dio poli kalous pextes)!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. feugei o grncarov menei o jorge. pi8ano kai o konths

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. episima ananeose mono o jorge.protasi egine ston grngarov mono pros to paron oxi ston konti alla fenete na iparxei diafora opote mallon menei o kontis kai feugei o boban.kalitera etsi!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. k egw protimw ton jorge para ton grncarov, kalo vevaia tha itan na meinou k oi dyo...evtixws ekleise to jorge...o grncarov, den einai i hgetiki morfi pou xreiazomaste stin amyna k etsi einai pio eukolo i antikatastasi tou. entaksei evale to goal tou alla k o jorge parolo tous ligous agwnes p epekse evale k avtos ta goalakia tou...exw empistosyni ston ivan exei kanei tis pio polles swstes epiloges se paixtes apo kathe allon proponiti stin kypro

    ΑπάντησηΔιαγραφή