Πρώτη φιλική νίκη - Ο Γιάχιτς στον ΑΠΟΕΛ!

SV Grodig – ΑΠΟΕΛ: 0-2
Τα γκολ ο Πίντο (απευθείας εκτέλεση φάουλ) και Αλμέιδα (μετά που χόρεψε σάμπα τους αντίπαλους αμυντικούς).


Πλάνα από το φιλικό:


Παίκτης του ΑΠΟΕΛ ο Γιάχιτς
Ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ για τα επόμενα δυο χρόνια θα είναι ο Σάνελ Γιάχιτς. Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζονται τα Ελλαδικά ΜΜΕ τα οποία θεωρούν κλειστή την μετεγγραφή. Μάλιστα κάποια εξ αυτών αναφέρονται για το ποσό που θα λάβει ο Βόσνιος μέσος από τους γαλαζοκίτρινους, για τη χρονική διάρκεια της συμφωνίας, αλλά και ότι μεταβαίνει σήμερα στην Κύπρο για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μετεγγραφή του.
Ο Γιάχιτς απασχόλησε και πριν λίγες ημέρες το ρεπορτάζ των πρωταθλητών, όμως, τότε η μετεγγραφή «κόλλησε» στις παράλογες οικονομικές απαιτήσεις του παίκτη και   στην εμμονή του να συνεχίσει να αγωνίζεται σε πιο προηγμένο πρωτάθλημα από το Κυπριακό.
Ωστόσο η προοπτική του Τσάμπιονς Λιγκ φαίνεται να του άλλαξε τα μυαλά και πλέον αυτό που απομένει για να γίνει κάτοικος Αρχαγγέλου είναι να περάσει με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.
Σημειώνεται ότι ο Γιάχιτς εκτός από τον ΑΠΟΕΛ απασχόλησε έντονα και την Ομόνοια. Μάλιστα η μετακίνηση του στους κυπελλούχους  θεωρείτο «κλειστή», όμως, την τελευταία στιγμή η μεταγραφή χάλασε.
Ο Βόσνιος είναι 29 χρονών (10/12/1981) και την περίοδο που ολοκληρώθηκε  αγωνιζόταν στην ΑΕΚ Αθηνών έχοντας σε ενάμισι χρόνο 37 συμμετοχές και 1 γκολ. Προηγουμένως αγωνίστηκε με επιτυχία στον Άρη Θεσσαλονίκης από τον Ιανουάριο του 2008, μέχρι τον Ιανουάριο του 2010 με 31 συμμετοχές και 2 γκολ, ενώ αγωνίστηκε στην Ζελέζνιτσαρ Βοσνίας και στις ισπανικές Λας Πάλμας και Μέριντα.
Είναι κάτοχος γαλλικού διαβατηρίου. Έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί στο κέντρο της άμυνας, στο δεξί άκρο της άμυνας και στη θέση του ανασταλτικού μέσου. 
Το δημοσίευμα της Ελλαδικής "Goal News".
«Ο Βόσνιος μέσος έπειτα από αλλεπάλληλες διαπραγματεύσεις με τον ΑΠΟΕΛ ήρθε τελικά χθες σε συμφωνία με τους Κύπριους για την υπογραφή διετούς συμβολαίου με δυνατότητα ανανέωσης για ακόμα ένα χρόνο έναντι του ποσού των 300.000 ευρώ. Μάλιστα ο 30χρονος πολυσύνθετος αμυντικός θα εισπράξει και το ποσό των 150.000 ευρώ από την ΑΕΚ, προκειμένου να λυθεί το συμβόλαιο του και να συνεχίσει την καριέρα του στη Μεγαλόνησο. Ο Γιάχιτς θα μεταβεί σήμερα στην Κύπρο, θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εν συνέχεια θα επικυρώσει και γραπτώς τη συμφωνία του πριν ανακοινωθεί και επίσημα από τον ΑΠΟΕΛ».


Πηγή: SigmaLive

18 σχόλια:

  1. ΞΕΡΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΤΙ Ο ΓΙΑΧΙΤΣ ΘΑ ΠΕΡΝΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 300.000!!!ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ DEAL!!ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ!!ΟΙ ΧΟΧΟΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΗΡΘΕ ΤΟΝ ΗΘΕΛΑΝ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΙΧΤΗ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΝ ΕΠΕΡΝΑΝ ΘΑ ΤΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΛΕΦΤΑ ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΕΛΛΑΚΑΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ara gia na aporipsei tin omonoia k na erthei sto APOEL sigoura pirame ena poly eksypno paixti:D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 240K + bonus gia protathlima kai omilous CL. emetrise polla oti tha pexi sto CL.
    ligon provlimatikos xaraktiras giafto den epiase sti AEK alla opos fenete o proin agend tou itan mafioudi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. men lete vlakies na men sas akuw! oi xoxoi e8elan tn alla i aek ( p ime opados ts aek)i8ele na tn 8kiw3i..itan o pio ampalos pextis.. eglitwsame tn aek p tn kopo..i xiroteri metagrafi p ekmame !! makari na mas fki alla en llies oi pi8anotites.. APOEL mono

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εν μπορω να ακουω αλλους ειδημονες οσον αφορα τις μεταγραφες.εγινατε μου ουλλοι προπονητες!!!ΑΚΟΜΑ ΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑΜΕ ΤΖΑΙ ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΝ ΕΦΚΑΛΑΜΕΝ!!ξερουμεν οτι ηθελεν να τον θκιωξει η ΑΕΚ,εν ειπεν κανενας το αντιθετο!τωρα εαν εν καλος εν θα κρινεις ουτε εσυ ουτε κανενας αν δεν τον δουμε στο γηπεδο.δεν με ενδιαφερει τι εκαμνε στην ΑΕΚ!η ΑΕΚ εν αποτελει σοβαρο κριτηριο για να κρινεις αν εν καλος ή οχι.Η ΑΕΚ εχει τα μαυρα της τα χαλια σε ουλλους τους τομεις!Οι παραπανω περσυ που επιαναμεν Μαντουκα ειχαν την ιδιαν μουρμουρα οτι εν αχρηστος,σερνετε τζαι ετον τωρα ΠΕΤΑ!!!!περιμενετε τζαι να δουμεν!!μεν αμφισβητατε την κριση του ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΑΣ!!ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μερικοι εν θα αλλαξουν ποτε!!!ΠΑΝΤΑ ΕΝ ΑΡΝΗΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΝΑΗΡΚΑ ΠΡΩΤΟΙ!!!τζαι τον Μεσσι να σας εφερναν ηταν να του εβρετε ψεγαδι.Ενταξει ουτε εγω ενθουσιαστικα που την μεταγραφη τζαι που καποια πραματα που ακουσα για τον παιχτη και την συμπεριφορα του αλλα τι μπορω να καμω??εννα κατσω να κλαιω την μοιρα μου???ΕΛΕΟΣ!!!και στο κατω κατω και δικαιο να εχεις ρε φιλε τι θα αλλαξει???εννα σου πουμε μπραβο να ευχαριστηθεις???ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Ο ΑΠΟΕΛ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. enna di3i se llio jero1 j gw enna me dame g tn apoellaka m j enna ta 3anapume!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μα και τον Μαντουκα η ακελουλα ειχατε τον για αχρηστο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. e pedia ton konti epiamen ton os teliwmeno apo tin aek, o chiotis epeze 2i katigoria stin kerkira epd en ekamne tis aek,as di3oume empistosini ston ivan , k enas pextis gia na fani prepi k i omada girw tou na ine kali,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ... και όταν κάποιος παίχτης αλλάξει περιβάλλον ίσως αποδίδει καλύτερα. Κάντε λίγη υπομονή και θα δούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μην ασχολείστε με ότι σας γράφουν οι Χόχοι. Για να πει ΟΚ ο Ιβάν σημαίνει πως είναι παιχταράς...

    "χάτες κοπέλια, χούλοι μαζί: χο-χο-μόνοια"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ME TELOIA OMADA OXI T SKENDERBEU ALLA OYTE KAI THN KOLOPETINITSA DEN PERNAS GI AYTO AS PROETOIMAZOMASTE GIA ENAN BARY DIASYRMO APO THN SKENDERBEU...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Dikio exei o epan filos dn exoumen omadan.mia htta simera me 2-0 einai oti kaluteron gia emas bas kai to anatrepsoumen s stadion mas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 13.27 ponei se polla to 0-2 omws!!!

    Albanoxoxo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 16.28 me tetoia omada epiasa to pou ton marti.

    0-2 twra fae ton poutso kai sy kai oi alloi tourkosporoi

    Kai swsta to eipes TELIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 23.31 kai 23.34 eiste gia klamatan...h omada smr htan tuxerh g auto kerdise....s epanalhptiko omws n eiste sigouroi oti tha xasoymen 0-3...

    ΑπάντησηΔιαγραφή