Προσοχή στην Σλόβαν! Το παραμικρό λάθος στοιχίζει πολλά εκατομμύρια!


Είναι γεγονός πως με τις πρόσφατες επιτυχίες της Ομάδας μας στην Ευρώπη ο πήχης για πολλούς ανέβηκε. Και αυτό είναι αλήθεια και πρέπει τόσο να το σεβαστούμε όσο και να το εμπεδώσουμε.
Είναι δυστυχώς μια πραγματικότητα πως η υποτίμηση του αντιπάλου – κυρίως όταν είναι για πολλούς άγνωστος αποτελεί τραγικό λάθος. Και η ιστορία έδειξε πως ο ΑΠΟΕΛ υποφέρει από το σύνδρομο της υποτίμησης ένα κεφάλαιο που ο Ιβάν γνωρίζει πολύ καλά και φροντίζει ωστόσο να το τονίζει σε κάθε προπόνηση.

Η αποτυχία στο πρόσφατο παρελθόν με την Μπάτε, αν και στεναχώρησε την απανταχού οικογένεια του ΑΠΟΕΛ ανήκει στο παρελθόν. Ωστόσο θα πρέπει να λειτουργεί σαν πραγματικός φάρος για το μέλλον. Μπορεί οι επιτυχίες επί Ερυθρού Αστέρα, Παρτιζάν, Κοπενγχάγης, Αθλέτικο ακόμα και των εμφανίσεων μας με την Χετάφε να είναι ιστορικές αλλά σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει πως μπορούν να επαναληφθούν χωρίς να ιδρώσουμε όλοι μας. Δεν γίναμε Μπαρτσελόνα από τη μια μέρα στην άλλη και αυτό αν και το γνωρίζουμε – πρέπει συνεχώς να το υπενθυμίζουμε στους εαυτούς μας.

Η Σλόβαν είναι ομάδα ενθουσιώδης με μεγάλα ευρωπαϊκά όνειρα – σαν και εμάς. Δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να παραδοθεί. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να υποτιμηθεί γιατί η μπάλα τιμωρεί. Οι ποδοσφαιριστές μας πρέπει να δείξουν σεβασμό στον αντίπαλο και να έχουν το μυαλό τους στους δυο αγώνες των 180 λεπτών και όχι στους ομίλους του Champions League. Το παραμικρό λάθος στοιχίζει πολλά εκατομμύρια !!

Οι οπαδοί μας θα πρέπει επίσης να σεβαστούν τον αντίπαλο. Το παραμικρό λάθος (και αναφέρομαι σε φωτοβολίδες, ρίψη αντικειμένων, ρατσιστικά συνθήματα, κλπ) θα μας στοιχίσει ουκ ολίγο!
Το ΓΣΠ την Τρίτη το βράδυ θα πρέπει να γίνει μια κόλαση για τους Σλοβάκους, που θα έχουν την ευκαιρία να ανταποδώσουν μετά αφού ο αγώνας στην έδρα τους ακολουθεί.

Ενημερωτικά, η Ομάδα μας βρίσκεται στην θέση 106 της σχετικής κατάταξης της UEFA με 14.524 βαθμούς υποσκελίζοντας μεγάλες ονόματα όπως αυτά του Ερυθρού Αστέρα, Παρτιζάν, Τραπεζούντα, Ανόβερο, Φέγενορτ, Στούρμ Γράτζ και ένα σορό άλλες ενώ η Σλόβαν βρίσκεται λίγο πιο κάτω, στην θέση 169, λίγο πιο πάνω από τους μισητούς χόχους.


6 σχόλια:

  1. ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ24 Ιουλίου, 2011 22:24

    ΒΓΑΛΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΜΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ.ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. βγαλτε μαθητικά και παιδικά ρε αχαπαροι! βγες ρε μαλακα χατζηλιαση και λαλε μας για τον "υπεροχο κοσμο" και αλλες παπαριες.. σεβαστείτε τον κοσμο ρεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΘΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑΧΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.ΠΡΟΔΩΣΕΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ.ΓΙΑ 150 ΣΛΟΒΑΚΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ.ΘΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΟΜΩΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η προπώληση των εισιτηρίων του ΑΠΟΕΛ θα συνεχιστεί στο Γ.Σ.Π για τον αποψινό αγώνα με την Σλόβαν. Στις 18:00 θα υπάρχουν ανοικτά ταμεία και όσοι τα προμηθευτούν θα τα αγοράσουν στη τιμή των 20 ευρώ και όχι στα 30 διότι δε θα ισχύει η εισφορά για την ενίσχυση της ομάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. re kopelia exw ena eisitirio gi pwlisi to tilefono mou einai 99400871

    ΑπάντησηΔιαγραφή