3-1 την Αλκή, το μυαλό όλων στην Ζενίτ


Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε ο ΑΠΟΕΛ εναντίων της Αλκής κερδίζοντάς την με 3-1.
Τα γκολ από τον πάγκο
Ο Ιβάν χρησιμοποίησε και παίκτες που δεν είχαν μεγάλη συμμετοχή μέχρι τώρα (π.χ. Μάριο Ηλία και Ολιβείρα). Είναι αξιοσημείωτο πάντως το γεγονός ότι και τα 3 γκολ του ΑΠΟΕΛ ήρθαν από τον πάγκο.
Το σκορ άνοιξε μόλις στο 3 ο Ολιβέιρα (μέχρι τώρα δεν έπαιζε βασικός) με κοντινό σουτ.
Ο Μάριος Ηλία, στην πρώτη φετινή του παρουσία με τον ΑΠΟΕΛ, έδειξε ότι εξακολουθεί να αποτελεί μια υπολογίσιμη μονάδα. Πέτυχε μάλιστα και ένα πανέμορφο γκολ γράφοντας το 2-0.
Ο Σολάρι που μπήκε σαν αλλαγή, στα λίγα λεπτά που έπαιξε, έκανε αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα. Πέτυχε το 3-1 (στο μεταξύ είχε μειώσει η Αλκή) βάζοντας το κερασάκι στην τούρτα
Και τώρα Ζενίτ
Ο ΑΠΟΕΛ έπαιξε όσο ακριβώς χρειαζόταν προκειμένου να κερδίσει την Αλκή. Τώρα το μυαλό όλων είναι στραμμένο στη Ζενίτ την ο οποία αντιμετωπίζουμε την ερχόμενη Τρίτη στο ΓΣΠ.
Στόχος είναι να μπούμε με το δεξί στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, παίζοντας καλή μπάλα αλλά και κερδίζοντας βαθμούς (και χρήμα)!

9 σχόλια:

  1. ΠΟΥΤΑΝΟΠΑΙΔΑ ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΤΑΝΟΠΑΙΔΑ ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΤΑΝΟΠΑΙΔΑ ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΤΑΝΟΠΑΙΔΑ ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ARHS TNX AXAXAXAXAXA NA POUSTEPSETE TOURKOOMONOIATES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μα γιατί δεν ενίκησε η υπερομάδα του Λάρκου; πάλι δεν είχε αρκετές μέρες για να ξεκουραστεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. oxi, epeidi itan enantion tous o diaititis pale kai en tous edwke tzai kanena penaltoui!!! :)))) XOXOI, efkate pou ta ermaria sas aurio tin nuxta kai katsete ston kanape sas!! Paizei MPALA O THRYLOS ST'ASTERIA!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟΥΡΚΟΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ ΚΑΛΟΣ ΜΟΝΟ ΝΕΚΡΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ZENIT MOYNNIA...
    C.C.C.P
    ☭ ☭ ☭

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΟΥΤΑΝΟΠΑΙΔΑ ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΑΣ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΚΑΤΟΜΟΥΝΙΑ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. πω πω καβλα πω καβλα ανα το παγκοσμιο τα κουμμουνια ειναι ταβλα πω πω καβλα ετσι γαμα το ΑΠΟΕΛΙΝ ΜΟΥ ,ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ AU 79 ΠΟΥΤΑΝΟΠΑΙΔΑ ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. hahaha mpi3e to sfirodrepano tou kwlou sou

    ANTE GEIA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή