Πως παρακολούθησαν το Σαχτάρ – ΑΠΟΕΛ οι χομονοιάτες!

Αφού ενθουσιαστήκαμε με το Χ του ΑΠΟΕΛ μέσα στην Ουκρανία, αφού είδαμε δεκάδες φορές την γκολάρα του Trisko που μας έστειλε πιο ψηλά και από τα αστέρια, αφού συνειδητοποιήσαμε ότι είμαστε πρώτοι στον όμιλο και ότι όλη η Ευρώπη παραμιλά για εμάς, ηρεμήσαμε και είπαμε να δούμε τι λένε οι χόχοι συμπολίτες μας για τη νέα επιτυχία της ομάδας μας.

(Tip: Όταν μπαίνετε σε ένα forum όπου συζητούν ομονοιάτες, ειδικά μετά από τέτοιες μεγάλες επιτυχίες, να διαβάζεται πάντα χρονικά τα σχόλια τους για να καταλαβαίνετε καλύτερα τις αντιδράσεις και την ψυχολογία τους).

Σας παρουσιάζουμε λοιπόν τις αντιδράσεις των ομονοιατών μέσα από δικό τους forum:

Λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας Σαχτάρ-ΑΠΟΕΛ

- Βρισιές για τον ΑΠΟΕΛ, τον Κόντη, Τον Ερωτοκρίτου, ευχές να πέσει το αεροπλάνο της ομάδας, σιγουριά ότι θα χάσουμε και θα διασυρθούμε. Ευχές στη Σαχτάρ. Κάποιοι παραδέχονται ότι είναι αγχωμένοι (περισσότερο και από ματς της ομόνοιας) πολύ και φοβούνται μήπως συμβεί καμιά στραβή και δεν χάσουμε. Οι περισσότεροι όμως τους καθησυχάζουν παροτρύνοντας τους μάλιστα να στοιχηματίσουν υπέρ της Σαχτάρ και δεν θα χάσουν. Γίνεται συζήτηση για το αν θα φάμε πάνω από 3.

Ο αγώνας αρχίζει
- Χαίρονται με την αναγκαστική αλλαγή του Μαντούκα. Βάζουν κατάρες να τραυματιστούν και άλλοι παίκτες (Χιώτης, Αίλτον, Μοραίς). Χαίρονται ότι η Σαχτάρ μας παίζει μπάλα και ότι είναι ώρα για το πρώτο γκολ. Όσο περνά η ώρα και η Σαχτάρ δεν καταφέρνει να σκοράρει κάποιοι αγχώνονται περισσότερο. Αρχίζουν να τα βάζουν με τους παίχτες της Σαχτάρ που αστοχούν αλλά και με τη τύχη μας.

Γκολ ο Τρισκόφσκι

- Δεν το πιστεύουν! Επιφωνήματα όπως «δεν γίνται», «δεν είναι δυνατόν», «τα είδαμε όλα», «άτε πάμε να ππέσουμεν τζιε κανεί», βρισιές για τον Τρισκόφσκι, τον Γιοβάνοβιτς και την τύχη μας, κατακλύζουν το forum. Τους έφταιξε και ο εκφωνητής για τον τρόπο που μετάδωσε το γκολ (σαν ΑΠΟΕΛίστας).

Ισοφαρίζει η Σαχτάρ

- Πανηγυρίζουν έντονα. Οι ελπίδες τους αναπτερώνονται. Παρακαλούν να σκοράρει η Σαχτάρ και άλλο γκολ. Η ώρα περνά και το άγχος τους μεγαλώνει… Σίγουρα κάποιοι αρρώστησαν και δεν κοιμήθηκαν το βράδυ.

Τέλος του αγώνα
- Δεν χωνεύουν με τίποτα τη νέα επιτυχία του ΑΠΟΕΛ. Αρχίζουν να ψάχνουν το λάθος. Μερικοί λένε ότι φταίει η τύχη μας. Άλλοι θυμήθηκα ότι ο κύπριος Λευκαρίτης είναι αντιπρόεδρος της UEFA και μπορεί κάτι να κανόνισε… Είναι σίγουροι πάντως ότι δεν αξίζαμε την ισοπαλία. Αρρωστίσαν που ο ΑΠΟΕΛ όχι μόνο παίζει στο Champions League αλλά είναι και πρώτος στον όμιλό του! Μερικοί λένε ότι είμαστε εκεί επειδή σπρωχνόμαστε στη Κύπρο! Κάποιοι άρχισαν να μας βλέπουν να προχωράμε στην Ευρώπη και άρχισαν, κλαίγοντας να υπολογίζουν και πόσα ακόμα χρήματα θα πάρουμε. Συγκρίνουν τους παίκτες μας ένα προς ένα. Πιστεύουν ακόμα ότι έχουν καλύτερους παίκτες (εκτός από τους Αίλτον) και ομάδα αλλά οι αλήτες οι αθλητικογράφοι τους κάνουν πόλεμο και τους ρίχνουν το ηθικό (!!!!). Κάποιοι τα βάζουν με τους παίκτες τους που δεν τα δίνουν όλα όπως τους ΑΠΟΕΛίστες. Κάποιος τα έχει με το Λάρκου και ένας άλλος με τον Γιωργαλλίδη (τον συγκρίνει με τον Χιώτη και κλαίει). Πολλοί ρίχνουν τις ευθύνες στον Μιλτή. Μερικοί τα βάζουν με το ΑΚΕΛ και ζητούν να φύγει από την ομόνοια. Οι περισσότεροι όμως τους βάζουν στη θέση τους υπερασπιζόμενη το Κουμουνιστικό Κόμμα Κύπρου! Ποντάρουν στη κούραση μας για να κερδίσουν το πρωτάθλημα. Μερικοί όμως, οι πιο ρεαλιστές φοβούνται ότι τα χειρότερα για αυτούς έρχονται…

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ:

5 σχόλια:

  1. na tous gyrizei kai ta vasana tous akoma einai pisw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. orea ta lete... mbhka kai eida ta sxolia ton mannoxoxon... pragmati exei pollh xazi.... pollh gelio sas leo...... aman ta deite tha katalavete giati en thavma pou den mas epiasan akoma oi tourtzoi..... me etsi epipedo moulladon......... IQ loridas tis gazas oi xoxoi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. h plaka eine oti mbenoun mesa apoelistes tze souxouloun tous vlakes.... tze pion klama o laos!!! Megale meraklh dostous pas t' afkia....men lipithis tipote

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. sto porto otan pame oloi pali 8a paramilane 8a gamisoume kolakia kai 8a klen ta koumounakia

    ΑπάντησηΔιαγραφή