Και τρίτο μεταγραφικό κτύπημα - Tijani Belaid (+ βίντεο)

Μαζεμένες την τελευταία μέρα περίμενε ο ΑΠΟΕΛ να κλείσει τις μεταγραφές του. Έτσι, μετά τον βελγοισπανό τερματοφύλακα Πάρντο και τον βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό Κακά, κυριολεκτικά στο παρά πέντε της λήξης των μεταγραφών, ο ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε και τον διεθνή Τυνήσιο μεσοεπιθετικό της Σλάβια Πράγας Tijani Belaid!
Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε από το 2008 μέχρι το 2011 στη Σλάβια, είχε 48 συμμετοχές και πέτυχε 11 τέρματα. Το 2011 είχε και ένα πέρασμα από την Hull City (8 συμμετοχές).

Διακρίνετε για την τεχνική και το καλό του σουτ.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε στιγμιότυπα με το νέο απόκτημα του ΑΠΟΕΛ εδώ:



8 σχόλια:

  1. συγχωραμε ρε θρυλε μου που θα παρεκτραπω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. allos Almeida pou ekarfose ton Giorallidi.... xaxaxaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. deste ti grafoune ta malakismena oi kinezoi..
    kkk: NA PETHAANEII O KONTIS..JESY POU GRAFEIS DAMESA EN THA KRINEIS POSI VLAKEIA MAS DERNEI. NA PETHANEI O KONTIS. JE AN DEN SOU ARESKEI PSOFO. NA PETHENEI O KONTIS....

    http://www.omonoiaqueen.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Mia elliniki simea na pernate tou ronaldo kai na grafei 2004. Giati en to skeftike kanenas?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Messi kai malakies

    epiae potte o messi euro?(asteio)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μιλούν για προπαγάνδα αυτοί που την έχουν για σπουδή. Παραποιούν ή αν θέλετε διαστρεβλώνουν πράγματα και καταστάσεις απλά και μόνο για να καλύψουν τις αδυναμίες τους.
    Ωστόσο ήταν οι δικές τους οικονομικές αδυναμίες που στάθηκαν εμπόδιο στο να ολοκληρώσουν την μεταγραφή του Κακά και πλέον προσπαθούν με ανακρίβειες και αναλήθειες να περάσουν τα δικά τους μηνύματα στα αρνιά της ομάδας τους. Όταν ήθελε σαν τρελή η Ομόνοια τον Κακά η Χέρτα ΝΑΙ ζήτησε 250.000 για να τον παραχωρήσει και δεν κρατούσατε να τις δώσετε.
    Εμείς όμως τον πήραμε χωρίς να πληρώσουμε ούτε και ένα ευρώ. Καλύψαμε μόνο το συμβόλαιο του, τον αποκτήσαμε για ένα χρόνο δανεικό από την Γερμανική ομάδα και αν μας ικανοποιήσει τότε θα πληρώσουμε την Χέρτα για να αποκτήσουμε τα δικαιώματα του καταβάλλοντας ένα ποσό κοντά στις 150.000 ευρώ.
    Μπορεί να έχουμε πλέον λεφτά (θέλετε δάνειο 100% τόκους) αλλά δεν είμαστε και μαλάκες για να πληρώσουμε 250.000 ευρώ για 1 χρόνο. Καλύτερα να ψάξετε λίγο καλύτερα τα όσα γράφει και η Bild την οποία διαβάζετε γιατί απλά τα 250.000 χιλιάρικα είναι το συμβόλαιο του.
    Αυτή είναι αλήθεια για τον Κακά και ας πληγώνει!!

    apo apoel1926.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή