... όταν έχεις ομάδα .... κοίτα ψηλά !


Με την ευκαιρία της πέρα για πέρα δίκαιης νίκης της ΑΕΛ απέναντι στην Ομάδα μας και μάλιστα μέσα στο σπίτι μας θα ήθελα να πάω λίγα χρόνια πίσω και να απαντήσω σε ορισμένους "προέδρους", είτε αυτοί λέγονται Θωμάς Κυριάκου (βλ. ΑΕΚ) είτε αυτοί λέγονται Άκης Έλληνας (βλ. ΑΕΛ).
Οι δυο συγκεκριμένοι πρόεδροι δεν έκαναν τίποτε άλλο από το φωνάζουν για διαιτησίες, κατεστημένο, στημένα παιγνίδια, "σάπια μήλα" και ένα σορό άλλες δικαιολογίες για να καλύψουν την αδυναμία τους να διοικήσουν σαν σωστοί πρόεδροι τα σωματεία τους. 

Οι σημερινοί κάτοχοι των συγκεκριμένων θέσεων τους κλείνουν σήμερα το στόμα με τον καλύτερο τρόπο. Τόσο η ΑΕΚ με την σωστή διαχείριση των οποιοδήποτε πόρων έχει αλλά και σωστή οργάνωση, όσο και η ΑΕΛ με μια πετυχημένη αλλαγή νοοτροπίας (αλήθεια είναι ίσως η πρώτη διοίκηση που κατά την διάρκεια της καλοκαιρινής ανάπαυλας δεν δήλωσε πως πάει για πρωτάθλημα) αποδεικνύουν πως όταν οργανωθείς σωστά και όταν τοποθετήσεις τα κατάλληλα άτομα στις σωστές θέσεις - με οποιοδήποτε προϋπολογισμό μπορείς να πετύχεις πολλά! Αυτό κάνει και ο ΑΠΟΕΛ στην Ευρώπη αφού με τον μικρότερο ίσως προϋπολογισμό κάνει την Ευρώπη να υποκλίνεται. Το ίδιο κάνει και η ΑΕΚ αφού με την άνοδο της από την Β' κατηγορία έκανε αυτό που καμία ομόνοια δεν πέτυχε - να μπει δηλαδή σε ομίλους του Europa League, το ίδιο κάνει και η ΑΕΛ αφού από μια μικρομεσαία ομάδα που έβλεπε φαντάσματα σε κάθε ήττα της κατάφερε να στήσει ένα σύνολο που μπορεί άνετα να πρωταγωνιστεί στα Κυπριακά (και ίσως όχι μόνο) γήπεδα.
 
Θα συμβούλευα τους φίλους στον Απόλλωνα να πράξουν το ίδιο και να σταματήσουν να δικαιολογούν τις αδυναμίες τους σε ένα πέναλτι (που στο κάτω κάτω είχαμε ακόμα 2 που δεν δόθηκαν) και να φροντίσουν να παραδειγματιστούν από την συμπολίτισσα τους.

 
Ηθικό δίδαγμα: Όταν έχεις σύνολο κανένας διαιτητής και κανένα κατεστημένο δεν μπορεί να σε σταματήσει. Μπορεί να σε αδικήσει, μπορεί να σου στερήσει κάτι - κάποτε αλλά στην τελική σούμα θα είσαι εκεί !

2 σχόλια:

  1. avto pou me provlimatizei den einai htta h ta opoia lathi exoun ginei sto paixnidi...avto pou me provlimatizei einai to poso eukola dexetai goal to APOEL...ektos to paixnidi me tin saxtar, pou akoma k ekeino ton goal tha mporousame na to apofygoume epd den itan kathari petiptwsi gia goal, exoume dektei poly eukola ta goal. Me tin wisla k ta dyo goal htan apo 2 monadikes eukairies tou agwna p eixe, me tin ael, mporei na min paiksame swsta oute na eixame kali apodosi alla pali apo mia epithesi fagame ena goal...genika vlepw na dexomaste goal apo to sxedon apo to pouthena k avto prepei na diorthothei...k episis pistevw oti xreiazomaste akoma ena epithetiko

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ με τον 12:05, δεχόμαστε πολύ εύκολα γκολ και κάτι πρέπει να αλλάξει. Ελπίζω η ήττα να μας γίνει μάθημα και να μας πεισμώσει.
    ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή