Πρώτοι παντού!


Ο ΑΠΟΕΛ είναι πλέον πρώτος, όχι μόνο στον Όμιλό του Champions League, αλλά και το Κυπριακό Πρωτάθλημα!
Η ομόνοια προηγήθηκε με γκολ (το οποίο έπρεπε να ακυρωθεί ως offside) του Αβραάμ. Ισοφάρισε ο ΑΠΟΕΛ με τον Σολομού. Το παιχνίδι καθάρισε ο παίκτης που έβγαλε ο Ιβάν από το ψυγείο, ο Εστεμπάν Σολάρι!  
Ο ΑΠΟΕΛ εκμεταλλεύτηκε και το γεγονός ότι έπαιξε με παίκτη περισσότερο μετά τη (δίκαιη) αποβολή του Μπουθόν. Μετά από αυτή τη φάση ο διαιτητής του αγώνα προσπάθησε ν ισορροπήσει τα πράγματα σφυρίζοντας πολλά φάουλ (άδικα) εις βάρος του ΑΠΟΕΛ.
Οι παράγοντες της  Ομόνοιας απέδειξαν για ακόμα μια φορά ότι δεν ξέρουν να χάνουν και πόσο κιστιμένοι είναι με τις επιτυχίες του ΑΠΟΕΛ αφού δεν έκαναν δηλώσεις και άφηναν υπονοούμενα εναντίον της διαιτησίας…

Έντονα παράπονα για τη διαιτησία του αγώνα εξέφρασε μετά το τέλος του ντέρμπι ο συνεργάτης του Νεόφυτου Λάρκου στην τεχνική ηγεσία της Ομόνοιας, Σοφόκλης Σοφοκλέους, τονίζοντας ότι τα εμπόδια που συνάντησαν ήταν τέτοια που ήταν πέραν των ανθρωπίνων δυνατοτήτων για να ξεπεραστούν...
Αναλυτικά οι δηλώσεις του κυρίου Σοφοκλέους:
"Εμείς από την πλευρά μας θέλαμε πολύ να κερδίσουμε. Το δείξαμε από την προσπάθεια και το πάθος που δείξαμε. Θέλαμε πολύ τη νίκη για να την χαρίσουμε στον κόσμο μας. Δυστυχώς, όμως, τα εμπόδια που συναντήσαμε ήταν τέτοια που ήταν πέραν των ανθρωπίνων δυνατοτήτων για να ξεπεραστούν".

Ξέρουμε ότι είναι δυσκολοχώνευτο αλλά Το APOELnews εύχεται σε όλους τους ομονοιάτες ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ! 


Με τη σειρά του, ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη της ομάδας του:
"Ήταν ένα παιχνίδι περισσότερα νευρικό παρά ποιοτικό. Ανταποκριθήκαμε καλά και δίκαια κερδίσαμε. Τα καλά είναι σίγουρα οι τρεις βαθμοί και το πρεστίζ που κουβαλά μια τέτοια νίκη. Σε ότι αφορά την εξέλιξη του πρωταθλήματος υπάρχει ακόμα μακρύς δρόμος και πολλά παιχνίδια μεταξύ μας. Σημαντικό για μας είναι να ξεκουραστούμε για να κλείσουμε με νίκη απέναντι στην ΑΕΚ μια πολύ μεγάλη χρονιά για μας".

2 σχόλια:

  1. ΣΤΗ ΜΑΚΑΡΙΟΥ (ΞΑΝΑ)ΤΡΕΧΑΤΕ ΚΑΙ ΤΡΕΧΑΜΕ ΚΑΙ ΤΡΕΧΑΜΕ ΜΑ ΔΕ ΣΑΣ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΑΜΕ. 1926-1948 Η ΠΙΟ ΕΝΔΟΞΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΣ. ΕΕΕ ΟΟΟΟ ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΕΔΩ. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ουσιαστικά αυτό που ζητούν οι χόχοι είναι να μην εφαρμόζονται οι κανονισμοί όταν είναι εναντίον τους και δεν τους συμφέρει!!! Αντί να φωνάζουμε εμείς που στο γκολ τους δύο παίχτες που επηρέαζαν τον τερματοφύλακα μας ήταν οφ σάιτ, φωνάζουν αυτοί για μια πέρα για πέρα δίκαιη αποβολή.

    Καλά, όσο για τα συνήθη κλαψουρίσματα για τη διαιτησία μετά το ντέρπι (που γίνονται κυρίως για εσωτερική κατανάλωση από τα αρνιά τους), έχουν γίνει πλέον μέρος της ρουτίνας των ντέρπι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή