ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΟΝΑΝΕ ΠΟΛΥ, ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!


Επειδή όταν τα γράφουμε εμείς θεωρούνται ως μέρος μια ευρύτερης προπαγάνδας με κομματικές ρίζες παραθέτουμε τα όσα αναρτήθηκαν στο προφίλ του γνωστού σκηνοθέτη της σατιρικής εκπομπής Πατάτες Αντιναχτές. Ο Νικόλας Κουμίδης είναι και γνωστός άρρωστος ομονοιάτης!

"Τα τελευταία χρόνια η διοίκηση της Ομόνοιας έκαμεν 754 λάθη, και συνεχίζει να κάμνει και φταίνε όλοι οι υπόλοιποι εκτός από τους πραγματικούς φταίχτες. Ο ανέτοιμος Μπουθόν είναι λίγο πιο αργός από τον επιτάφιο, τα έκανε σκατά και φταίει ο διαιτητής! Μάλλον αυτός που τον έβαλε να παίξει φταίει. Είναι ο ίδιος που έκανε ολόκληρο σίριαλ για το Μαρκάσα το καλοκαίρι ....άσχετα αν ο Μαρκάσα είναι για το τσιόλο και στο τέλος βράζει το πάγκο. Είναι οι ίδιοι που έφεραν πίσω το Γέβριτς, και στο παραλίμνι πόζαρε για μια ωραία φωτογραφία, να μεν αναφέρουμε το δύκολο τέρμα που έφαε στην Ευρώπη πέρσι ......είναι αυτοί που άφησαν το γκράντε επιθετικό Ρενχίφο γιατί δεν είχαν λεφτά να φέρουν άλλο..πως να έχουν αφού τα δώσανε σε κάποιους άσχετους πρόπερσι!
Αν μας έβαζαν εμάς το γκολ που βάλαμε, θα πηγαίναμε μέχρι και στο διάστημα κλαίγοντας ότι ήταν offside. Τα κάνανε θάλασσα και μας πουλούν παραμύθια...φταίει ο διαιτητής, φταίει η ΚΟΠ, φταίει η παράγκα .... ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ..... ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΙΝΕΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ, και όσο καταφέρνουν να πουλούν τις αρλούμπες στους καημένους Ομονοιαάτες....τόσο πιο πίσω θα μένουμε. Ρωτούν μας με ποια ομάδα είμαστε και αντρεπούμαστε να πούμε. Πήαιννε σπίτι σου κύριε Μιλτή και πάρε μαζί σου και τη παράγκα ....μην ξεχάσεις το Λάρκου ...."

1 σχόλιο: