Ο Τρισκόφσκι κτύπησε τρις!



Ο Ιβαν Τρισκόφσκι κτύπησε τρις και ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε την ΑΕΚ με 3-0.
Ο Τρίσκο μου θύμισε τον παλιό καλό Τρισκόφσκι που τα ποσοστά του εντός στόχου θύμιζαν μπασκετμπολίστα! 4 στα 3 είχε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ ο Ιβάν και αν ο αμυντικός της ΑΕΚ δεν επέκρουε και το άλλο σουτ με υπερένταση πάνω στη γραμμή ίσως μιλούσαμε και για 4 στα 4.
Ο ΑΠΟΕΛ πάντως πήρε το ντέρμπι απέναντι στη μαχητική ΑΕΚ χωρίς να παίξει καλό ποδόσφαιρο, επηρεαζόμενος ίσως και από τις πολλές απουσίες.  Κορυφαίος από τον ΑΠΟΕΛ ήταν αναμφισβήτητα ο Ιβάν Τρισκόφσκι ενώ πολλές μάχες έδωσε και ο Σολάρι.

Τα αμφισβητούμενα
Ο αγώνας είχε πολλές αμφισβητούμενες φάσεις. Η ΑΕΚ διαμαρτύρεται έντονα για ένα πέναλτι που ζήτησε και δεν τις δόθηκε αμέσως μετά την επίτευξη του πρώτου γκολ του ΑΠΟΕΛ. Παρόλο που άκουσα τους αθλητικογράφους που μετέδιδαν τον αγώνα να μιλούν για καθαρό πέναλτι, εγώ προσωπικά βλέποντας τη φάση πάνω από 10 φορές, σε αργή κίνηση και από 3 διαφορετικές κάμερες, υποστηρίζω ότι ο Παρντόν σε καμία περίπτωση ΔΕΝ ανέτρεψε τον Μιτίδη! Ο τερματοφύλακας του ΑΠΟΕΛ στάθηκε ακίνητος και ο νεαρός επιθετικός της ΑΕΚ έπεσε σέρνοντας το πόδι του για να εκμαιεύσει το πέναλτι (κάτι που έκανε και στο Β ημίχρονο). Σωστά λοιπόν ο διαιτητής, κατ΄ εμένα,  του έδειξε κίτρινη κάρτα (κάτι που δεν έκανε σε παρόμοια φάση στο Β μέρος)!

Η ΑΕΚ έχει δίκαιο να διαμαρτύρεται για ένα γκολ που της ακυρώθηκε ως offside όταν το σκορ ήταν 2-0. Η επόπτης αδικαιολόγητα ακύρωσε αυτό το γκολ. Οι επόπτες και οι διαιτητές που διαπράττουν τέτοια σοβαρά λάθη θα πρέπει να  τιμωρούνται παραδειγματικά αφού εκτός από την αδικία που διαπράττουν, διασύρουν και τις ομάδες που με τα λάθη τους ευνοούνται!

Ο ΑΠΟΕΛ διαμαρτύρεται για πολλές κίτρινες κάρτες που δεν δόθηκαν σε παίκτες της ΑΕΚ, οι οποίες κάρτες μπορούσαν πολύ άνετα να μετατραπούν και σε κόκκινες αφού εκτός από την περίπτωση του Μιτίδη που αναφέρουμε πιο πάνω, κάποιοι παίκτες της ΑΕΚ επέδειξαν αντιαθλητική, μέχρι και εγκληματική συμπεριφορά μέσα στο γήπεδο (π.χ. Σκοπελίτης).  

1 σχόλιο:

  1. File mou 8a diafoniso mazi sou, nomizo oti itan ka8aro penalty... To de3i podi tou pardo xtipa ton antipalo gonato me gonato... Kai eksalou giati na kami 8eatro afou 8a emene monos tou me to terma??

    Na se rotiso kai na mou pis ilikrina , an eimastan emeis stin 8esi tis aek den 8a 8elame penalty se auti tin 8esi???

    Kai kati telefteo den eimai antiapoelistas (eimai apoelistas isios se auta pou ekfrazome), o dietitis itan entelos anikanos ... Tou ksefigan para poles kartes pou itan iper mas

    ΑπάντησηΔιαγραφή