Αντίο 2011, θα σε θυμόμαστε για πάντα!






Την πιο επιτυχημένη ποδοσφαιρική χρονιά στην ένδοξη ιστορία του διήνυσε ο ΑΠΟΕΛ το 2011! 
Το καλοκαίρι του 2011 με το τέλος του πρωταθλήματος ο ΑΠΟΕΛ πανηγύρισε το 21 πρώτο του τρόπαιο (και για να μην ξεχνιόμαστε, έγινε ξανά η ομάδα με τα περισσότερα πρωταθλήματα Κύπρου). Λίγο αργότερα, με την έναρξη της νέας περιόδου κατέκτησε το Super Cup, απέναντι στην αιώνια αντίπαλο (με τον Χρήστο Κόντη να μας χαρίζει το τελευταίο γκολ της καριέρας του…).
Στα προκριματικά για το Champions League, περάσαμε σαν σίφουνας από Αλβανία (Σκεντερμπέου), Σλοβακία (Σλόβαν) και Πολωνία (Βίσλα) πετυχαίνοντας τον μεγάλο στόχο: Την είσοδο στους ομίλους του Champions League!
Το ταξίδι στα αστέρια έγινε γεγονός και οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ έμελλε να γίνουν αστεροσκόποι αφού στην ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν έφταναν τα αστέρια του γαλαξία των ομίλων. Ο ΑΠΟΕΛ κοιτούσε ακόμα πιο ψηλά!
Έτσι, μετά τον πρώτο στόχο που ήταν η είσοδος στους ομίλους, επιτεύχθηκε ο δεύτερος που ήταν μια νίκη στο ΓΣΠ, ο τρίτος που ήταν η διασφάλιση της συνέχισης της Ευρωπαϊκής πορείας μέσω του Europa League, ο τέταρτος που ήταν η πρόκριση στους 16 του Champions League και ο πέμπτος που ήταν η πρωτιά του ομίλου!
Η ποδοσφαιρική Ευρώπη, αφού πρώτα ξαφνιάστηκε, όταν συνήλθε άρχισε να μοιράζει εγκωμιαστικά σχόλια στην κυπριακή ομάδα – Σταχτοπούτα που θέλει και μέχρι στιγμής το καταφέρνει να γίνει βασίλισσα της Ευρώπης!
Το 2011 έφυγε και εμείς η ευλογημένη γενιά ΑΠΟΕΛιστών που ζήσαμε αυτό που πριν μερικούς μήνες ήταν αδιανόητο να το σκεφτόμαστε καν, θα θυμόμαστε για πάντα με νοσταλγία αυτή τη χρονιά!  Θα την θυμόμαστε σαν την ενδοξότερη χρονιά στην ιστορία του ΑΠΟΕΛ, εκτός και αν… το 2012 η ομάδα μας πετύχει αυτό που δεν τολμούμε ούτε να ονειρευτούμε.
Από αυτή την ομάδα, όμως, όλα να τα περιμένεις…

Με το δεξί!
Με το δεξί πρέπει να μπει ο ΑΠΟΕΛ το 2012 και να συνεχίσει να είναι μπροστά στη βαθμολογία μέχρι τέλους! Όσοι πόνταραν την δική τους επιτυχία στην κούραση μας από τους ομίλους του Champions League έχουν χάσει τον ύπνο τους (και αυτό φαίνεται και από τις σπασμωδικές τους κινήσεις)!

Μπίδης
Το θέμα Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης έκλεισε αισίως. Θα απολαμβάνουμε τον Μπίδη με τα γαλαζοκίτρινα για ακόμα 3,5 χρόνια! Σοφή κίνηση και από τις δύο πλευρές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου