Η Χήνα δεν πέταξε αυτή τη φορά...


ΑΠΟΕΛ-Απόλλων: 2-1
Όλα έδειχναν ότι θα γίνουμε στο ίδιο έργο θεατές και ότι η χήνα θα ξαναπετούσε μέσα από τον φούρνο. Ο ΑΠΟΕΛ είχε την κατοχή, ήταν καλύτερος και κυκλοφορούσε την μπάλα μέχρι την αντίπαλη περιοχή , όμως, να μπορεί να γίνει επικίνδυνος.  Αντίθετα, αντίπαλη ομάδα (ο Απόλλωνας αυτή τη φορά), χωρίς να μπει καν μέσα στη περιοχή μας στο πρώτο μακρινό σουτ προηγήθηκε με 0-1 (ότι ακριβώς έγινε με την ΑΕΛ).
Ευτυχώς αυτή τη φορά οι παίκτες μας είχαν το κουράγιο και τα ψυχικά αποθέματα να γυρίσουν το παιχνίδι, πρώτα με ένα παλικαρίσιο γκολ του Σάββα Πουρσαϊτίδη  (το οποίο περιμέναμε διακαώς πολύ καιρό και πανηγυρίσαμε έξαλλα) και στις καθυστερήσεις με ένα γκολ του Χαραλαμπίδη μετά από ριμπάουντ που πήρε σε σουτ του Ολιβέιρα.
Για ακόμα μια φορά πάντως ήταν εμφανές το πρόβλημα που η ομάδα έχει στην επίθεση αφού δεν μπορεί να τελειώσει εύκολα τις φάσεις (και κατ’ επέκταση τα παιχνίδια).

Γιατί θέλουμε μια μεταγραφή στην επίθεση
-        Επειδή ο Ατόρνο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ σέντερ φορ!
-        Επειδή ο Σολάρι δεν έχει καταφέρει να πιάσει την απόδοση που όλοι περιμέναμε.
-        Επειδή, ακόμα και αν ο Σολάρι καταφέρει να «ανεβεί» χρειαζόμαστε ακόμα ένα καθαρόαιμο επιθετικό.
-        Επειδή με το στυλ παιχνιδιού που αγωνίζεται ο ΑΠΟΕΛ χρειάζεται ένα παίκτη killer στην κορυφή
-        Επειδή με τη φυγή των Μπελάιτ και Γιάχιτς η ομάδα έχει αποδυναμωθεί και έχει πλέον λιγότερες λύσεις (παρόλο που ο Έλτερ Σόουζα έδειξε ότι μπορεί να προσφέρει περισσότερα από τους δύο που έφυγαν).
-        Επειδή έχουμε τα χρήματα και ορούμε αν θέλουμε να βρούμε κάτι καλό.
-        Επειδή θέλουμε επιτέλους φέτος να κάνουμε το περιβόητο back to back!

Έλτερ Σόουζα
Ο Πορτογάλος έδειξε ότι ήταν πολύ καλή επιλογή. Πάτησε αμέσως χορτάρι και έδειξε ότι μπορεί να αποτελέσει πολύ ισχυρό όπλο στα χέρια του Ιβάν. Μαζί με τον Μαρσίνιο μπορούν να κάνουν πράγματα και θαύματα στην επίθεση! Αρκεί να υπάρχει και κάποιος να σπρώχνει την μπάλα στα δίκτυα…

Πανικός για την Lyon
Πανικός γίνεται από τους φίλους του ΑΠΟΕΛ που ετοιμάζονται να κάνουν και τους γάλλους φιλάθλους να παραμιλούν!

Το καπέλο (που έγινε φέσι)
Έχω γίνει δέκτης πολλών παραπόνων από φίλους ΑΠΟΕΛίστες σχετικά με τα καπέλα που επιβάλλονται στα εισιτήρια των αγώνων του ΑΠΟΕΛ. Είσαστε η μόνη ομάδα στην οποία ποτέ δεν έχει γίνει μείωση της τιμής των εισιτηρίων,  οι οπαδοί μας πληρώνουν τα πιο ακριβά εισιτήρια διαρκείας στην Κύπρο, ακολουθούμε πιστά την ομάδα σε όλες τις διοργανώσεις : Πρωτάθλημα – Ευρώπη – Κύπελλο, εντός, εκτός ακόμα και στο εξωτερικό, και η διοίκηση ζητά να πληρώσουμε επιπλέον καπέλο! Κατανοώ απόλυτα αυτούς που διαμαρτύρονται αφού δεν είναι θέμα χρημάτων. Ο ΑΠΟΕΛίστας έχει δείξει διαχρονικά ότι δίνει ακόμα και από το υστέρημά του για την αγαπημένη του ομάδα. Το θέμα είναι να μην τον κάνουν να αισθάνεται κορόιδο… Ας το προσέξει λοιπόν αυτό η διοίκηση…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου