Το άκρο άωτο της παραλογίας


Αν και η επικαιρότητα επικεντρώνεται στην νίκη με τον Άρη την οποία θεωρώ πολύ μεγάλης σημασίας για την μετέπειτα πορεία μας το συγκεκριμένο άρθρο θα στραφεί σε μια εντελώς διαφορετική κατεύθυνση που για διάφορους λόγους δεν είδε ποτέ την δημοσιότητα.

Είμαι ένας οπαδός που μετά την επιστροφή μου από τις σπουδές το 2000 δεν έχω χάσει αγώνα της Ομάδας μας με εισιτήριο διαρκείας από τότε που δεν ήταν και πολύ .... της μόδας. Ταξίδεψα στα περισσότερα παιγνίδια του εξωτερικού.

Προσπαθώ να προμηθευτώ το μαγικό χαρτάκι για τον αγώνα με την Λυών χωρίς αποτέλεσμα. Αντιλαμβάνομαι ωστόσο πως ο αριθμός εισιτηρίων που μας δόθηκε είναι πολύ μικρός και είναι πέρα για πέρα φυσικό κάποιοι να μείνουν πίσω ... ένας εκ των οποίον έτυχε να είμαι εγώ. Δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα με αυτό, απλά θέλω να θέσω κάποια πράγματα προς προβληματισμό για τους αρμόδιους.

Κρίνω σωστό όπως η διοίκηση οργανώσει μια δίκαιη πολιτική για το συγκεκριμένο θέμα και δεν αναφέρομαι στον συγκεκριμένο αγώνα αλλά σε μελλοντικούς. Θα πρέπει λοιπόν να εφαρμοστεί ένα σύστημα αξιολόγησης ούτως ώστε να αποφεύγονται τέτοιες αδικίες.

Εγώ δεν θα πάω. Έχω ακούσει άτομα όμως που θα πανε, οι οποίοι κάθε εβδομάδα όταν προσπαθώ να τους πείσω να έρθουν μαζί μου στους αγώνες του πρωταθλήματος η απάντηση τους είναι "Σιγα να μεν πάω να φάω τα νερά τζαι να βλέπω τον Γιοβάνοβιτς να μου βάλλει τον Νεκτάριο μπακ-αριστερό"¨. ή ακόμα "οι ρε φίλε, εννα το δω που σπίτι μου, εν τους διώ 20 ευρώ ".

Άκουσα πως δόθηκαν εισιτήρια σε κατόχους διαρκείας Gold. Εντάξει εγώ δεν είμαι Gold. Άλλα κατέχω την συγκεκριμένη θέση για 12 χρόνια τώρα. Γνωρίζω άτομο με Gold που μόλις φέτος αποφάσισε να το αγοράσει και αυτό γιατί αντιλήφθηκε πως η Ομάδα μας κεντά μέσα στο γήπεδο! 
Είναι δίκαιο αυτό;

Γιατί να μην εφαρμοστεί ένα σύστημα αξιολόγησης που θα λέει, π.χ.
- Για κάθε χρόνο που ανανεώνεται ένα διαρκείας +100 βαθμούς
- Για κάθε ταξίδι στο εξωτερικό όπου δεν πωλούνται όλα τα εισιτήρια +50 βαθμούς
- Για κάθε ταξίδι όπου η ζήτηση είναι περισσότερη από την προσφορά -50 βαθμούς (ούτως ώστε κάποιος που θα πάει φέτος στην Λυών να μην πάει και του χρόνου στην Μαδρίτη και να κρατείται μια σειρά για να ικανοποιηθούν όλοι).
- Για κάθε επιπλέον οικονομική εισφορά στην ομάδα +κάποιους βαθμούς.
- κλπ

Μια φόρμουλα είναι η οποία μπορεί χρόνο με τον χρόνο να βελτιώνεται. Ωστόσο για να δουλέψει αυτό θα πρέπει να υπάρχει διαφάνεια. Αν ζητηθεί από οπαδό της Ομάδας να του εξηγηθεί γιατί ο Γιαννάκης θα πάει στην Λυών, θα πρέπει να του απαντήσει κάποιος "επειδή έχει 2000 βαθμούς και ο λόγος που έχει τόσους είναι αυτός!".

Πραγματικά θεωρώ αδιανόητο που θα μείνω σπίτι να δω τέτοιο ιστορικό αγώνα από τον καναπέ τη στιγμή που κάποιος κύριος Πανίκος θα πάει μαζί με την γυναίκα του (που κάθε Σάββατο τον δέρνει για να μεν συναφέρνει την λέξη ΑΠΟΕΛ) μαζί με τα 2 κοπελλούθκια του που κάθε Σαββατο ο νους τους εν πάνω στο PlayStation.

Το άκρο άωτο της παραλογίας όμως είναι άλλο. Εγώ να ψάχνω εισιτήριο και να μην καταφέρνω να βρω και κάποιοι να καταφέρνουν να εξασφαλίζουν εισιτήρια για κληρώσεις με SMS σε κάποιο 090 αριθμό ... ΕΛΕΟΣ!!! ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΑΥΤΟΙ ΚΥΡΙΟΙ?!?!?!?

2 σχόλια:

  1. H omada en ipoxrea na dosei stous xorigous tis! (MTN klp) eto pou ta ivran! Na men laloume oti mas katevei! Oloi theloume na pame... ti na ginei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν είναι υποχρεωμένη να δόσει στους χορηγούς και αυτό είναι γνωστό. Τώρα αν θέλει να δόσει για να τους "καλοκρατήσει" είναι άλλο θέμα.

    Ας τους δόσει! Γιατί όχι! Αλλά να μην είναι προκλητικοί προς τον κόσμο που αγαπά αυτήν την Ομάδα. Εμείς να ψάχνουμε ένα εισιτήριο και άλλοι να τα ψάχνουν για να τα κληρώνουν σε SMS διαγωνισμους για να κερδοφορούν.

    ΑΙΣΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή