Ο Δημήτρης Χριστόφή στο Πραλίνα



Την πιο κάτω ιστορία μου την διηγήθηκε αναγνώστης της στήλης και την μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη αφού – το τονίζω – δεν ήμουν παρόν όταν συνέβηκε:
Ο εκ Κοκκινοχωρίων ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Δημήτρης Χριστοφή, παρκάρει το διπλοκάμπινό του ακριβώς έξω από το γνωστό καφέ της Στασικράτους και κατεβαίνει από το αυτοκίνητο φορώντας ασορτί γυαλιά ηλίου και έχοντας ένα στυλάκι «κοιτάξτε με, εγώ είμαι!»
Περνώντας μπροστά από το πεζοδρόμιο σκοντάφτει μόνος του και πέφτει φαρδύς πλατύς κάτω! Ξαφνικά, από το πουθενά ακούστηκε ένα σφύριγμα! Οι παρευρισκόμενοι έστρεψαν απορημένοι τα κεφάλια τους για να δουν γνωστό διαιτητή που έπινε εκεί το φραπεδάκι του, όρθιο να καταλογίζει πέναλτι!  

Οι αιώνια αδικημένοι
Οι παντοτινά κλαμένοι και αιώνια αδικημένοι κέρδισαν την αντίπαλό τους με δύο γελοία πέναλτι. Όταν ρωτήθηκε για το θέμα ο εκπρόσωπός τύπου τους, απάντησε το εξής αστείο: «Δεν σχολιάζουμε συγκεκριμένες φάσεις» (όταν δεν σας συμφέρει, συμπληρώνω εγώ…).

4 σχόλια:

  1. Ο ζαφειράκος απέβαλε και το πεζοδρόμιο...
    Μετα περιμεναν 40 λεπτα τον σπεσιαλίστα Φρεντυ να έθει να εκτελέσει το πεναλτυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. mia zoi omonoia .oso gia ti dietisia men milate fenete sta anametaksi mas mats .paidia dietiton .ksilo exete na fate!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή