Ας παλέψουμε τις πιθανότητές μας…




Στο Champions League
Οι ευρωπαϊκοί στόχοι του ΑΠΟΕΛ επιτεύχθηκαν και με το παραπάνω αφού η ομάδα βρίσκεται ήδη στις 16 καλύτερες της Ευρώπης! Όμως, η ομάδα μας έχει τις πιθανότητές της για ακόμα ένα βήμα και θα πρέπει να τις παλέψει όσο μπορεί.
Στο καμίνι του ΓΣΠ όλα μπορούν να συμβούν στις 7 του Μάρτη. Όπως λύγισαν άλλες ομάδες μεγαλύτερες από τη Ολίμπικ Λυών, μπορεί  το ίδιο να γίνει και με τη γαλλική ομάδα. Φτάνει οι παίκτες μας να μπουν στο γήπεδο δυνατά και αποφασισμένοι. Η βοήθεια του κόσμου, δεν το συζητώ, θα είναι δεδομένη!
Διανύουμε την πιο πετυχημένη χρονιά που είχε ποτέ κυπριακή ομάδα και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνούμε! Μια ακόμα επιτυχία, όμως και ένα επιπλέον βήμα στην Ευρώπη δεν θα χαλούσε κανένα μας…

Στο κυπριακό πρωτάθλημα
Εμείς οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ δεν είμαστε αχάριστοι!  Είμαστε απλά απαιτητικοί! Δεν θέλουμε τα πάντα… Θέλουμε αυτά που η ομάδα μας μπορεί! Θέλουμε να βλέπουμε παίκτες και τεχνική ηγεσία να προσπαθούν, να παλεύουν και να πετυχαίνουν το καλύτερο δυνατό.
Η απώλεια του πρωταθλήματος δεν θα είναι καταστροφική, ειδικά φέτος που η ομάδα έκανε αυτή την καταπληκτική πορεία στην Ευρώπη. Θα είναι όμως αχώνευτη, αφού ο ΑΠΟΕΛ έδειξε ότι μπορεί να κατακτήσει και το κυπριακό πρωτάθλημα! Αφού με μερικές μικρές διορθωτικές κινήσεις είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Κύπρο με διαφορά.
 Ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να κατακτήσει αυτό το πρωτάθλημα! Γι’ αυτό το ζητούν οι οπαδοί του!
Τίποτα δεν έχει χαθεί ακόμα! Με αντεπίθεση διαρκείας και με την απόδοση που πρέπει στους επόμενους αγώνες και τα play offs ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να βρεθεί στην κορυφή! Φτάνει να δούμε τον ΑΠΟΕΛ που όλοι θέλουμε να βλέπουμε στο γήπεδο…

 Μην σταματάς, λοιπόν, ούτε λεπτό κ’ εμείς ξανά θ’ ανάβουμε φωτιά…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου