Τέρμα τα χαϊδέματα!


Αν είχαμε ένα ΓΣΠ "ηφαίστειο" θα έλεγα πως μπορούμε να κερδίσουμε όλα τα εναπομείναντα παιγνίδια και να κάνουμε το ονειρεμένο b2b. Χάσαμε σήμερα από μια ομάδα που σε καμία περίπτωση δεν ήταν ανώτερη από εμάς. 2 ευκαιρίες  = 2 τέρματα για τους ανώμαλους και το χειρότερο είναι = 0 βαθμούς για εμάς. 

Ποιός φταίει; Οι αιτίες πολλές. Φυσιολογική κούραση, έλλειψη πάθους στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, τα γελοία σφυρίγματα σε ορισμένες περιπτώσεις. Τεχνικά η ανάπτυξη της Ομάδας μας ήταν προβλεπτή. Για άλλη μια φορά θα σταθώ πως φαίνεται καθαρά πως η Ομάδα δεν δουλεύει καθόλου τις στατικές φάσεις αφού σε όλες τις περιπτώσεις το μόνο που κάνουμε είναι είτε επιθετικό φάουλ αλλά κυρίως προπόνηση στους αντίπαλους τερματοφύλακες. (αλήθεια, πόσες φορές σκοράραμε φέτος από στατική φάση;;;;;;).

Τέλος, την μεγαλύτερη ευθύνη την έχει ο κάθε ΜΑΛΑΚΑΣ που μεταφέρει φωτοβολίδες, κροτίδες και προβαίνει σε ενέργειες που γνωρίζει πως θα μας στερήσουν την παρουσία μας στην έδρα. Τέρμα τα χαϊδέματα και το τράβηγμα του αυτιού. Καλώ τον κάθε γνήσιο Πορτοκαλί να μην ξαναεπιτρέψει στον κάθε άχρηστο (κυρίως στην Νότια) να αμαυρώνει το όνομα των πιο χαρισματικών οπαδών της νήσου και ίσως της Ευρώπης.

Το ηφαίστειο πρέπει να είναι ενεργό σε κάθε αγώνα. Η κούραση των ποδοσφαιριστών και το πάθος ελέγχονται από την γεμάτη κερκίδα.Τα φάλτσα σφυρίγματα μπορούν να εξαλειφθούν με την βοήθεια του κόσμου μας.

ΑΠΟΕΛίστα! Είδες ξανά φωτοβολίδα στο γήπεδο; Ξέρεις τι πρέπει να κάνεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου