Ποιος Λαός;;; - Λαοφιλέστερος ο ΑΠΟΕΛ!!!


Στο 31,4% οι γαλαζοκίτρινοι, στο 28% η Ομόνοια

Σε συνέντευξη τύπου που διοργανώνεται από το «Πανεπιστήμιο Λευκωσίας» ανακοινώνονται τα αποτελέσματα της μεγαλύτερης έρευνας που έγινε ποτέ και αφορά στο Κυπριακό ποδόσφαιρο και τις αντιλήψεις του κοινού σε σχέση με αυτό. Η έρευνα επιχορηγείται από την Λαϊκή τράπεζα και έχει γενικό τίτλο: «Κυπριακό ποδόσφαιρο και αντιλήψεις».
Πιο ενδιαφέρον ερώτημα είναι αυτό της ομάδα που υποστηρίζουν οι Κύπριοι, με το δείγμα να είναι στα 2000 άτομα όλων των φύλων και ηλικιών σε Παγκύπρια κλίμακα. Όπως προκύπτει από την έρευνα, λαοφιλέστερη ομάδα στο νησί μας είναι ο ΑΠΟΕΛ με ποσοστό οπαδών που φτάνει στο 31,4% του συνόλου.
Στη δεύτερη θέση η Ομόνοια με ποσοστό 28%, ενώ στην τρίτη θέση η Ανόρθωση με 16,4%. Ακολουθούν οι δυο ομάδες της Λεμεσού με τον Απόλλωνα πρώτο με 8,2% και την ΑΕΛ να είναι στην πέμπτη θέση με 4,5%.
Εκ των υπολοίπων άλλες τρεις ομάδες καταγράφουν το δικό τους ποσοστό και συγκεκριμένα η Νέα Σαλαμίνα με 3,1%, η ΑΕΚ με 2,6 και ο Ολυμπιακός με 1,8. Οι υπόλοιπες ομάδες καταγράφονται μαζί σε ποσοστό 5,4%.

Πηγή: 24sportshttp://www.cytoday.eu/index.php?id=357&nid=1818097
 

1 σχόλιο:

  1. Allo ena pexnidi pou 3ekina me 4-5-1 o ivan kai xoris to proto scorer tis omadas(solari).... Einai fanero oti i omada mas tous telefteous mines apodidi kalitera me to 4-4-2 alla o ivan epimeni sto 4-5-1.Akoma kai o ailton sto fetino protathlima den mpori na pezi monos sti korifi eidika pou tora i omada einai arketa kourasmeni kai den 8a exi voi8ies apo to kentro....

    Elpizo ola auta ta pragmata pou anafera na min gurisoun se mpoumera gia tin omada mas....

    ΑπάντησηΔιαγραφή