ΜΟΝΟ ΜΠΑΡΤΣΑ ή ΜΟΝΟ ΑΠΟΕΛ;



Έχω γράψει και στο προηγούμενο άρθρο μου ότι οι καιροί έχουν αλλάξει και ο τροχός έχει γυρίσει. Αν κάνετε μια έρευνα στα σχολεία, τουλάχιστο αυτά της Λευκωσίας, θα αντιληφθείτε ότι οι πλειονότητα των μαθητών δηλώνει ότι υποστηρίζει τον ΑΠΟΕΛ!
 
Ένα άλλο σημείο των καιρών είναι και κάποιοι μαθητές που όταν τους ρωτήσεις ποια ομάδα υποστηρίζουν απαντούν Μπαρτσελόνα, ή Ρεάλ ή Μίλαν κλπ.  Πρόκειται κυρίως για παιδιά Ομονοιατών που ντρέπονται να δηλώσουν την οικογενειακή τους ομάδα και επιλέγουν μια ξένη.

Άκουγα τις προάλλες από ένα ραδιοφωνικό σταθμό, κάποιο ακροατή που παραπονιόταν ότι ο γιος του στην ερώτηση «ποια ομάδα υποστηρίζεις;», απαντά ΜΟΝΟ ΜΠΑΡΤΣΑ και έλεγε ότι το ποδόσφαιρό μας έχει καταστραφεί και ότι δεν θα μείνουν φίλαθλοι να υποστηρίζουν κυπριακές ομάδες κλπ. Φυσικά, στην πορεία της συζήτησης, ο ίδιος ο ακροατής παραδέχτηκε ότι είναι Ομονοιάτης…

Το περιστατικό αυτό μου θύμισε τις δηλώσεις του πουρεκο-ομονοιάτη προέδρου Χριστόφια ο οποίος επειδή βλέπει τη δική του ομάδα  να παραπαίει, δήλωσε ότι δεν πάει καλά το κυπριακό ποδόσφαιρο γενικότερα… Μου θύμισε επίσης και τον μύθο ενός σοφού αρχαίου προγόνου μας, του Αίσωπου ο οποίος μας μίλησε για μια αλεπού που όσα δεν έφτανε τα έκανε  κρεμαστάρια…

Οι πλειοψηφία των παιδιών στην Κύπρο, δεν έχουν πρόβλημα συνείδησης και ξέρουν την ομάδα που υποστηρίζουν (είμαι σίγουρος ότι εκτός από αυτούς που δηλώνουν ΜΟΝΟ ΑΠΟΕΛ, φέτος θα έχουν αυξηθεί και όσοι δηλώνουν ΑΕΛ).  
Εμείς οι ΑΠΟΕΛίστες είμαστε πάντως καιρού! Και στα πάνω και στα κάτω της ομάδας δηλώνουμε ΜΟΝΟ ΑΠΟΕΛ!

ΥΓ: Το σύνθημα ΜΟΝΟ ΑΠΟΕΛ βάλτε το καλά στο μυαλό σας γιατί θα σας πάρει και τα αυτιά το επόμενο Σάββατο!

Μόνο νίκη
Το Σάββατο απέναντι στην Ομόνοια θέλουμε ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ, για πολλούς λόγους: 1. Για να συνεχίσουμε να ελπίζουμε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, 2. Για να κόψουμε οριστικά το πρωτάθλημα από τους χόχους και 3. Για να τους δείξουμε ξανά ποια είναι η καλύτερη ομάδα στην Κύπρο.
Και μην ξεχνάτε το σύνθημα που θα κάνει τους απέναντι να βγάλουν εξανθήματα: ΑΠΟΕΛ - ΛΑΟΣ –ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ (επειδή, πλέον, εκτός από τον Θρύλο, έχουμε και τον Λαό)!

5 σχόλια:

  1. πωλούνται φανέλλες με logo: χοχοσπορ.κλαψ
    χρώμα: σκατί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακριβώς φίλε, πολύ εύστοχο το άρθρο σου...
    ΜΟΝΟ ΑΠΟΕΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ti omada na ipostirizoumen stin ΕΛΛΑΣ? ΕΜΕΙΣ ΟΙ αποΕΛΛΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή