Ποιοι κομματικοποιούν το κυπριακό ποδόσφαιρο

Αυτή τη βδομάδα γίναμε μάρτυρες ακόμα μιας χυδαίας προσπάθειας για κομματικοποίηση του κυπριακού ποδοσφαίρου από όργανα του ΑΚΕΛ. Μέσω του εκφραστικού του εντύπου, της εβδομαδιαίας εφημερίδας «Γνώμη» (γνωστής και ως «Χαραυγής Β») πανηγύριζε στη πρώτη της σελίδα (20 Μαΐου 2012) για τα τρόπαια που κατέκτησαν η αγαπημένη της ομάδα Ομόνοια αλλά και η ΑΕΛ έχοντας ως τίτλο: «Κατακόκκινα και το Κύπελλο και το  Πρωτάθλημα». Έγραφε επίσης «κόντρα στον πόλεμο και τις μεθοδεύσεις του ποδοσφαιρικού κατεστημένου», «πανηγυρίζουν οι λαϊκές δυνάμεις για την κατάκτηση των μεγάλων τροπαίων της φετινής ποδοσφαιρικής σεζόν»!

Ταυτίζει δηλαδή και την ΑΕΛ με το ΑΚΕΛ και προσπαθεί να οικειοποιηθεί  πρωτάθλημα και κύπελλο! Λες και αν το ΑΚΕΛ είχε την επιλογή Ομόνοια ή ΑΕΛ, δεν ξέρουμε τι θα προτιμούσε… Λες και δεν ξέρουμε ότι το ΑΚΕΛ αναγκάζει όλες τις ομάδες που ελέγχει  να σκύψουν προκειμένου να ανέβει πάνω τους η εκλεκτή ομάδα της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος και του ίδιου του προέδρου. Ευτυχώς, κάποιοι εκεί στην ΑΕΛ φαίνεται ότι ξύπνησαν και αντέδρασαν ζητώντας από την εφημερίδα να επανορθώσει!

Γράφουν, οι ανεκδιήγητοι, για «μεθοδεύσεις» και «κατεστημένα» και στην αμέσως επόμενη γραμμή πανηγυρίζουν ότι κατέκτησαν όλους τους τίτλους της ΚΟΠ! Φανταστείτε δηλαδή τι θα γινόταν αν στο ποδόσφαιρό μας δεν υπήρχαν κατεστημένα και μεθοδεύσεις…

(Το πιο πάνω μου θυμίζει ένα άλλο ανέκδοτο: το κλάμα της Ομόνοιας για τον δήθεν κατατρεγμό της, όταν σε κάποιες άλλες εποχές, κάτω από ύποπτες συνθήκες, στοίβαζε τίτλους στις βιτρίνες της και έκανε χρυσές δεκαετίες…).
Κατά τα άλλα ο πουρεκοομονοιάτης πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, καταγγέλλει διαφθορά και κομματικοποίηση του κυπριακού ποδοσφαίρου!!!

Για το πώς προέκυψε, όμως, – ιστορικά -  η κομματικοποίηση του κυπριακού ποδοσφαίρου και για το 
ποιοι ευθύνονται για αυτή διαβάστε περισσότερα εδώ...

1 σχόλιο: