Επιτέλους - όλα αυτά για τα οποία υποστηρίζουμε σε ένα μόνο άρθρο!


Πάει καιρός που ασχολούμαστε με το μέλλον της Ομάδας. Οι περισσότεροι από εμάς βλέπουν το σήμερα (ίσως και λίγο από το χθές και το αύριο) αλλά όχι μέλλον της Ομάδας μετά από 2-3 χρόνια.

Πρόσφατα το apoel.net έχει δημοσιεύσει το πόρισμα της KPMG το οποίο μας βρίσκει 100% σύμφωνους!


Το ιδιόκτητο γήπεδο ολοένα και γίνεται επιτακτική ανάγκη, όχι για την πλάκα και το prestige της Ομάδας αλλά καθαρά για την οικονομική του επάρκεια. Αλήθεια, ποιος μένει μια ζωή να νοικιάζει ένα διαμέρισμα και δεν κτίζει σε κάποια στιγμή το δικό του σπίτι; Ακόμα και αν δεν τα έχει - με ένα δάνειο, με χίλιους τρόπους!

Τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Ομάδας μας που όπως και να έχει, μπορεί η LTV να είναι ο μεγαλύτερος μέτοχος της εταιρείας αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να μας ρουφά το αίμα. Πρέπει να καταλάβει η LTV πως αιμοδότης της Ομάδας είναι ο ίδιος ο κόσμος και κανένας άλλος.

Το OrangeTV (APOELTV) που είχαμε εισηγηθεί μέσα από αυτό το blog! Υπάρχει ο κόσμος και ο τρόπος ! Υπάρχει "παρθένο μάρκετ" στον τομέα αυτό που η εταιρεία πρέπει να εκμεταλλευτεί!

Υπάρχουν πολλά που αναλύει η πιο πάνω μελέτη μεταξύ άλλων το προπονητικό κέντρο, το scouting team, το merchandising κλπ.

Μέσα σε αυτά όλα εγώ θα αναφέρω και ένα ταξιδιωτικό γραφείο που να μπορεί να κερδίζει μέσα από τα πορτοκαλί Ευρωπαϊκά πακέτα. Δεν υπάρχει λόγος να κερδοφορεί ο οποιοσδήποτε σε βάρος της Ομάδας μας - αν το δούμε ο καθένας από αυτή την πλευρά θα το κλείσουμε και ούτε που θα το καταλάβουμε πως μας ήρθε!

Καλό Σαββατοκύριακο και μην ξεχνάτε πως οι μεταγραφές δεν είναι το μόνο θέμα που πρέπει να μας προβληματίζει σαν ΑΠΟΕΛίστες ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου