Δάνειο εκατομμυρίων !?!


Ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο δημοσιεύεται σήμερα στο sigmalive.com. Συγκεκριμένα γίνεται αναφορά για την απομάκρυνση του Μιχάλη Σαρρή από την θέση του προέδρου του διοικητικού συμβουλίου της Λαϊκής Τράπεζας από τον Δημήτρη Χριστόφια. Οι λόγοι, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνουν, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα και τα εξής:

"Ένας άλλος λόγος, πολύ σοβαρός, για τον οποίο η Κυβέρνηση αποφάσισε να σηκώσει τον Μ. Σαρρή από την προεδρία της Λαϊκής, ήταν και η άρνηση του τελευταίου να παραχωρήσει «πολλά εκατομμύρια» δάνειο στο σωματείο «Ομόνοια», το οποίο στις αρχές Ιουλίου έπρεπε να εκπληρώσει πολλές οικονομικές υποχρεώσεις. Άνθρωποι του ΑΚΕΛ, που πήγαν στη Λαϊκή και είχαν συνάντηση με τον πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου, τον πίεσαν ασφυκτικά να παραχωρήσει το δάνειο, ο Μ. Σαρρής, όμως, αρνήθηκε, για τον απλούστατο λόγο ότι δεν υπήρχαν τόσα λεφτά για να παραχωρηθούν ως δάνειο σε αθλητικό σωματείο. Σημείωσε, επίσης, ότι η τράπεζα έψαχνε απεγνωσμένα τρόπους για να καλύψει τις δικές της ανάγκες για ανακεφαλαιοποίησή της χωρίς επιτυχία.

Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι μετά την αποτυχία εξασφάλισης δανείου από τη Λαϊκή, η Ομόνοια απευθύνθηκε στην Τράπεζα Κύπρου, απ' όπου επίσης εισέπραξε αρνητική απάντηση. Κύκλοι της Τράπεζας Κύπρου συνδέουν, μάλιστα, την αιφνίδια παραίτηση του τέως διευθύνοντος συμβούλου της, Ανδρέα Ηλιάδη, με την άρνησή του να παραχωρήσει δάνειο στην Ομόνοια."

Πηγή : http://www.sigmalive.com/news/politics/514612

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου