Καλώς όρισες Χρήστο!



Μετά από το σκληρό πόκερ στο οποίο αναφερθήκαμε σε προηγούμενο άρθρο μας, έγινε πολύαναμενόμενη ανακοίνωση της μεταγραφής του Χρήστου Καρυπίδη.

Είναι περιττό να σας πω ποιος κέρδισε και ποιος έχασε (και) σ εαυτή την παρτίδα. Ο ΑΠΟΕΛ πήρε αυτό που ήθελε και με τους όρους που ήθελε, ενώ οι απέναντι προσπαθούν με παραπλανητικές πληροφορίες που διαρρέουν προς τους οπαδούς τους να δείξουν ότι «κάτι» κέρδισαν από αυτή την υπόθεση.

Ο έμπειρος αμυντικός με θητεία σε Κέρκυρα, ΠΑΟΚ, Χέρτς και Ομόνοια, αναμένετε να δώσει σημαντικές λύσεις σε ένα τομέα που ο ΑΠΟΕΛ έδειξε να πονά! Ο Κάρυ, εκτός από τη βοήθεια σαν σέντερ μπακ (όπου έχουμε σοβαρό πρόβλημα), μπορεί να αγωνιστεί και σαν αμυντικός μέσος – μια θέση από την οποία θα απουσιάσει ο Μοραίς τα πρώτα παιχνίδια πρωταθλήματος, και στην οποία σίγουρα θα χρειαστούμε βοήθειες φέτος αφού πίσω από τους Μοραίς και Πίντο δεν φαίνεται να υπάρχει κανείς…

Ο Καρυπίδης είναι κάτι περισσότερο από ευπρόσδεκτος στον ΑΠΟΕΛ αφού, είναι καλός παίκτης, καλός χαρακτήρας και, κυρίως, είναι Έλληνας!

*Η διοίκηση με αυτή την κίνηση απάντησε στο ένα από τα τρία ερωτήματά μας. Αναμένουμε απάντηση για τα άλλα δύο…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου