ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ ΑΪΛΤΟΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!!




 
ΑΙΛΤΟΝ ΑΛΜΕΙΔΑ. Ίσως ο μεγαλύτερος παιχταράς που έπαιξε ποτέ στο κυπριακό πρωτάθλημα. Η περίπτωση ποδοσφαιριστή που έπεσε κατά λάθος με αλεξίπτωτο στον Αρχάγγελο και έγινε δικαίως το αγαπημένο παιδί των πορτοκαλί. Ο άνθρωπος ο οποίος βοήθησε τα μέγιστα στις σημαντικότερες επιτυχίες του ΑΠΟΕΛ και ολόκληρου του κυπριακού ποδοσφαίρου.
Όμως πρέπει να πωληθεί σήμερα. Εάν όντως οι Ρώσοι δίνουν 2 εκατομμύρια για τον Αίλτον Αλμέιδα και σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες εάν του προσφέρουν συμβόλαιο αξίας 500.000 ευρώ τον χρόνο τότε η διοίκηση μας κάνει ένα τραγικό λάθος που δεν τον παραχωρεί.  
Και εξηγούμαι:
Από τον Ιανουάριο θα μπορεί να διαπραγματευτεί την μετεγγραφή σε οποιαδήποτε ομάδα και ο ΑΠΟΕΛ δεν θα βάλει ούτε ένα ευρώ στο ταμείο του.
Ο παίχτης πολύ πιθανόν να είναι δυσαρεστημένος από την άρνηση της διοίκησης να τον παραχωρήσει αφού μέσω αυτής της συμφωνίας θα καρπωνόταν ένα αξιοσέβαστο ποσό και θα είχε την ευκαιρία να παίξει σε ένα πιο προηγμένο πρωτάθλημα. Όλοι ξέρουμε καλά επειδή το βιώσαμε ότι ένας δυσαρεστημένος Ailton χωρίς ευρωπαϊκό κίνητρο είναι στην καλύτερη περίπτωση ένας μέτριος παίχτης - και αυτό εάν δεν είναι τραυματίας.
Μετά τον αποκλεισμό θα είναι μια οικονομική ανάσα και από εκεί και πέρα υπάρχουν και άλλοι επιθετικοί στην ομάδα.
Η διοίκηση είχε ενώπιον της την πρόταση της Ρωσικής ομάδας προ ημερών και είχε όλη την ευχέρεια να αναπληρώσει το κενό που θα άφηνε ο παιχταράς μας, αφού θα είχε και την οικονομική ευρωστία αλλά και επιλογές.  Οι ίδιοι εξάλλου ντελάλιζαν όλα τα  προηγούμενα χρόνια ότι οι μεταγραφές της τελευταίας στιγμής είναι οι πιο επιτυχημένες άλλα και οι πιο συμφέρουσες.
Παράδειγμα ανικανότητας της διοίκησης ο νεαρός Πορτογάλος επιθετικός  της Everton, João Pedro Pereira Silva που χτυπούσαμε ρέστα για να αποκτήσουμε την περασμένη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και τελικά φέτος κατέληξε ελεύθερος στη  Λεφσκι Σοφιας.
Και ερωτώ. Αν είχατε την πρόταση της Ρώσικης ομάδας προ ημερών γιατί δεν την αρνηθήκατε εξ αρχής. Μήπως η αρχική σας σκέψη (που ήταν και η σωστή) ήταν να πωλήσετε τον παίχτη άλλα το ψεσινό πατατράκ σας έκανε να αναθεωρήσετε αφού φοβηθήκατε την οργή του κόσμου;

Ε όχι κύριοι, δεν θα μας πείσετε ότι ήταν και πάλι απόφαση του Ιβάν να παραμείνει,
είναι απλά και πάλι τα δικά σας μιλλοσφοτσισματα!!!! 

Άρθρο από τον:
ΑΠΟΕΛΑΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου