Η «παραίτηση» του Ιβάν και η μεταγραφή του Τζιόλη



Η «παραίτηση» του Ιβάν
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, αφού ανέλαβε την ευθύνη για τον αποκλησμό, έθεσε δημόσια την παραίτησή του ενώπιων της Διοίκησης του ΑΠΟΕΛ δηλώνοντας ότι θα  μείνει στην ομάδα μόνο αν ο κόσμος και οι διοικούντες πιστεύουν ότι ο ίδιος μπορεί να βοηθήσει την ομάδα.
Οι ευθύνες του Ιβάν είναι βαρύτατες, (όπως και αυτές της Διοίκησης και των ποδοσφαιριστών), λόγω των επιλογών του και της ομάδας που παρουσίασε. Ο Γιοβάνοβιτς δεν έπαψε από την μια μέρα στην άλλη να είναι καλός προπονητής! Ο σέρβος είναι προπονηταράς, αλλά είναι και αυτό που  του καταλογίζουν πλέον όλοι «ξεροκέφαλος»! Θα προτιμούσαμε, αντί να ερχόταν στη διάσκεψη τύπου μετά τον αποκλεισμό και να  μας πει ότι ο κόσμος είχε τελικά δίκαιο που αμφισβητούσε τις επιλογές του, να λάμβανε υπόψη του το αλάνθαστο αισθητήριο του αγνού ΑΠΟΕΛίστα και να ενεργούσε προληπτικά! Το ίδιο ισχύει και για το Δ.Σ. του ΑΠΟΕΛ!
Όπως αναμενόταν, η παραίτηση δεν έγινε αποδεκτή. Και πολύ σωστά δεν έγινε αποδεκτή! Τρεις μέρες πριν αρχίσει το πρωτάθλημα, δεν αλλάζεις προπονητή! Ειδικά αν αυτός είναι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς που έχει αποδείξει την αξία του! Αφού συζητήσεις μαζί του, τον κρατάς και τον στηρίζεις ώστε να διορθώσει τα πράγματα με τους παίκτες – δικής του επιλογής!
Στηρίζουμε Ιβάν Γιοβάνοβιτς και γυρίζουμε σελίδα! (Ελπίζω μόνο να γυρίσει σελίδα και ο ίδιος…).

Ο Τζιόλης στον ΑΠΟΕΛ
Μέσα σε όλο αυτό το κακό, ήρθε και η ανακοίνωση της μεταγραφής του Αλέξανδρου Τζιόλη στον ΑΠΟΕΛ. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία και είμαστε σίγουροι ότι θα βοηθήσει. Ακόμα ένας Έλληνας στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ μόνο κάτι θετικό μπορεί να είναι…

2 σχόλια:

  1. Για τον Αλμέιδα...ο ίδιος ο παίκτης θέλει να αποχωρήσει, άρα...?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν θέλει να αποχωρήσει να πάει στο καλό! Κανένας με το ζόρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή