Αιλτόρνο;

 

Ο ΑΠΟΕΛ έκανε εντυπωσιακό πέρασμα από την δύσκολη έδρα του Παραλιμνίου δείχνοντας ότι έχει αφήσει πίσω του το ευρωπαϊκό στραπάτσο αλλά και την αιφνίδια παραχώρηση του Αίλτον Αλμέιδα.
Εντυπωσιακός ο Ατόρνο πέτυχε το πρώτο χατ τρικ του πρωταθλήματος (τελικά, μάλλον κάτι έβλεπε σε αυτόν τον παίκτη ο Ιβάν) και ελπίζουμε να συνεχίσει έτσι και στο μέλλον καλύπτοντας σε μεγάλο βαθμό το επιθετικό κενό που άφησε ο Αίλτον.
Βελτιωμένος σημαντικά ο ΑΠΟΕΛ και σε αυτό συνέτειναν τόσο η εμπειρία του Καρυπίδη και η μαχητικότητα του Σολωμού που επιστρατεύτηκαν από τον πάγκο, όσο και η σταθερά καλή απόδοση του Αλωνεύτη αλλά η άνοδος του Μπούτιμιρ ο οποίος όταν παίζει μαζί με άλλο επιθετικό είναι άλλος παίκτης.
Με τον ΑΠΟΕΛ ντεπούταρε (για φέτος) και ο Πάρτον που δεν χρειάστηκε να κουραστεί πολύ αλλά και ο Τζιόλης που έδειξε πολύ καλά στοιχεία.
Είμαι βέβαιος ότι ο ΑΠΟΕΛ, με αυτή τη σύνθεση θα κέρδιζε το παιχνίδι που χρειαζόταν για να μπει στους ομίλους…

Η παραχώρηση του Αίλτον
Η παραχώρηση του Αίλτον Αλμέιδα ήταν ορθή με βάση το ποσό που εισέπραξε ο ΑΠΟΕΛ αλλά και της δεδομένης θέλησης του παίκτη να φύγει. Λάθος  ήταν η χρονική στιγμή αφού δεν μας άφησε περιθώρια για  να βρούμε αντικαταστάτη (ενώ η πρόταση για μεταγραφή του βραζιλιάνου ήρθε πριν μέρες…). Ας ελπίσουμε να μάθουν όλοι από τα λάθη τους και ας ευχηθούμε οι Ατόρνο Σολάρι και Μπούτιμιρ να υπερκαλύψουν τα κενά της επίθεσης.
 

3 σχόλια:

  1. μέχρι πριν λίγο καιρό όλοι βρίζατε και θέλατε να ΄διώξετε τον ατόρνο. τώρα άλλαξε το τροπάρι. παρακαλώ να μην συμπεριφέρεστε σαν μαννό-σταλινικοί χόχοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κανείς σε αυτή την σελίδα δεν έβρισε τον Ατόρνο.
    Μάλλον θα αναφέρεσαι σε κάποιους άλλους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. tzai an sas ksanavalei goal, en poli douleia. ma epd ederete ena xwrko, p kapote itan mia aksiomaxi omada, evloate ta genia sas? akoma ta vasana sas en pisw. mporei o mpountimir kai o atorno na antepekselthoun apenanti se omonoia, ael, anorthosi? en to nomizw

    ΑπάντησηΔιαγραφή