Τάβλι στο ΓΣΠ




ΑΠΟΕΛ – Χαλκάνωρας 8-1!
Σε αγώνα ταβλιού μετέτρεψαν οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ τον πρώτο αγώνα κυπέλλου με τον Χαλκάνωρα.
Καλύτερη προετοιμασία δεν μπορούσε να είχε ο ΑΠΟΕΛ ενόψει του επόμενου αγώνα πρωταθλήματος με την Αγία Νάπα. Οι «γαλαζοκίτρινοι» χωρίς να συναντήσουν ιδιαίτερη δυσκολία καθάρισαν από πολύ νωρίς το παιχνίδι και παράλληλα την υπόθεση πρόκριση με 8-1 . Φιλότιμος ο Χαλκάνορας δεν παράδωσε τα όπλα, και πάλευε μέχρι το τελευταίο λεπτό, χωρίς όμως ωστόσο να μπορέσει να δημιουργήσει κάτι καλό.
Τα γκολ
Μόλις στο 5ο λεπτό ο Σολάρι από κοντά έκανε το 1-0, ενώ στο 6ο και 7ο λεπτό αντίστοιχα σκόραραν οι Μπενασούρ και Χαραλαμπίδης. Ο αρχηγός του ΑΠΟΕΛ, με τα γκολ του στο 15ο λεπτό και 27ο έκανε χατ-τρικ, με τον Σολάρι να χρήζεται σκόρερ για δεύτερη φορά και τελευταία στο πρώτο ημίχρονο στο 29ο λεπτό.
 Χωρίς πολύ ενδιαφερον από τις δύο ομάδες εκδήλωσης επίθέσεων, το πρώτο δεκαπεντάλεπτο κύλησε χωρίς καθόλου φάσεις από τον ΑΠΟΕΛ, αλλά με μία καλή από τον Χαλκάνορα ο οποίος απείλησε με το μακρινό σουτ του Γιώργου Κώστα, το οποίο έδιωξε μετά δυσκολίας ο Χιώτης. Με τη συμπλήρωση του 15 λεπτού ο Σολάρι έκανε και αυτός χατ-τρικ με κεφαλιά, έπειτα από την συστημένη μπαλιά του Χαραλαμπίδη. Από το σημείο εκείνο και έπειτα οι γηπεδούχοι ανέβασαν και πάλι στροφές, ψάχνοντας ακόμη περισσότερα γκολ, με τον Σέρτζιο να χρίζεται και αυτός σκόρερ δέκα λεπτά αργότερα, στο 65ο λεπτό, με απευθείας εκτέλεση φάουλ.
 Όπως αναμενόταν το ενδιαφέρον χάθηκε στο παιχνίδι. Σε μια στιγμή αδράνειας της αμυντικής γραμμής, ο Αντωνίου βγήκε μόνος του μπροστά από τον Χιώτη, χωρίς να δυσκολευτεί να γράψει το 8-1 σκοράροντας το γκολ της τιμής για την ομάδα του Δαλιού.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου