Όχι άλλο έγκλημα - Μόνο Πρωτάθλημα!


Το έχω πει και το γράψει εδώ και καιρό. Φέτος στον ΑΠΟΕΛ δεν έγιναν λάθη. Έγιναν εγκλήματα! Δεν θα αρχίσω πάλι να συγκρίνω τους παίκτες που έφυγαν με τους παίκτες που ήρθαν στην ομάδα και να μοιρολογώ για τις τρύπες που ανοίχτηκαν.
Δεν θα σχολιάσω τις αψυχολόγητες και ανεξήγητες συμπεριφορές διοίκησης και τεχνικής ηγεσίας.

Θα δηλώσω όμως το αυτονόητο: Είμαστε ο ΑΠΟΕΛ, η πιο ιστορική ομάδα της Κύπρου, έχουμε τον πιο υψηλό προϋπολογισμό στο πρωτάθλημα και τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες (οι οποίοι, αντίθετα με τους παίκτες άλλων ομάδων και αντίθετα με πολλούς μισθωτούς φιλάθλους μας,  πληρώνονται κάθε τέλος του μήνα σαν κυβερνητικοί). Επιπλέον, φέτος δεν έχουμε το άλλοθι της κούρασης και του αποπροσανατολισμού λόγω των ευρωπαϊκών αγώνων, αφού φροντίσαμε να απαλλαγούμε νωρίς από αυτούς.
Τι μένει να θέλει και να απαιτεί ο φίλαθλος του ΑΠΟΕΛ ο οποίος είναι πάντα εκεί ξοδεύοντας για την ομάδα του τα περισσότερα από κάθε άλλο οπαδό στην Κύπρο;

Η απάντηση είναι απλή και μονολεκτική: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ! 
Ας το βάλουν καλά στο μυαλό τους όλοι (παίκτες, τεχνική ηγεσία και διοίκηση) και ας  κάνουν αυτό που πρέπει!

Αρχικά ας προστατεύσουν τον ΑΠΟΕΛ (αν συνεχίσουμε έτσι, θα πάμε για ιστορικό ρεκόρ ακύρωσης τερμάτων και μη καταλογισμού πέναλτι υπέρ μας). Μετά, ας ενισχύσουν την ομάδα εκεί που χρειάζεται - αλλά μελετημένα αυτή τη φορά! Και τέλος, ας βρουν τις αγωνιστικές λύσεις με τους παίκτες που οι ίδιοι έφεραν στην ομάδα.
Να είναι σίγουροι ότι ο κόσμος θα είναι δίπλα τους μέχρι το τέλος. Φτάνει στο τέλος  του δρόμου να υπάρχει η κούπα!

ΜΟΝΟ ΑΠΟΕΛ - ΜΟΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
(γράφοντας «μόνο πρωτάθλημα» εννοούμε ότι δεν δεχόμαστε τίποτα λιγότερο από το πρωτάθλημα, εννοείται ότι αν έρθει μαζί με το κύπελλο θα είναι και αυτό καλοδεχούμενο…)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου