Ξεκαθαρίζει το τοπίο στο Πρωτάθλημα



Ξεκαθαρίζει το τοπίο στο Πρωτάθλημα
Σιγά σιγά ξεκαθαρίζει το τοπίο όσον αφορά την κατάσταση στο φετινό πρωτάθλημα. Ο ΑΠΟΕΛ, παρόλο που δεν είναι η υπερομάδα που όλοι θα θέλαμε (και ονειρευόμασταν) το καλοκαίρι, δείχνει να έχει τις λύσεις και παρουσιάζεται πιο «ομάδα» από τους υπόλοιπους συνδιεκδικητές του τίτλου.
Η περσινή πρωταθλήτρια ΑΕΛ που έχει δυνατή ομάδα, έχει εμφανώς επηρεαστεί από τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις και ήδη έχει μείνει πίσω. Η αιώνια αντίπαλος του ΑΠΟΕΛ, Ομόνοια, παραπαίει σε όλα τα επίπεδα και ίσως δυσκολευτεί να μπει στην τετράδα, ενώ ο φιλόδοξος Απόλλωνας δεν φαίνεται ικανός να κτυπήσει τίτλο.
Η φετινή έκπληξη του πρωταθλήματος, λοιπόν,  ΑΕΚ καθώς και η Ανόρθωση (η οποία με τον ένα ή τον άλλο τρόπο καταφέρνει να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει) φαίνεται ότι θα είναι οι βασικοί μας αντίπαλοι.
Απέναντι σε αυτές τις δύο ομάδες, θα πρέπει να δείξουμε την ανωτερότητά μας και να πάρουμε τους βαθμούς που απαιτούνται, ώστε να ξεχωρίσουμε! Είμαστε ο ΑΠΟΕΛ, έχουμε την καλύτερη ομάδα (και τον πιο ψηλό προϋπολογισμό  - έτσι για να μην ξεχνιόμαστε) και θα είμαστε αδικαιολόγητοι αν δεν πάρουμε αυτό τον τίτλο!

Ενίσχυση;
Το τοπίο, όμως, ξεκαθαρίζει και όσον αφορά την ίδια την ομάδα μας. Πλέον είναι ξεκάθαρες οι δυνατότητες αλλά και οι αδυναμίες της ομάδας. Φέτος, μετά από πολλά χρόνια, έχουμε το εύκολο γκολ, χάρις κυρίως στον Αδόρνο. Δεν μπορούμε όμως να βασιζόμαστε μόνο σε ένα παίκτη για το σκοράρισμα. Ο Μπούτιμιρ είναι καλός παίκτης αλλά δεν είναι γκολτζής. Θα πρέπει, λοιπόν,  να ξαναμπεί άμεσα στην ομάδα ο Σολάρι ή να βρεθεί κάποια άλλη λύση.
Στην άμυνα, παρ’ όλες τις ανησυχίες μας,  ο ΑΠΟΕΛ φαίνεται να βρίσκει τις ισορροπίες που πρέπει. Η μόνη θέση που φαίνεται να είναι η μεγάλη αδυναμία της ομάδας και ίσως οι υπεύθυνοι θα πρέπει να αρχίσουν να ψάχνονται  είναι το αριστερό άκρο της άμυνας…

Το ανέκδοτο της βδομάδας
Αυτή τη βδομάδα για ανέκδοτο έχουμε ένα (πρώην) σύνθημα που κατάντησε ανέκδοτο: ΟΜΟΝΟΙΑ  ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου