Tragic!


Τραγικός παρουσιάστηκε ο ΑΠΟΕΛ στο πιο κρίσιμο (μέχρι τώρα) παιχνίδι του πρωταθλήματος.
Απέναντι σε μια πολύ καλύτερη Ανόρθωση, δεν μπόρεσε ποτέ να κάνει το παιχνίδι του και να αντιδράσει στο γρήγορο γκολ που δέχτηκε (μόλις στο 8).
Η φάση του 8 ήταν αυτή που σημάδεψε τον αγώνα.  Η Ανόρθωση εκτέλεσε άουτ και οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ σαν σταματημένοι άφησαν τους αντιπάλους, αρχικά να σεντράρουν   και τον Ρέζεκ που έκανε πικ νικ στην μικρή μας περιοχή να σηκώνεται  (ανάμεσα σε Ζουέλα και Αντωνιάδη που απλά τον κοιτούσαν) και να καρφώνει με κεφαλιά την μπάλα στα δίκτυα του Πάρτον.
Από εκείνο το σημείο και μετά ο ΑΠΟΕΛ δεν μπόρεσε να αντιδράσει και να ισοφαρίσει αφού επιθετικά ήταν ανύπαρκτο. Παρόλο που βρήκε 2 καλές ευκαιρίες στο 2ο ημίχρονο έχασε δίκαια από μια ομάδα που έδειξε να είναι πιο οργανωμένη, πιο γυμνασμένη και πιο παθιασμένη μέσα στο γήπεδο.
Είναι ηλίου φαεινότερο ότι αν θέλουμε να διεκδικήσουμε πρωτάθλημα χρειαζόμαστε ΑΜΕΣΑ ενίσχυση -

και όποιος αυτό δεν το καταλαβαίνει, ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΠΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ…

3 σχόλια:

  1. Ta lathi tou kalokairiou isws twra na fanoun kai stous pio asxetous...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. min antidrate san anohtoi xoxoi - h omada xriazete veltiosh. arxisate tis opadikes vlakies os gnhsioi mannokypreoi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η μοίρα κάθε σχετικά μικρής ομάδας όταν πετύχει έναν θρίαμβο όπως αυτό που πέτυχε πέρσι η ομάδας μας στο Champions League είναι η ίδια. Κάποιοι από τους καλούς της παίχτες θα φύγουν (βλέπε Άϊλτον, Τρισκόφσκι κτλ) και όσοι μείνουν θα είναι και κάπως στεναχωρεμένοι που δεν έφυγαν κι αυτοί.

    Σε μικρογραφία, το ίδιο συμβαίνει και στα τοπικά πρωταθλήματα. Αν δηλαδή μια μικρή ομάδα κάνει μιαν καλή πορεία, την επόμενη χρονιά θα της έχουν φύγει οι καλύτεροι της παίχτες.

    Το ζήτημα είναι το πως διαχειρίζεσαι αυτή την πραγματικότητα. Η σωστή διαχείριση λέει να βάλεις στην άκρη τα χρήματα, και με την ίδια τακτική να φέρεις καινούργιους παίχτες και να ξανακτύσεις ομάδα. Αυτό βέβαια χρειάζεται χρόνο κι επομένωνς από τους φιλάθλους υπομονή.

    Αυτό έκανε πολύ σωστά και η ομάδα μας φέτος. Μπορεί να μην μας βγήκαν οι μεταφραφές ναι. Αλλά η ομάδα είναι εκεί, όπως τα τελευταία 10 χρόνια, και διεκδικεί το πρωτάθλημα. Και κατά τη γνώμη μου θα το πάρουμε.

    Κιχ όμως από όλους για τον ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ μας. Έχουμε τον καλύτερο προπονητή που πέρασε, όχι μόνον από το ΑΠΟΕΛ αλλά και από τα Κυπριακά γήπεδα. Είναι ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ, ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ να ακούγεται το παραμικρό.

    Και μην σας ξεγελούν με την προπαγάνδα τους οι χόχοι που θέλουν να μας δημιουργήσουν προβλήματα.

    Ο Γιοβάνοβις ΠΡΕΠΕΙ να μείνει στον ΑΠΟΕΛ για ΠΑΝΤΑ. Ώσπου να πάθει Αλτζχάϊμερ. Κάτι σαν τον Άλεξ Φέργκιουσον στον Μάντσεστερ Γιουνάϊτετ.

    ΘΕΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΤΟΝ ΑΠΟΕΛ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΕΠ' ΑΟΡΙΣΤΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή