Μια ζωή έμαθαν στην προπαγάνδα....

Από μικροί στα κατηχητικά της ΠΕΟ αλλά και στις κατασκηνώσεις στα Περβόλια έμαθαν να κάνουν το άσπρο μαύρο και το αντίθετο ανάλογα φυσικά με τις εκάστοτε ανάγκες και οδηγίες που λαμβάνουν από το κόμμα που χαράζει στρατηγική. Έτσι λοιπόν, και στο ποδοσφαιρικό παράρτημα τα αρνιά ακολουθούν την ίδια τακτική αφού τουλάχιστον "μεταξύ αρνιών πιάνει τόπο".

3 Δεκεμβρίου 2012 - Στάδιο ΓΣΠ - Ομόνοια - Ολυμπιακός
27': ενώ το σκορ είναι 0-0 ο Ολυμπιακός σημειώνει γκολ στη βόρεια εστία του γηπέδου αλλά ούτε ο διαιτητής ούτε ο επόπτης το κατακυρώνουν. Στο τέλος η ομόνοια κερδίζει με 2-0.


Τα σχόλια που ακολούθησαν τη φάση από τα αρνιά:
"...ο Χάρης Κυριάκου σαν από μηχανής Θεός αποκρούει στη γραμμή. Ίσως και να πέρασε η μπάλα, δεν ξεκαθαρίζει το ριπλέι, αφού η φάση είναι πολύ δύσκολη."

Επίσης, στις δηλώσεις τους δεν έγινε καμία αναφορά για γήπεδα που μεγαλώνουν ενώ κάποιοι ωραίοι αθλιογράφοι έγραψαν "Θύμισε ομάδα από τα παλιά".

Σε αντίθεση με όλα αυτά, στο χθεσινό παιχνίδι στο ΓΣΠ που η μπάλα πέρασε την γραμμή, όχι του τέρματος φυσικά, (ΝΑΙ ρε εμείς δεν είμαστε αρνιά και το λέμε) και στη συνέχεια ο Μαντούκα πάσαρε στον Πίντο ο οποίος σούταρε και σημείωσε το γκολ, φυσικά τα πράγματα ήταν διαφορετικά.

Ενώ στην αρχή δεν διαμαρτυρήθηκαν καθόλου αφού δεν κατάλαβαν τι έγινε, στη συνέχεια αφού έπεσε γραμμή άρχισαν να κλαίνε. Αυτή τη φορά η μπάλα είχε περάσει ξεκάθαρα (και όχι ίσως) τη γραμμή και οι βλάκες μίλησαν για γήπεδα που μεγάλωσαν. Με τον Ολυμπιακό, η φάση ήταν δύσκολη, ασχέτως αν επρόκειτο για τη γραμμή του τέρματος και το πεδίο μπροστά από τον επόπτη ήταν καθαρό σε αντίθεση με χθες που είδαν τη φάση ξεκάθαρη άσχετα εάν η φάση ήταν στην αντίθετη μεριά του επόπτη και μέσα στην μικρή περιοχή είχε τουλάχιστον 8 παίχτες και δεν μπορούσε να δει καθαρά τη φάση.

Επίσης, οι αθλιογράφοι την είδαν διαφορετικά αυτή τη φορά. Η γνωστή μας Στελλίτσα στο sport-fm έσχισε τα ιμάτιά της Live την ώρα του αγώνα ενώ ο γνωστός "έλα πανίκκο μου" στο τέλος του αγώνα είχε σημείο αναφοράς τη φάση και κάποιοι άλλοι έτρεχαν να πάρουν ραδιοφωνικές δηλώσεις από όλους τους διάσημους χοχο-παίκτες ζητώντας τους να σχολιάσουν τη φάση (σημειώστε εκείνη την ώρα αποχωρούσε ο κόσμος από το γήπεδο ακούγοντας φυσικά ραδιόφωνο).


Δυστυχώς για σας, αρνιά και καθοδηγούμενοι αθλιογράφοι οι αποδείξεις υπάρχουν και φανερώνουν πόσο αρνιά και πόσο καθοδηγούμενοι είστε.

Όσο για τη φάση αυτή καθ' αυτή, αγαπητέ βλάκα χόχε εκπρόσωπε τύπου, εσείς μεγαλώσατε το ΓΣΠ (συγκεκριμένα τη γραμμή στην βόρεια εστία) στις 3/12/12. Απλά από τη χαρά σας που κερδίσατε τον Ολυμπιακό ξεχάσατε να επαναφέρετε το γήπεδο στις σωστές του διαστάσεις με αποτέλεσμα χθες να το ρουφήξετε κανονικά. Συγχαρητήρια για την ισοπαλία και αναλογιστείτε την κατάσταση σας "να είστε εκτός τετράδας και να χαίρεστε που μας κόψατε βαθμούς από την διεκδίκηση του πρωταθλήματος". Μια ζωή ακολουθείτε, μια ζωή είσαστε loosers!

Υ.Γ. Δεν κλείνουμε τα μάτια στα προβλήματα της ομάδας μας. Έχουμε όμως καθήκον, κυρίως σε τέτοιες στιγμές, να προστατεύουμε την ομάδα μας και να μην αφήνουμε τον καθένα να λέει ότι θέλει και να δημιουργεί εντυπώσεις.



1 σχόλιο:

  1. Η κλάψα και η μουρμούρα είναι πλέον χαραγμένο στο DNA κάθε χόχου. Είναι αποτέλεσμα του συνδρόμου καταδίωξης από το οποίο πάσχουν, συνεπεία γεγονότων άλλων παρωχημένων εποχών.

    Επί της ουσίας:
    1ο: Προσωπικά διατηρώ έντονες επιφυλάξεις αν πράγματι η μπάλα εξήλθε της γραμμής όπως λες. Η μπάλα είναι στον αέρα, και η τηλεοπτική λήψη είναι μόνο από μπροστά, οπότε πιθανώς να ξεγελά. Δεν ξέρω αν εσκεμμένως ή όχι, πάντως δεν μας έδωσαν λήψη από την ευθεία.

    2ο: Η κόκκινη κάρτα είναι πεντακάθαρη. Είναι ο ορισμός της κόκκινης και η καθαρή εφαρμογή του κανονισμού. Ο χοχο-παίχτης δεν πάει για την μπάλα αλλά καθαρά για τα πόδια του Μπεκμαν τα οποία μάλιστα βρίσκει κιόλας. Θα ήταν κόκκινη ακόμα κι αν δεν τα έβρισκε διότι τιμωρείται η πρόθεση.

    3ο: Η ανατροπή του Αδόρνο είναι ξεκάθαρο πέναλτυ το οποίο ο διαιτητής έκανε γαργάρα, διότι ξέρει πλέον ότι οι χόχοι, αφορμές ψάχνουν για να κλαίγονται.

    Και ερωτώ: ΠΟΙΟΣ ΑΔΙΚΗΘΕΙΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΥΡΙΟΙ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή