Κερδίσαμε τον Ολυμπιακό, χάσαμε τον Αδόρνο (και στο βάθος η παραίτηση του Φοίβου…)




Κερδίσαμε τον Ολυμπιακό με 0-2 (με 2 όμορφα γκολ του MVP, Μαντούκα) και κρατηθήκαμε ζωντανοί στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.
Το δυσάρεστο νέο είναι ότι κερδίσαμε το παιχνίδι αλλά χάσαμε τον πρώτο μας σκόρερ το Άλτο Αδόρνο ο οποίος όπως όλα δείχνουν έχει κάταγμα και μάλλον χάνει όλη την υπόλοιπη σαιζόν! Αυτό σημαίνει ότι η ομάδα χάνει τον πιο αξιόπιστο επιθετικό της και θα αναγκαστεί να βρει λύσεις είτε ρίχνοντας πιο νωρίς στο γήπεδο τον νεοαποκτηθέντα Dudu Biton, είτε ψάχνοντας ακόμα μια μεταγραφική λύση (γιατί να μην φέρουμε από τώρα τον Πιέρο Σωτηρίου, διερωτόμαστε εμείς, από την στιγμή μάλιστα που ο Ολυμπιακός  απέκτησε και τον Σολάρι;)

Όσον αφορά το περιβόητο θέμα με την παραίτηση του Φοίβου Ερωτοκρίτου, η δική μας η άποψη είναι ξεκάθαρη: Δεν εξυπηρετεί σε τίποτα και κανέναν η αποχώρηση του Φοίβου ή του Ιβάν αυτή τη στιγμή! Θα πρέπει να καθίσουν όλοι κοντά στην ομάδα και να παλέψουν όσο μπορούν για τον τίτλο! Λογαριασμό θα κάνουμε τον Μάιο…
Εν αναμονή της τελικής απόφασης του Φοίβου,  λοιπόν, (για το αν θα παραιτηθεί ή όχι) ο ΑΠΟΕΛ παραμένει ζωντανός και όσο οι βαθμοί της διαφοράς από την Ανόρθωση είναι μόνο 6 και οι μεταξύ μας αγώνες 3, οι τύχη μας είναι στα δικά μας χέρια!

1 σχόλιο:

  1. Παραίτηση Φοίβου Ερωτοκρίτου ή οποιουδήποτε άλλου αυτή τη στιγμή, ισοδυναμεί με φυγομαχία.

    Να αναλάβουν τις ευθύνες τους, να παραδεχθούν λάθη τους και να δουλέψουν για να διορθώσουν.

    Για θέμα προπονητή δεν πρέπει να τίθεται για πολλά χρόνια ακόμα...Μέχρι να πάθει προστάτη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή